Prodao sam danas 17k gubitak oko 50000kn, hej pa oni dijele dionice sa 100, pa to nije 60 lipa to je vrijednost 6 lipa po dionici, fakat ružno
DLKV (Dalekovod d.d.)
-
-
-
Nisam pratio sad vidim na burzi "lom", jel DLKV ide u likvidaciju možda?
-
Skupština za 40 dana. Na burzi će dotad biti veselo. Bit će valova vamo-tamo. Odlučniji, spretniji i pametniji moći će zaraditi.
Točka 10. vrlo jasna. Ide se u tu priču. A izglasavanje ili ne je druga priča.
-
zaraditi će najupućeniji... kao i uvijek.
-
zaraditi će najupućeniji... kao i uvijek.
I najhrabriji.
-
Na nekoj točki će i najveći pesimisti stati sa filanjem bida, ako ne zbog matematike, onda iz nekih svojih principijelnih razloga. Onda nastupaju optimisti koji misle da Prijedlog ipak na Skupštini neće proći, jer zašto bi Konsolidator pristao na takvo nešto.
Sačekajmo vikend da vijest vide i oni koji ju dosad nisu vidjeli. Ponedjeljak će biti zanimljiv.
-
Koliko je knjigovostvena vridost po dionici na kraju 1Q, 2,30kn?!
-
Na nekoj točki će i najveći pesimisti stati sa filanjem bida, ako ne zbog matematike, onda iz nekih svojih principijelnih razloga. Onda nastupaju optimisti koji misle da Prijedlog ipak na Skupštini neće proći, jer zašto bi Konsolidator pristao na takvo nešto.
Sačekajmo vikend da vijest vide i oni koji ju dosad nisu vidjeli. Ponedjeljak će biti zaniml
burza je zatvorila
-
je li u opće moguća dokapitalizacija ispod 10 kn? u normalnim okolnostima to je bio minimum sad da li su ovo normalne okolnosti pojma nemam.
-
tamo di ja udem, tmo kruha nema 😁
Nedavno kupio 1500 komada cisto za trade i sada sam dugorocno 🤣, nadam se da da ce se taj gubitak odbiti od poreza na opte ( ako i tamo ne ostanem dugorocni 🤣)
-
-
Nekidan legenda proziva hanfu i burzu zato jer je neko kupio 3x dionice atpl i da time manipulira tržištem i cijenom
A danas petak pa lagano u hrvata, kakva blokada prije vikenda, odmori brate... koga briga za potop na tamo nekom nebitnom dalekovodu
-
Nije mi jasno zbog cega nije zaustavljeno trgovanje na Dlkv nakon obavijesti?
-
8. 3. 2021. cijena dionice je bila 7,3 kn.
Tog dana je dana službena obavijest da se Glavnoj skupštini predlaže ulazak Irene Weber u Nadzorni odbor tvrtke.
Danas je 6. 5. 2021. Prošlo je malo manje od dva mjeseca.
Cijena dionice je danas 6, 1 kn i niža za simpatičnih cca 20%
Tamo gdje se pojavi netko iz grupe Borg, tamo trava više ne raste.
Slučajnost ili ne, procijenite sami.
Želim vam puno sreće u Dalekovodu. Bojim se da će vam trebati.
Nakon mog sudjelovanja u dokapitalizaciji i višegodišnjeg čekanja da se posao pokrene i da novačni tijek postane pozitivan nemam više želuca gledati kako bagra is kvartala u kvartal topi kapital firme tj. dioničara.
I onda kao grobar dolazi Weberica.
Koja dokazano cijeni postojeću vlasničku strukturu kao u Fortenovi (Agrokoru).
Znate onu pjesmu od Anne-Marie "Ciao Adios"!
Svaka čast kolega na ovoj procjeni, nisam nikada imao građevinare niti su mi bili interesantni pa sam jako slabo pratio Dalekovod, ali kad se pojave ovi kriminalci iz Borga perušanje kokoši počinje.
Ramljak, Peruško, Dalićka, Weberica, Dolički, itd.., kad vidite ova imena bježite glavom bez obzira. Ta ekipa uništava sve pred sobom i pritom dobro puni vlastite džepove.
-
Nije mi jasno zbog cega nije zaustavljeno trgovanje na Dlkv nakon obavijesti?
Zato sto nije nastao događaj propisan pravilima burze za prekid trgovanja.
Privremena obustava trgovine financijskim instrumentom
Članak 262.
(1) Burza će privremeno obustaviti trgovinu financijskim instrumentom:
1. na temelju odluke Hanfe ili drugoga nadležnog tijela,
2. ako je to potrebno radi provođenja određene promjene u vezi s financijskim instrumentom koju
provodi središnji depozitorij odnosno središnji registar i/ili sustav poravnanja i/ili namire,
3. u slučajevima određenima propisom koji uređuje sanaciju kreditnih institucija i investicijskih
društava i
4. u drugim slučajevima, kada to zahtjeva zaštita ulagatelja.
