netko je upravo rušio sa 800 kom ; gledajući stanje vani , totalno bez veze.
Jeli nismo zaključili, da atpl uvijek kasni Vidjećemo sutra!
Jeli nismo zaključili, da atpl uvijek kasni Vidjećemo sutra!
Nervoza i neizvjesnost se kupi već danima, prodajom se rješavaju tih emocija, čista psihologija.
Nervoza i neizvjesnost se kupi već danima, prodajom se rješavaju tih emocija, čista psihologija.
Da, cista psihologija.
Pakao za špekulante, kao što rekoh
Nekome su zivci pukli izgleda.
Svi znamo jedino da je ovo trejderska dionica i da tu ima najviše paničara.
da trejdate to ste već priznali, ne bi me začudilo da jednoga dana priznate i ovo drugo,
niste li vidjeli da se jutros ubrzano Đuro snabdjevao kod Pere (preko400) i sada su i Pero i Đuro sve otpustili, da ne bi loše spavali, ovo vam je tržište kapitala
Mislim da bi to mogao biti indeksni. Moguće da rebalansira portfelj jer nije usklađen. Osobno ne bih tome pridavao veliki znacaj. A jasno je da se i kupnja bila pripremila za iskrcaj. Tako da….
da trejdate to ste već priznali, ne bi me začudilo da jednoga dana priznate i ovo drugo,
niste li vidjeli da se jutros ubrzano Đuro snabdjevao kod Pere (preko400) i sada su i Pero i Đuro sve otpustili, da ne bi loše spavali, ovo vam je tržište kapitala
Ovaj što je jutros počistio sve od 490-498kn, je sad pri zatvaranju prodao od 486 do 480kn. Na silu kupio, na silu prodao.
Da pa naravno da trejdam. Kupila sam na onom sto sam smatrala dnom ove godine.
Ne prodajem nista. Jos sam u plusu.
Kad procijenim cu opet kupiti i obavijestiti forum.
A za ovogodisnji vrh ima jos vremena.
A ovakve panicare jako volim da ne bi bilo zabune
Ovaj što je jutros počistio sve od 490-498kn, je sad pri zatvaranju prodao od 486 do 480kn. Nasilu kupio, nasilu prodao.
Morao je kupiti da se moze iskrcati😛
Čemu objave kalendara događanja?
Jel to neka obveza ili si samo utvaramo da smo ozbiljna firma?
dali postoji zakonski rok do kada trgovacka drustva koja kotiraju na zse moraju objaviti revidirana konsolidirana izvjesca
dali postoji zakonski rok do kada trgovacka drustva koja kotiraju na zse moraju objaviti revidirana konsolidirana izvjesca
30.6.
Tko god je dioničar ATPL, a iz nekog razloga strahuje/zabrinut je ili slično što se tiče obavijesti o otkazivanju sjednice Upravnog odbora, neka nazove odjel za investitore i dobit će odgovor koji će mu, siguran sam, olakšati zabrinutost i odagnati strahove.
Do tad, podebljat ću najvažniji dio te obavijesti:
Poštovani,
obavještavamo Vas da je za danas, 10. lipnja 2022. godine, zakazana sjednica Upravnog odbora Društva
otkazana uslijed objektivnih okolnosti na koje Društvo ni na koji način ne može utjecati.
O novom datumu održavanja sjednice Upravnog odbora Društvo će poslati obavijest.
Dakle, sve špekulacije o tome da Uprava kasni s nekim papirima, da štopa izvješće jer bi htjela nadokupiti/prodati... Ništa od toga.
Display MoreTko god je dioničar ATPL, a iz nekog razloga strahuje/zabrinut je ili slično što se tiče obavijesti o otkazivanju sjednice Upravnog odbora, neka nazove odjel za investitore i dobit će odgovor koji će mu, siguran sam, olakšati zabrinutost i odagnati strahove.
Do tad, podebljat ću najvažniji dio te obavijesti:Poštovani,
obavještavamo Vas da je za danas, 10. lipnja 2022. godine, zakazana sjednica Upravnog odbora Društva
otkazana uslijed objektivnih okolnosti na koje Društvo ni na koji način ne može utjecati.
O novom datumu održavanja sjednice Upravnog odbora Društvo će poslati obavijest.
Dakle, sve špekulacije o tome da Uprava kasni s nekim papirima, da štopa izvješće jer bi htjela nadokupiti/prodati... Ništa od toga.
Pa šta onda bi? Ostali blokirani u liftu jer im iskopčali struju.
standard p.p. je na 480, dok je fibo p.p. na 460, raspon od +-20 kn . ..... u svakom slučaju cijena je dobro zalomila prema dole, tako da je za očekivati skori odbijanac, a kako vidimo i bdi je počeo raditi svoje , danas capeovi i pnmx dobar +
Display MoreDisplay MoreTko god je dioničar ATPL, a iz nekog razloga strahuje/zabrinut je ili slično što se tiče obavijesti o otkazivanju sjednice Upravnog odbora, neka nazove odjel za investitore i dobit će odgovor koji će mu, siguran sam, olakšati zabrinutost i odagnati strahove.
Do tad, podebljat ću najvažniji dio te obavijesti:Poštovani,
Dakle, sve špekulacije o tome da Uprava kasni s nekim papirima, da štopa izvješće jer bi htjela nadokupiti/prodati... Ništa od toga.Pa šta onda bi? Ostali blokirani u liftu jer im iskopčali struju.
To bi bila njihova krivnja.
Porasti će kamate na kredite. Zna li netko kako je Atpl ugovorila kredite, tj. hoće li se to prouzročiti veće rashode i cca koliko ?
Porasti će kamate na kredite. Zna li netko kako je Atpl ugovorila kredite, tj. hoće li se to prouzročiti veće rashode i cca koliko ?
Ne znam koliko pratiš brodare i ATPL, ali zadnjih godinu-dvije refinancirali su dobar dio duga uz povoljnije uvjete. Očekujem da će se trend smanjenja zaduženosti nastaviti zbog visokih vozarina i posljedično zarada.
Na cijeni od 460 kn tržište je uračunalo da će dioničari ATPL upravi plaćati dividendu.
Na cijeni od 460 kn tržište je uračunalo da će dioničari ATPL upravi plaćati dividendu.
postoji i mogućnost da jedni dijoničari ustupe dividendu drugim dioničarima uz simboličnu naknadu brokerske provizije