Stvarno je isplativo kupovati što sitna riba kupuje
VLEN (Viktor Lenac d.d.)
-
-
-
Mozes li objasniti ?
-
Mozes li objasniti ?
Sve što kupi ide u minus
-
zato i je već dugo vremena sitna riba
-
Kakva je situacija sa Dokom 11. Kako to napreduje?
Pitao sam i chatGPT. On kaže da je već gotov. Ali taj je samo izvor krivih informacija.
-
Pitao sam i chatGPT. On kaže da je već gotov. Ali taj je samo izvor krivih informacija.
To ti je najpametnije pitati ekspertizu sitnu ribu ,nema falinke kod nje ili kod milijardera
-
To ti je najpametnije pitati ekspertizu sitnu ribu ,nema falinke kod nje ili kod milijardera
A gdje je miljarder ??
-
A gdje je miljarder ??
On vam se sad druži samo sa Buffettom
-
A gdje je miljarder ??
On vam se sad druži samo sa Buffettom
To ok. Ja se vec poplasio da su ga na Insajderu obrlatili.
-
Amer na remontu
FOTO Moćni američki ratni brod uplovio u Kvarnerski zaljev: ‘Naša je glavna zadaća protuzračna obrana‘Američki ratni brod plovidbu svjetskim morima privremeno je zamijenio kvarnerskim brodogradilištemwww.jutarnji.hr -
-
Sljedeći korak mogli bi biti brodovi na moru slični USS Forrest Shermanu. Ti brodovi bili bi dizajnirani u SAD-u, a izgradili bi ih hrvatski brodograditelji", rekao je Trey Lyons, otpravnik poslova u veleposlanstvu SAD-a u Hrvatskoj.
Sretno dioničari 😉
Smiješi li se našim brodograditeljima velik posao s američkom ratnom mornaricom? Evo što su najavili iz veleposlanstvaU brodogradilištu nedaleko od Rijeke nalazi se američki brod na kojem se nalazi između 300 i 400 vojnika, članova posade i letačkih skupina te će ondje ostati…dnevnik.hr -
Sljedeći korak mogli bi biti brodovi na moru slični USS Forrest Shermanu. Ti brodovi bili bi dizajnirani u SAD-u, a izgradili bi ih hrvatski brodograditelji", rekao je Trey Lyons, otpravnik poslova u veleposlanstvu SAD-a u Hrvatskoj.
Sretno dioničari 😉
Još da su uspjeli napraviti rekonstrukciju famoznog DOK11 , možda bi i bilo uspjeha
-
Šta je s tim dokom 11? Bio sam uvjerenja da je to odrađeno...
-
Šta je s tim dokom 11? Bio sam uvjerenja da je to odrađeno...
Cjena ove dionice je pala sa 4,5 na 3,4 , u vrlo kratkom roku pred kraj kolovoza prošle godine pa do nove godine ,očito nešto ne štima sa ovom dionicom ,
Doduše dionica nema duga sve financiraju sami , tako su tvrdili ,samo imaju oni puno tog za obnoviti da bi zarada bila bez ulaganja ,
Dali se išta radi od nove godine , da se radi sitna riba bi zvonila o tom na sva zvona , a ona nije napisala odavno niti jedan uplov radi remonta u VL , ali je interesantno i to kad god bi neki brod uplovio radi remonta cjena bi pala umjesto da raste ,
A uz sve to radna snaga je kako se čini nedostatna za mnogobrojne narudžbe , tako se nešto šuška
-
Nemojte vjerovat tipovima što pišu po forumima, imate izvještaje, upravu, medije , par stranica za pratiti dolaske brodova, jahti, ratne mornarice, kvartalna izvješća itd..
Barem je danas sve dostupno pa se informirajte, vjerujte samo sebi 🙋♂️
Sitnariba sve što piše po forumima stavlja linkove ili tekst iz izvješća i to od 2019 godine pod istim nickom 🙂 naravno ne trebate vjerovati ni meni , svatko nosi svoju glavu 👍
-
Lenac je remontno brodogradilište prije svega, tako da tu nema gradnje.
Dok 11 rupa bez dna, kruže glasine da je pukal prilikom zadnje izmjene pontona i od tad je stala obnova iz straha da se ne poveća šteta.
Radi ali ....do kad ne zna se.
-
Dok 11 rupa bez dna, kruže glasine da je pukal prilikom zadnje izmjene pontona i od tad je stala obnova iz straha da se ne poveća šteta.
😂😂 vrh , kako si se samo sjetio ovoga 🤣 znaš li koji je trenutno brod u 11 najstici ?
-
Problemi jesu. Uzet će novca i vremena. Ali bitno da je Država uzeli sebi kad je Lenac imao ekstra profit.
-
😂😂 vrh , kako si se samo sjetio ovoga 🤣 znaš li koji je trenutno brod u 11 najstici ?
Zbog čega je onda cjena u šest mjeseci pala 30% , kad je po tebi sve idealno , baš zanimljivo zar ne !!??
-
Zbog čega je onda cjena u šest mjeseci pala 30% , kad je po tebi sve idealno , baš zanimljivo zar ne !!??
Cijena je pala jer je 2022 i 2023 nerealno visoko rasla, uslijed blokade Crnog mora, promet se je preselio u Mediteran. S tim se je i povećala potreba za remontom. Bio sam u to vrijeme u poziciji. Ne mogu se žaliti. Ovome sada bi mogli reći korekcija, ali vraćanje u surovu realnost. Sa dokom 11 se kasni. Po izvješćima trebao je biti u funkciji praktično cijelu ovu godinu. Zašto nije, zanimalo bi me. Možda ima ovdje neko tko bolje poznaje situaciju. Inače ovaj nagli rast cijene jučer, mislim da je posljedica objave da je uplovio na remont razarač 6.flote. Remonti brodova 6.flote su im, u vrijeme kad sam ja bio u poziciji, predstavljali praktično 50% prihoda. I u tom tekstu je navedeno da se 6.flota premješta iz Mediterana, čitaj, dionica bi znala opet kilaviti. Bez dividende je samo špekulativne naravi. Srećom odigrao sam dobro, izašao na vrijeme, vraćam se, ako me uvjere buduća kvartalna izvješća i dividenda u budućnosti. Inače bi morali opći dio izvješća pisati malo drugačije. Osjeća se kroz napisano uvijek nekakav latentni strah od budućih događaja. Management mora promijeniti narativ. To su, doduše samo moja zapažanja, ne moraju biti točna.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
PODR (Podravka d.d.) 1.2k
- havi