Nemojte se ljutiti al najviše šupljih priča barem na ovom forumu ste vi napisali?
Raspad sistema, pad na niske razine, nema dividende, nitko neće kupiti državne dionice i sl.
Kako to pojasnjavate?
Nemojte se ljutiti al najviše šupljih priča barem na ovom forumu ste vi napisali?
Raspad sistema, pad na niske razine, nema dividende, nitko neće kupiti državne dionice i sl.
Kako to pojasnjavate?
Nervoza je velika tamo. Nakon natezanja hoće neće kamata gore dogodio se i najveći bankarski bankrot nakon financijske krize. Sad i druge banke trebaju nekako uvjeriti tržišta da su ipak u boljem stanju.
Kako to pojasnjavate?
tak da ćes sa takvim stavom dionice ostavit unucima..........
A ne osjećate odgovornost za manipuliranje i pisanje kakvih hipotetskih gluposti? Nemate odgovornost prema nekome tko je zbog vaših nerazumnih i manipulativnih upisa prodao dionice i ne zaradio više?
Mislim koji je smisao konstantnog drukanja i izmišljanja nekakvih crnih scenarija i zazivanja nečeg što se u stvarnosti ne događa i ne postoji pretjerano značajna vjerojatnost da se i dogodi?
tko god hoće ima od cerpa po ispod 50 € za kupit preko 50 000 kom i nema nikakvog propuštanja zarade pa vidim da se nitko ne gura.........a kad smo kod crnih scenarija svakim danom sve više raste vjerovatnost takvih scenarija......polako.....
odo sad, stigli su tamburaši......privatna zabava......opet je petak stigo......treba i njima platit porez na KD.......
Promjene u top10
ATPL | LONZA VLAHO | -294 | -0.02% | 46,446 | 3.33% | 2.78M |
OTP INDEKSNI FOND - OIF S JAVNOM PONUDOM | 650 | 0.05% | 15,262 | 1.09% | 912.67K |
Kako to pojasnjavate?
tak da ćes sa takvim stavom dionice ostavit unucima..........
Nek i unuci uživaju u dividendama,napokon nešto pozitivno od hugh-a
tko god hoće ima od cerpa po ispod 50 € za kupit preko 50 000 kom i nema nikakvog propuštanja zarade pa vidim da se nitko ne gura.........a kad smo kod crnih scenarija svakim danom sve više raste vjerovatnost takvih scenarija......polako.....
odo sad, stigli su tamburaši......privatna zabava......opet je petak stigo......treba i njima platit porez na KD.......
Ajde bar ostavi 500 ojra tamburašima ko Maminjo, pa nek se masa talasa .
Ja ću čekati dividendu i brojati lovu kada stigne, a u međuvremenu...
...stavio sam jednu u birtiju
Kad je divka na Atpl?
Kad ju potvrde na GS
"Na sjednici Upravnog odbora Atlantske plovidbe d.d., održanoj 28. veljače 2023. godine, donesena je odluka
o Prijedlogu odluke o isplati dividende kojom će Upravni odbor Atlantske plovidbe d.d. Glavnoj skupštini
Društva na redovnoj sjednici predložiti isplatu dividende u iznosu od 5 EUR."
Zelimo predloziti protuprijedlog divke od recimo 7€ ili cemo se zadovoljiti sa predlozenih 5€,vase misljenje kolege dionicari Atpl?
Ja bi 7 EUR predložio
Predložimo 12 EUR i ne vraćanje dugova.
Gradnju LNG broda. Nećemo ni to platiti.
nek nam daju jedan brod da njime upravljamo. Zna ko voziti? Ja bi kuhal
Zelimo predloziti protuprijedlog divke od recimo 7€ ili cemo se zadovoljiti sa predlozenih 5€,vase misljenje kolege dionicari Atpl?
Moj protuprijedlog nek mi daju 1 dionicu na svakih 10 koje imam 💪😀 i to nek kupe od cerpa sa skontom naravno 😎
Za travanj pa do 3Q, supre preko 17.000, pnmx preko 18.000, dividenda 5 €. Da sam ovo poželio na početku godine sam bi sebe proglasio ludim, a kamoli tek neki drugi kakvo je crnilo vladalo. Nemam protuprijedloga, ja zadovoljan.
Za travanj pa do 3Q, supre preko 17.000, pnmx preko 18.000, dividenda 5 €. Da sam ovo poželio na početku godine sam bi sebe proglasio ludim, a kamoli tek neki drugi kakvo je crnilo vladalo. Nemam protuprijedloga, ja zadovoljan.
izgleda netko ne dijeli vaše mišljenje, da nije Cerp danas organizirao akciju
Nekima prilika za nadokupiti
Sad će da nas cerpuju, kakve banke i bakrači, cerpovanje je najjače .
Možda prodaju paket po 50 ojra, pa im je sada prilika za spustiti cijenu
Sad će da nas cerpuju, kakve banke i bakrači, cerpovanje je najjače .
Možda prodaju paket po 50 ojra, pa im je sada prilika za spustiti cijenu
možda je ipak prvi krenuo čika Vlaho, možda ima dojavu sv. Vlaha