AP Dubrava i AP Revelin
Nigdje nikog, svi računaju...
Meni ovo niđe veze ne znam tko je ovo radio ali je krivo bar za ova dva hendija sigurno oni su mi odma upali u oko kao prejeftini pa sam isao provjeravati, recimo nema nikakvog smisla da 6 godina star handy brod koji novi dodje oko 29,5 $ mil dolara netko procjenjuje na 18,7 mil to je 37% manje od cijene novog broda, znaci za cetvrtinu vijeka su ga umanjili za vise od trecine cijene, pogotovo u uvjetima ovakvih vozarina kada se placa jos i neka premija za dobit sad brod jer brodovi brutalno zaradjuju i prakticki u godinu dana isplate trecinu te cijene koja je navedena
evo iz primjera SH trzista vidimo realniju sliku i ovo je jos u sezionalnom najgorem dijelu godine, znaci da im je cijena od 22-23 mil sada
ili jos gore vlaho 13 godina star procijenjen isto ko i jadran kamsamarax 10 godina stari i ice klasa jos uz to, mislim niđe veze, jos veca ironija u svemu tome argosy je procjenjen na vise od jadrana iako se radi o istom brodovima, a jadran je jos i mladji od argosija a vridi manje haha, mislim ono sta vise gledam vise se sokiram, odakle si to izvukao iz neke genericke stranice ???