tko sad prodaje? Pivci?
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
ATPL OTP BANKA D.D. -2,510 -0.18% 28,693 2.06% 5.39M CROATIA BANKA D.D. -- -- 22,110 1.58% 4.16M Znači za sada prodaju barem dva iz prvih 10 s tim da je jedan već van.
-
sjecam se na opte cca 2 kn prema 1,6 kad je otp i croatia prodavala.... taman na dnu. Dal se povijest ponavlja?
-
Zna li netko zbog cega danas vani padaju dry bulk brodari?
-
Lijepo sam rekao da je Atpl nova Opte.
Na 1.60-1.70 upravo ti su sumanuto izlazili kao da je sutra stecaj Optime.
Nakon toga znamo sto je bilo.
-
tko sad prodaje? Pivci?
Ne, oni ne prodaju. Kupovali su na 215 kuna
-
Uffff... Raketa je iza ugla. Cim ovi izotresu idemo na 600 u roku od koji tjedan.
-
Ja nemam pojma o brodarima, ni tko prodaje, ni tko kupuje, al' papir se odlijepio i zaletio se. Hvata zalet
Ako imate prodavača, imate i kupaca.
-
Ja nemam pojma o brodarima, ni tko prodaje, ni tko kupuje, al' papir se odlijepio i zaletio se. Hvata zalet
Ako imate prodavača, imate i kupaca.
bacite oko i na JDPL i ULPL.
meni se i tamo pričinja scallop u nizu emil
-
ADDIKO BANK D.D./SZAIF D.D.23.204 1,66% Addiko je izašao i imao je prije jučerašnjeg dana 23204 a na njegovo mjesto je došla, Croatia banka po tome imamo dvoje koji rasprodaju
Dobro je netko napisao trebat će se uključiti jači kupac jer ima toga dosta za samljeti
CROATIA BANKA D.D. 22.110 1,58% -
-
Jel Croatia Banka račun od I.B. ?
-
Trebao bi biti. Proslo ljeto kad smo racunali ispalo je zbrojeno Biblijin osobni racun, Slavonska banka i Croatia banka skrbnicki daju tocan postotak koji se navodio pod njegovim vlasnistvom u objavama ATPLa kod kupnje / prodaje povezanih osoba. Mislim da je to BudFox zbrojio.
-
Trebao bi biti. Proslo ljeto kad smo racunali ispalo je zbrojeno Biblijin osobni racun, Slavonska banka i Croatia banka skrbnicki daju tocan postotak koji se navodio pod njegovim vlasnistvom u objavama ATPLa kod kupnje / prodaje povezanih osoba. Mislim da je to BudFox zbrojio.
Mislim da da, ali on stalno pretumbava dionice po tim skrbničkim računima u Slatinskoj banci i Croatia banci (valjda zbog margina), pa ga je teško pratiti.
-
Mislim da da, ali on stalno pretumbava dionice po tim skrbničkim računima u Slatinskoj banci i Croatia banci (valjda zbog margina), pa ga je teško pratiti.
Da, slažem se, teško ga je pratiti, a pogotovo kad ispadne iz TOP10 . Dobro je znati da nije sve rasprodao sa skrbničkih računa
-
Cekajte, slabo pratim. Sta to znaci da Bilbija opet prodaje? Ako je tome tako onda je stvarno utjesno znati kako firmi dobro ide kad upuceni prodaje cak i na ovim razinama BDI-a.
-
Cekajte, slabo pratim. Sta to znaci da Bilbija opet prodaje? Ako je tome tako onda je stvarno utjesno znati kako firmi dobro ide kad upuceni prodaje cak i na ovim razinama BDI-a.
Ne prodaje, nego je ponovno vidljiv u TOP10, pošto je ispao SZAIF
-
Aha. Sad kuzim. Hvala
-
Ne prodaje. A uskoro čemo vidjet da li kupuje. To bi možda bilo i za očekivati.
-
koliko kom još ovaj ima?.....hočemo mu pomoći da izađe?......nekih 20 000 na bid po 185, recimo, bilo bi mu vjerovatno i više nego dovoljno da otplovi......
Nitko ne želi pomoći fondiču i pjevčiću da izađu?.......ovak čemo još 10 dana gledat trgovinu po 190........nije valjda da nemamo za 20-30 tisuča ili još bolje za 50-60 kako bi uspostavili naš FF ( forumski fond).....
-
koliko kom još ovaj ima?.....hočemo mu pomoći da izađe?......nekih 20 000 na bid po 185, recimo, bilo bi mu vjerovatno i više nego dovoljno da otplovi......
Nitko ne želi pomoći fondiču i pjevčiću da izađu?.......ovak čemo još 10 dana gledat trgovinu po 190........nije valjda da nemamo za 20-30 tisuča ili još bolje za 50-60 kako bi uspostavili naš FF ( forumski fond).....
Znači Pivci i Slavonski fond prodaju.
Kupuju valjda mali.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-