Neće te nitko nagraditi ako ne mora. Socijalizam više ne postoji. Oni se brinu za svoj džep.
Ne slazem se sa vama jer je dionicar broj 1 Igor, koji je upoznat sa nacinima kako oploditi svoje ulaganje, njemu je u interesu dignuti cijenu dionice pa mislim da bi cak i ove godine izglasao visu dividendu, ali eto, kao i Perisicu jos #nijevrime.
Ne mislim da će dividenda biti 60 kn, ali zar najveći dioničar želi do kraja ostati u ATPL? Ako ne želi, mora imati izlaznu strategiju, a izlazna strategija je da izađe iz dionica. Može izaći s manjom ili većom cijenom.
Dakle, u tom kontekstu nagrađujući druge nagrađuje sebe. To je kapitalizam, a ne socijalizam.Taman u isto vrijeme isto mislimo, da i vi ne pijuckate Adzica?
Jedini problem je što je #1 manjina i ne upravlja firmom, te sumnjam da bi većinski dioničari dozvolili da im vrijednost pada zbog upravljanja firmom, a pada upravo zbog toga. Zato su tu mali dioničari koji se trebaju organizirati.
Ono što sam pred koji mjesec naglasio je da obično ljudi koji upravljaju firmama nisu i većinski dioničari ili veći dioničari, a prihodi su druge vrste. Čitaj...... INA plinski biznis. Ne imputiram ništa, samo imam dovoljno godina.