L
ja ne mislim van iskreno. ocekujem rast, naručito nakon polugodisnjeg izvješća . i bolno je očit uptrend na grafu.
ne nagovaram vas na ništa.
Ne trebas nas nagovarati. Ukrcani smo i nemamo u planu prodavati sve dok se debelo ne obogatimo
L
ja ne mislim van iskreno. ocekujem rast, naručito nakon polugodisnjeg izvješća . i bolno je očit uptrend na grafu.
Ne trebas nas nagovarati. Ukrcani smo i nemamo u planu prodavati sve dok se debelo ne obogatimo
Display MoreImali još koja opcija
na primjer prikaz velike ponude ( iako je manje od 3 miliona dionica u ne koncarevim i neinstitucionalnim rukama) pa dokupljujes polako. da zeli prodati tu kolicinu zapravo vec ju je pet puta moga istresti da ne srusi cijenu ispod 5.5 i izaci sa zaradom. Ako skuplja (dokupljuje) vise kupaca skupa jako dobar način za kupiti jeftinije i u slučaju dividende ili prodaje zaraditi više .
jedino malo su presigurni pa ne stavljaju naloge van granice pokretanja drazbe uravnotezenja čini mi se pa riskiraju ako naiđe veća (a uvik ima veća riba, čak i u rh) da ih mlatne tj kupi.
makar mogu si to priustiti nakon rasta od 30 ak posto u mjesec dana, prirodno je da se dobar dio ulagača boji i želi izaći u plusu.
Sve strogo teoretski govoreći naravno.
To je i moj zaključak , taktika hlađenja euforije zbog rasta cijene kako bi što duže mogao dokupljivati bez naglog rasta cijene dionice dok se ne ostvari ciljana namira a pri kraju ostvarenog cilja kupovati višim cijenama kako bi ostvario veći prihod