A gdje su prijedlozi za spas?
DLKV (Dalekovod d.d.)
-
-
-
Kakav spas? od maštanja kolega ovdje šta i kako
-
irena weber ulazi u nadzorni
-
ako bude tak spasila dalekovod kak je agrokor...
-
samo 19200 dionica po asku za novo zakucavanje dionice
-
samo 19200 dionica po asku za novo zakucavanje dionice
WBeRica pokrenula paljbu iz kaćuša
-
Oslo, 23. ožujka 2021.
Na inicijativu Veleposlanstva RH u Oslu, u utorak, 23. ožujka 2021. godine, održan je radni sastanak s predstavnicom podružnice Dalekovod d.d. sa sjedištem u Norveškoj Marijanom Periša – Dozet, na temu poslovanja u vrijeme pandemije.
redstavnica Pariša – Dozet izvijestila je kako je poslovanje s Norvežanima već dugi niz godina vrlo uspješno, transparentno, profesionalno i korisno za obje poslovne strane. Trenutačno Dalekovod ima otvorena tri velika projekta u Norveškoj, i to u Finmarku (Alta), Rogalandu (Stavanger) te u Haugesundu, i manji projekt na jednoj od trafostanica u Oslu. U navedenim projektima trenutno je uključeno oko 400 radnika.
-
Oslo, 23. ožujka 2021.
Na inicijativu Veleposlanstva RH u Oslu, u utorak, 23. ožujka 2021. godine, održan je radni sastanak s predstavnicom podružnice Dalekovod d.d. sa sjedištem u Norveškoj Marijanom Periša – Dozet, na temu poslovanja u vrijeme pandemije.
redstavnica Pariša – Dozet izvijestila je kako je poslovanje s Norvežanima već dugi niz godina vrlo uspješno, transparentno, profesionalno i korisno za obje poslovne strane. Trenutačno Dalekovod ima otvorena tri velika projekta u Norveškoj, i to u Finmarku (Alta), Rogalandu (Stavanger) te u Haugesundu, i manji projekt na jednoj od trafostanica u Oslu. U navedenim projektima trenutno je uključeno oko 400 radnika.
Vjerovatno zbog problema realizacije projekata nakon postrozenja mjera kako su napisali u izvjescu su zatrazili pomoc ministarstva da pomognu u rijesavanju stvari.
-
Kreće li se ovdje nešto ili je ovo samo još jedan val do 8 i natrag?
-
Znalo je ovako nešto bit i prije većeg iskrcaja, vidjet ćemo hoće li opet tako.
-
-
S obzirom na pesimisticne najave uprave za 1Q ne znam sta bi mislio sta ocekivat od tog izvjestaja, ocekivat normalni gubitak karakteristican za 1Q ili neki harakiri u skladu s njihovim pesimizmom
-
Zato se mozda sad i dize cijena da se moze izaci po boljoj cijeni prije izvješća.
Ovdje su takve oscilacije za ne povjerovat, malo se cijena napuca gore a onda rasipanje po bidu do iznemoglosti.
-
cuj njih, 25000. ko se hoće bavit dovoljan je el toros. provizije nema ali kao kod svih bezprovizaša zaradjuju na spreadu. i to je to.
-
prodao dlkv, kupio ništa. el toro je stvarno dobar. ima dobri ineractice chart. Moće s laverage i bez. kad je laverage 1x, to znači da je bez laverage. Laverage je automatski kad prodaješ dione koje nemaš normalno. itd. ima ograničen broj diona. ali ako mislis zaraditi dovoljno je i tih 300 il nemam pojma koliko. dividendu uredno bilježi. tu su etf, cdfeovi za malo jače igrače, btc, etherium, silver. sta ce ti više.
kupuješ po asku tj. njihovom spreadu ali tako je vjerojatno ina traderu 212.
-
Sori, greškom postao ovdje, umjesto kolegi na private. Otišao na kvasinu.
-
Moje su prognoze sutra do 7,40-7,50.
Nesto se kuha, cim ovako polako uzimaju po asku. Vec viđeno.
-
Ali viđeno je i dizanje i onda iskrcaj po bidu do u beskraj, zato sve je tu moguće.
-
Gdje je nestala rasprava o dlkv ?
Vezano na link u prilogu....
Upravo tako.
Po mojem osobnom misljenju death cross znaci “zabijanje kriza nad odrom pokojnika”. Tehnički je ovo odvelo dionicu DLKV “pod zemlju” i sad je očito samo stvar vijesti, pozitivne ili negativne koja će donijeti i konačan rasplet. No, vjerojatnost je trenutno značajno veća i tangira prema negativnom scenariju.
U tom smislu, samo dobri i izvanserijski rezultati Dalekovoda bi mogli pomaknuti dionicu iz ove “sell zone” i nezahvalne situacije. Ili neka vijest koja bi isla na ruku privatizaciji po transparentnom modelu. Ja osobno iz dosadašnjih iskustava ne očekujem promjenu ponašanja kljucnih vjerovnika i dionicara u tom smislu. Otuda ne očekujem niti pozitivan rasplet za manjinske dioničare. -
Do kada bi se trebalo odvijati preuzimanje Dlkv, odnosno do kada fond mora prodati svoj udio?
Po kojem bi se to modelu moglo odviti? Neka slicna iskustva?
P.S. Molim Admin da prebaci post na temu Dlkv.
-
Do kada bi se trebalo odvijati preuzimanje Dlkv, odnosno do kada fond mora prodati svoj udio?
Po kojem bi se to modelu moglo odviti? Neka slicna iskustva?
P.S. Molim Admin da prebaci post na temu Dlkv.
Po kojem modelu?
Po istom onom kojeg je nedavono koristila nova članica nadzornog odbora Irena Weber u jednom drugom koncernu.
Na dan kada je objavljeno da ona ulazi u Dalekovod, ja sam počeo izlaziti.
Trebalo mi je neko vrijeme s obzirom na količinu koju sam imao.Ta spodoba neće nadgledati kompaniju u kojoj imam uložene i jedne jedine lipe.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun