Evo tko želi može kupiti puno niže od dokapa....insajderi saznali Q2 rezultate?
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Prvi brod očekujemo polovicom 10. mjeseca, a drugi krajem godine.......... Poslušajte od 42:30 Pomorska večer - Hrvatski radio (hrt.hr)
-
FI će, piše, biti objavljen u zakonskom roku
-
Prvi brod očekujemo polovicom 10. mjeseca, a drugi krajem godine.......... Poslušajte od 42:30 Pomorska večer - Hrvatski radio (hrt.hr)
Dubrovačka Atlantska plovidba kreće u dokapitalizaciju društva. Pravo na kupnju novih dionica dubrovačkog brodara imat će isključivo dosadašnji dioničari i oni koji to postanu do 28. srpnja
-
Financijsko konsolidirano za H1:
https://eho.zse.hr//fileadmin/issuers/ATPL/FI-ATPL-241ca36ec0fee8a5152019f36cdc5c0e.pdf
-
Ovi više vrijede mrtvi no živi.
NAV skoro sto dolara, i lijepih milijun eura minusa iz poslovanja
-
NAV
Izračun vrijednosti flote je baziran na svim dostupnim informacijama iz više relevantnih izvora uključujući sve specifičnosti flote. Vrijednost flote na dan 30.06.2023. iznosi 202,12 mil. USD, što daje NAV osnovne djelatnosti 85,12 USD po dionici.
Knjigovodstvena vrijednost imovine neosnovnih djelatnosti na dan 30.06.2023. iznosi 17.47 mil.
USD, što daje NAV od 12,56 USD po dionici.
-
Ok prevedeno za nas laike ?
-
Nisu cekali zadnji dan 😳😳😳
-
Ok prevedeno za nas laike ?
Da se tvrtka odnosno njena imovina sada proda dobio bih 100 dolara po dionici, a sada imaš 51 €. po dionici. Zato Zločka kaže da vrijede više mrtvi,haha.
-
-
Po meni neloše, koliko se crnjačilo...očekivao sam barem 2-4 milja € neto gubitka...da nema one jednokratne stavke "ostali financijski rashodi", od 850k eura, gotov da i ne bi bilo gubitka...sad mi je žao što danas nisam dokupio barem nešto.
-
Po meni neloše, koliko se crnjačilo...očekivao sam barem 2-4 milja € neto gubitka...da nema one jednokratne stavke "ostali financijski rashodi", od 850k eura, gotov da i ne bi bilo gubitka...sad mi je žao što danas nisam dokupio barem nešto.
Možeš i danas. Ovo je samo malo poleta (pumpanja) ujutro.
-
Ovi više vrijede mrtvi no živi.
NAV skoro sto dolara, i lijepih milijun eura minusa iz poslovanja
Upravo tako.
Treba na GS ici s prijedlogom ne za dokapitalizaciju nego za prestanak drustva.
-
Nek sve zatvore, isplate svakom po 100$ i ugase svjetlo 🤣🤣
-
Dokapitalizacijom Atpl se stječe udjel u društvu čiji NAV na datum 30.06. iznosi 97.68$, a trenutna tržišna cijena dionice na Zse je 50.4€. U većini dosadašnjih dokapitalizacija cijena dionice na Zse gotovo nikad nije pala ispod minimalne cijene dionice u dokapitalizaciji, u ovom slučaju 53.5€ što je svakako iznimka na Zse. Ovdje se radi se o rasponu cijene dionice u dokapitalizaciji od 53.5 - 60€, te ovisno o potražnji i interesu za samu dokapitalizaciju cijena možda ni neće biti minimalna, već bliže iznosu od 60€.
-
Sutra 28.07. po kalendaru bi trebala biti isplata dividende od 5€ po dionici Atpl.
-
Već sjelo vidim.
-
U kojoj banci?
-
u pbz na računu
-
I meni sjelo u ZABI
-
-
Nepročitani postovi
-