L
ja ne mislim van iskreno. ocekujem rast, naručito nakon polugodisnjeg izvješća . i bolno je očit uptrend na grafu.
ne nagovaram vas na ništa.
Ne trebas nas nagovarati. Ukrcani smo i nemamo u planu prodavati sve dok se debelo ne obogatimo
L
ja ne mislim van iskreno. ocekujem rast, naručito nakon polugodisnjeg izvješća . i bolno je očit uptrend na grafu.
Ne trebas nas nagovarati. Ukrcani smo i nemamo u planu prodavati sve dok se debelo ne obogatimo
Display MoreImali još koja opcija
na primjer prikaz velike ponude ( iako je manje od 3 miliona dionica u ne koncarevim i neinstitucionalnim rukama) pa dokupljujes polako. da zeli prodati tu kolicinu zapravo vec ju je pet puta moga istresti da ne srusi cijenu ispod 5.5 i izaci sa zaradom. Ako skuplja (dokupljuje) vise kupaca skupa jako dobar način za kupiti jeftinije i u slučaju dividende ili prodaje zaraditi više .
jedino malo su presigurni pa ne stavljaju naloge van granice pokretanja drazbe uravnotezenja čini mi se pa riskiraju ako naiđe veća (a uvik ima veća riba, čak i u rh) da ih mlatne tj kupi.
makar mogu si to priustiti nakon rasta od 30 ak posto u mjesec dana, prirodno je da se dobar dio ulagača boji i želi izaći u plusu.
Sve strogo teoretski govoreći naravno.
To je i moj zaključak , taktika hlađenja euforije zbog rasta cijene kako bi što duže mogao dokupljivati bez naglog rasta cijene dionice dok se ne ostvari ciljana namira a pri kraju ostvarenog cilja kupovati višim cijenama kako bi ostvario veći prihod
Moram priznat.... mrvicu sam dokupio ovih dana, kad guraju prema dolje zašto ne🤓
To je i moj zaključak , taktika hlađenja euforije zbog rasta cijene kako bi što duže mogao dokupljivati bez naglog rasta cijene dionice dok se ne ostvari ciljana namira a pri kraju ostvarenog cilja kupovati višim cijenama kako bi ostvario veći prihod
Ne vidim baš,neku taktiku. Ovaj bi kupio negdje za kilu janjetine, ovaj što bi prodal bi prodao cijelo jagnje. Dionica je u mjesec dana porasla za 29%. Mislim da ne treba previše kontemplirati nego kupovati prije nego poleti.
Nakon rasta od 50% u mjesec dana, s PE preko 40 netko čeka da "poleti"?
Po fundamentima dakle cijena baš ne "zaostaje", a bitnije od svega su još kretanja svjetskih burzi.
Ako dođe do jače recesije kako se očekuje, može se očekivati svašta.
Po fundamentima dakle cijena baš ne "zaostaje", a bitnije od svega su još kretanja svjetskih burzi.
Ako dođe do jače recesije kako se očekuje, može se očekivati svašta.
Za recesiju je tipično zasićenje tržišta , a sad je situacija da Europa sve više traže ulaganja u infrastrukturu , a kad stane rat obnova Ukrajine
Mislim da je teško da će DLKV "poletit", ali jedan stabilan rast ne mislim da je nerealan. Ako ostvare malo ozbiljniju dobit, odmah će i fundamenti biti puno pogodniji. Ne vidim razloga zašto dobit u 2025. ne bi bila 15 mil.€+, a uz tu dobit ovaj market cap je vrlo realan.
Naravno, kada takva dobit bude ostvarena, bit će lako svima pogledati P/E, trend rasta i zaključiti kako je dobar trenutak za kupnju. Zbog toga ne mislim da je loša odluka već se danas dobro pozicionirati u dionici, ali da je ovo "zadnji vlak" prije nego "poleti", s tim se ne slažem.
Mislim da je teško da će DLKV "poletit", ali jedan stabilan rast ne mislim da je nerealan. Ako ostvare malo ozbiljniju dobit, odmah će i fundamenti biti puno pogodniji. Ne vidim razloga zašto dobit u 2025. ne bi bila 15 mil.€+, a uz tu dobit ovaj market cap je vrlo realan.
Naravno, kada takva dobit bude ostvarena, bit će lako svima pogledati P/E, trend rasta i zaključiti kako je dobar trenutak za kupnju. Zbog toga ne mislim da je loša odluka već se danas dobro pozicionirati u dionici, ali da je ovo "zadnji vlak" prije nego "poleti", s tim se ne slažem.
ja mislim da polugodišnje izvješće bi moglo biti prekretnica.... jer nema duga nekog, industrija je u zamahu u cijeloj eu.... sa 15 - 16 mil dobiti.. koliko do dividende prve?
Ja.
Opet se ovaj fantom pojavljuje sa 17 tisuća komada , i tako pokušava prouzročiti EFEKT KRDA , kako bi krdo počelo iskrcavati po bidu i time rušiti cjenu
, jučer je bila slična situacija samo je nastavljen rast cijene umjesto pad , pa je ovaj umjesto krda ustuknuo pred rastu cijene te je povukao sa prodaje sličnu količinu ponuđenog "materijala"
, a sad ga izgleda opet izlaže ali opet će on nju povući pred "plimu" , čini mi se da će se na čekati kad će "oseka "
......nestao jazavac sa 17 000 kom
Evo izgleda da je fantom od 17.000 komada "nastradao" po 5,88
Od 10:39 do 10:46
Display MoreOpet se ovaj fantom pojavljuje sa 17 tisuća komada , i tako pokušava prouzročiti EFEKT KRDA , kako bi krdo počelo iskrcavati po bidu i time rušiti cjenu
, jučer je bila slična situacija samo je nastavljen rast cijene umjesto pad , pa je ovaj umjesto krda ustuknuo pred rastu cijene te je povukao sa prodaje sličnu količinu ponuđenog "materijala"
, a sad ga izgleda opet izlaže ali opet će on nju povući pred "plimu" , čini mi se da će se na čekati kad će "oseka "
......nestao jazavac sa 17 000 kom
Izgleda da je teško obuzdavaju uz ovakvu nezasitnim potražnju , mada sam mislio da će nastupiti blaga stagnacija ali evo opet smo na pragu od 6 eu
Izgleda da je teško obuzdavaju uz ovakvu nezasitnim potražnju , mada sam mislio da će nastupiti blaga stagnacija ali evo opet smo na pragu od 6 eu
Nema labavo !