sad im netko treba pokupit sve ovo kaj se tam nudi i podigne cijenu na 135 pa nek istiskivaju male po 135€
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Država nešto garantira valjda, nisam siguran...u igri je i naplata preko SKDD-a valjda da ne prodamo ovce i ne dobijemo novce....dok ovako ovisi o jednom čovjeku vlasniku Hita-e...ali ok...lamentiram...
Nitko vise nis ne garantira od kad smo skoro svi ovdje na zajednickim brokerskim racunima. Osim onih na marginama i institucionalaca.
A i takvi se ponekad podkradaju pod zajednickim.
-
Dakle, odjavite dionice kod brokera kod kojeg su trenutno registrirane. Ako već niste klijent Hite, javite se njima, otvorite račun i oni daju zahtjev da se dionice registriraju s njima. Par klikova u SKDD sustavu i dionice su preregistrirane preko Hite. Onda im pošaljete nalog ili mailom ili telefonski po kojoj cijeni želite prodati, oni ih izlože na ask preko Hita OTC sustava. Pis of kejk.
Lepo zgledi taj hita otc, bacio malo oko i ima i kupnje i prodaje, lajkam .
Kada malo bolje razmislim čemu nam ono uopće služi ZSE, valjda zbog povjerenja ili čega?! Država nešto garantira valjda, nisam siguran...u igri je i naplata preko SKDD-a valjda da ne prodamo ovce i ne dobijemo novce....dok ovako ovisi o jednom čovjeku vlasniku Hita-e...ali ok...lamentiram...
Nemoj tako. Dionice izlistane na zse imaju neke obveze koje mi dioničari koristimo. Znam da nisi od jucer pa me malo začudio tvoj post
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun
January 30, 2025 at 6:13 PM