(2) U slučaju iz točke 4. stavak 1. ovoga članka, privremena obustava trgovine financijskim instrumentom ne može trajati duže od 10 (deset) trgovinskih dana.
(3) Odluku o privremenoj obustavi trgovine Burza će bez odgode objaviti javnosti putem svojim internetskih stranica i o njoj obavijestiti Hanfu.
Članak 263.
(1) Burza može obustaviti trgovinu dionicama, osim u slučajevima navedenim u članku 262. ovih Pravila,
i:
1. u slučaju zaprimanja obavijesti o namjeri objavljivanja ponude za preuzimanje i/ili ponude za
preuzimanje ciljnog društva,
2. ako izdavatelj obavijesti Burzu o podnošenju prijedloga za otvaranje predstečajnog ili stečajnog
postupka, postupka izvanredne uprave ili postupka likvidacije,
3. ako se izdavatelj ne pridržava odredbi ovih Pravila u dijelu koji se odnosi na njegove obveze
nakon uvrštenja.
(2) U slučaju iz točke 1. stavak 1. ovoga članka, Burza će obustaviti trgovinu dionicama nakon zaprimanja obavijesti izdavatelja, odnosno ponuditelja u smislu propisa koji uređuju preuzimanje dioničkih društava
U slučaju iz točke 2. stavak 1. ovoga članka, Burza će obustaviti trgovinu dionicama nakon zaprimanja obavijesti izdavatelja o otvaranju predstečajnog ili stečajnog postupka, postupka izvanredne uprave ili postupka likvidacije.
(4) U slučaju iz točke 1. do 3. stavak 1. ovoga članka, privremena obustava trgovine dionicama ne može trajati duže od 10 (deset) trgovinskih dana.
-
Općenito mi je objavljivanje ovakvih obavijesti za vrijeme trgovanja užasno loše. Ovakve stvari, kao i FI, treba objavljivati van trgovinskih sati.
Uprava niti ima mandat odlučiti je li ponuda u redu, mislim, zato se i saziva skupština, niti mogu napraviti bilo što drugo nego dati dioničarima na glasanje. To su i napravili.
S obzirom na vlasničku strukturu, gdje će i ovaj prijedlog ovisiti isključivo o Konsolidatoru, teško je biti pametan. Jesu li i oni spremni na gubitak 99% svog uloga? Mogu li u nekoj drugoj opciji prodaje dionica dobiti barem 5% uloga? Ili 50%?
-
Općenito mi je objavljivanje ovakvih obavijesti za vrijeme trgovanja užasno loše. Ovakve stvari, kao i FI, treba objavljivati van trgovinskih sati.
Uprava niti ima mandat odlučiti je li ponuda u redu, mislim, zato se i saziva skupština, niti mogu napraviti bilo što drugo nego dati dioničarima na glasanje. To su i napravili.
S obzirom na vlasničku strukturu, gdje će i ovaj prijedlog ovisiti isključivo o Konsolidatoru, teško je biti pametan. Jesu li i oni spremni na gubitak 99% svog uloga? Mogu li u nekoj drugoj opciji prodaje dionica dobiti barem 5% uloga? Ili 50%?
Konsolidator je pod imperativom prodaje imovine pod svaku cijenu i to je odavno poznato. Očito ponuditelj igra na to. Ukoliko ne nađu nekog tko je spreman dati više ne vidim baš neku alternativu. S obzirom da praktički imaju potpunu kontrolu vlasništva teško je vjerovati da uprava ne radi u dogovoru s njima.
-
Ovi sto nemaju kupujte, a vi koji imate skracujte pozicije. Do 3kn je extra kupnja.
Ide ovo vrlo brzo do 5kn.
Ima dosta nepoznanica u dokapitalizaciji.
Danas je palo na strah i paniku, i najvise su izlazili mali. Veliki su kupovali do jucer na 5,6,7,.. tako da im ova cijena odgovara. Ali kad se nakupe dizat ce ljestvicu. U ponedjeljak ili slijedeci tjedan ako bude prilike kupujte do 3kn,ja sam usao u rasponu od 2,50-3,50.
-
Je.
Tako se i na Ledu razmisljalo.
-
"Dalekovod ovime obavještava javnost kako je 21. siječnja 2021.g. zaprimio obavijest Konsolidatora iz koje proizlazi da je Povjerenički odbor Fonda na sjednici održanoj dana 19. siječnja 2021. godine
donio odluku o produljenju trajanja Fonda za narednih 6 mjeseci."
Znači fond nakon 20.srpnja prestaje postojati. A skupština koja odlučuje o prijedlogu plana restrukturiranja sazvana na datum 30.6.
-
Koje trziste kapitala je ova HR, ovog nema ni u africi valjda, dakle firma sa preko 1.500 kn tamo 2007. padne na ispod 100 kn zbog prezaduzenja, pa onda je izroka u jos da se napravi dokapitalizacija po 10.... nakon toga uredno posluje, ugovara poprilicne poslove i redovno vraca sve obveze iz predstecaja... i kad je je glavninu vratila ovi sada izvode dalje cirkus. Koje su to politicke igre 😏
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun