Sve je to nice.
I Jamnica je bila jeftina
Ovdje bi dobro došao jedan split
Sve je to nice.
zlocesti,,,, ne razumijem što je pisac htio kazati, molim pojašnjenje
Sve je to nice.
Kada je nesto jeftino zapitajte se zasto je takvo.
Meni ovako bolje paše, kad hoćeš ostvarit normalno ulaganje a dionica nelikvidna, samo imaš problema s penny dionicama. Ovako kupiš jednu, ali vrijednu. Isto je i kod prodaje.
Kad bi došlo do Splita mislim da bi dionica dooobro narasla, a mislim da bi bilo dobro i za likvidnost na ZSE.
Kad bi došlo do Splita mislim da bi dionica dooobro narasla, a mislim da bi bilo dobro i za likvidnost na ZSE.
Split super nelikvidne dionice ne bi donio ništa.
Postala bi likvidna
Postala bi likvidna pa bi čak i ja +++, a vjerujem i mnogi drugi!
A ovako nelikvidna i skupa...
Je li ikad bia split na zseu?
ne računam Pevec... oni su ukrupnjavali...
Ne znam šta mislite pod likvidna, ako bi ju nekim čudom 50% više ljudi počelo prodavati i ako bi ju 50% više ljudi odjednom počelo kupovati i dalje bi bila super super nelikvidna, nebi prošla 1 u tjedan dana nego dvije. Ove postotke zamijenite sa 200% i opet bi bila super nelikvidna. Eo npr ja je nebi prodavao. Nemam 20tkn da dokupim još jednu al da se splita možda bi mogao kupiti jednu pa imati 3 i to je to.
Mišljenja se razlikuju i to je legitimno. S obzirom da smo na zse ja mislim da se nebi desilo ništa spektakularno, eventualno bi možda mrvicu porasla cijena.
Bio je split na kodt.
Bio je split i na ZABA.
Roki je napisao: Nemam 20tkn da dokupim još jednu al da se splita možda bi mogao kupiti jednu pa imati 3 i to je to. Kolega ovo nije točno što ste napisali. Imali bi puno više dionica.
Jedan kolega je napisao 2800 kn zarada po dionici, što implicira P/E 7
Uz nizak P/E ovo je i dobra dividendna dionica,a već nekoliko godina raste godišnja dobit.
Bio je Split i na Plavoj laguni.
Pamtim da se Jamnica trgovala na 150 000 kuna, možda i vise, ne znam jer je na toj cijeni nisam kupovala. Ali da je split bio nužnost to je neupitno.
činjenica jest da bi sve dionice skuplje od 300 kn pod hitno trebale napraviti stock split do nivoa max 20 kn!! sve ostalo je preskupo! neka se samo ugledaju na naše perjanice optimu, ingru, dalekovod, lenac, đuricu... likvidnost bi porasla nekoliko puta!
Sa splitom cijena bi pala jer bi u nju ulazili razne burekđije što se više puta dogodilo. Iznimka je KODT.
Kad bude 40 000 kn neka splitaju i svi zadovoljni, neće biti preskupa jer je osplitovana
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…f5a6ce79f6d.pdf
dividenda 1400 kuna
Donesene su određene odluke na Glavnoj skupštini Medike, među ostalim i ona o isplati dividende od 1400 kn po dionici.
Jel na to ide porez?