delistiranje i/ili skvizanje!!??? nemojte mi opet to raditi!
imaju više od 75% glasova. dakle, mogu sve osim skviza. a onda im IC proda ostatak i to je to.
imaju više od 75% glasova. dakle, mogu sve osim skviza. a onda im IC proda ostatak i to je to.
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/41326
Uh, sad ćemo vidjeti što će i kako drugovi Talijanci dalje.
sve po starom, ovo se poklapa, prebacivanje iz šupljeg u prazno jer to su imali i prije samo odvojeno kod Interkapitala
nastupali su zajednički
nitko drugi nije ni mogao prebaciti toliko dionica
gledajte izvješća i objave!
Ja vas čekam sa nalogom tamo na 11 i nešto kuna...
Display Morehttps://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/41326
Uh, sad ćemo vidjeti što će i kako drugovi Talijanci dalje.sve po starom, ovo se poklapa, prebacivanje iz šupljeg u prazno jer to su imali i prije samo odvojeno kod Interkapitala
nastupali su zajednički
nitko drugi nije ni mogao prebaciti toliko dionica
gledajte izvješća i objave!
Tako je. Kod preuzimanja su preko Intercapitala kupovali dio, sad su spojili
Nastupa li obveza javne ponude ?
Sve sam zaboravila kako to ide, u postotcima vlasništva
Nema nikakve ponude ni obveze, i prije su ta dva računa nastupala povezano... Mislim da je bila samo riječ o kupnji preko dvije pravne osobe
Talijani su svjesni da će ovo biti godina s ogomnom dobiti pa vjerojatno preslaguju pozicije prije njene raspodjele, dok je cijena dionice još niska.
Dolazi sutra i ostat ce godinu dana.
Jel moguće da ovdje vidimo dividendu?
po meni ne
a zašto svi se zamaraju s time? pa i Vi?
1/ što ako se isplati dividenda - dio ide državi, cijena dionice uz ovakvu nelikvidnost može porasti nakon objave i onda pada nakon isplate
2/ ako ne bude isplate imamo perspektivnu 2022. godinu (poslovi se već množe) i, pod pretpostavkom da ne rade s minusom radi Turske, cijena dionice raste
dakle u prvom slučaju ispušili smo dio koji ide državi
drugi slučaj je najvjerojatniji jer tek treba vidjeti efekte rasta cijene sirovina (željezo, čelik) i kako će se to odraziti na dobit tj. koji dio će Lenac uspjeti prevaliti na kupce
možda poslije delista ako to namjeravaju napraviti
možda poslije delista ako to namjeravaju napraviti
haha baš sam si to mislim.. da ako ikad dođu do 100 vlasništva onda sigurno budu.. trenutno je fokus na daljnjem razvitku biznisa.. obnavljanju doka - kad se s obzirom na situaciju na tržištu odluče za to.. šta je da je talijani znaju posao..
Display MoreJel moguće da ovdje vidimo dividendu?
a zašto svi se zamaraju s time? pa i Vi?
1/ što ako se isplati dividenda - dio ide državi, cijena dionice uz ovakvu nelikvidnost može porasti nakon objave i onda pada nakon isplate
2/ ako ne bude isplate imamo perspektivnu 2022. godinu (poslovi se već množe) i, pod pretpostavkom da ne rade s minusom radi Turske, cijena dionice raste
dakle u prvom slučaju ispušili smo dio koji ide državi
drugi slučaj je najvjerojatniji jer tek treba vidjeti efekte rasta cijene sirovina (željezo, čelik) i kako će se to odraziti na dobit tj. koji dio će Lenac uspjeti prevaliti na kupce
Ma pitao sam se da li ovo objedinjavanje ima s tim veze. Svakakve gluposti čovjeku padaju na pamet. U ovoj našoj žabokrečini sam se toliko puta opekao pa razmatram sve opcije (i pozitivne i negativne). Postoji samo nekoliko dionica ovdje koje kupujem i ne gledam trenutnu cijenu. Za Vlen bi primjenio istu metodu bez razmišljanja ali mi fali nekoliko elemenata koji bi dali sigurnost da nećemo gledati opet neku varijantu već viđenog. Nije vlasnik našeg roda dika, al ni napolitanac mi ne ulijeva povjerenje (bez generalizacije i da se ne bi netko uvrijedio).
Puno mudrujete, tko je danas dokupio..ja jesam i ček još na niže...
dok je cijena dionice još niska.
Vidiš da nekima nije niska, danas se bacaju po bidu ko ovaj lik na Sustipanu u Splitu...ili kao ovaj.....
imaju više od 75% glasova. dakle, mogu sve osim skviza. a onda im ojim se da ćeš se i načekatiIC proda ostatak i to je to.
samo čekaj kolega! bojim se da ćeš se i načekati. poučen vlastitim iskustvom, papire u kojima većinski ili sa njima povezani imaju više od 75% vlasništva zaobilazim u širokom luku. mada nije rečeno da tamo nema kruha.
samo čekaj kolega! bojim se da ćeš se i načekati. poučen vlastitim iskustvom, papire u kojima većinski ili sa njima povezani imaju više od 75% vlasništva zaobilazim u širokom luku. mada nije rečeno da tamo nema kruha.
Već sam danas privatija dio dionica od ostalih kolega, budem i sutra, vjerovao sam u ovu dionicu i na 8kn i kupovao, jednostavno bilanca je zakon, a cijena prije ili kasnije to poprati...iako cijena ni ne bi pala ispod 10kn, da gospon Mirko i Ivana nisu prodavali po principu, daj koliko daš...i kako sam već tipkao, cijena ima sve preduvjete i to konzervativno već sada za 16kn, i to po BVPS, po dobiti i po malom dugu, to je neki moj stav...
I jednostavno VLEN(potencijalni rast 100%) i HPB(potencijalni rast 50%) su dionice koje će 2022 biti pobjednici burze, naravno pod uvjetom da ne dođe do nekog burzovnog sloma.
Možda svrati i sjevernije
Ovo će vjerojatno biti najbolja godina u povijesti VLEN-a