https://www.poslovni.hr/domace/moguc-s…razlozi-4297806
jedni traže, drugi nedaju........
ima li netko info što se točnije događa u atgr oko toga ali i opčenito?......
Sve je pod kontrolom
https://www.poslovni.hr/domace/moguc-s…razlozi-4297806
jedni traže, drugi nedaju........
ima li netko info što se točnije događa u atgr oko toga ali i opčenito?......
Sve je pod kontrolom
Tuče se po 1500 kn sa svih položaja. Zna li tko, ima li kakvih novosti o štrajku?
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ATGR/COI-ATGR-e0100ad9cdd8006305167bd6bd8b0f7a.pdf
S obzirom na vrlo ambiciozne planove rasta, politika isplate dividende Društva se temelji na konceptu
da se veći dio dobiti ostvarene u poslovnoj godini, zadrži u svrhu daljnjeg investiranja u razvoj
Društva.
Politika isplate dividende Društva će se provoditi u skladu s razvojnim planovima i stanjem na tržištu
kapitala, odnosno, sukladno rastu neto dobiti, razine prihoda, očekivanom porastu vrijednosti
imovine Atlantic Grupe, te drugim relevantnim čimbenicima. U slučaju ispunjenja gore opisanih
uvjeta, namjera je Društva da dioničarima isplaćuje do 45% konsolidirane dobiti u obliku dividende.
Iz njihovih posljednjih komunikacija da se zaključiti da su usmjereni na širenje prodaje na tržište EU i Amerike posebno namaza tipa argeta i sl. To bi bio veliki iskorak u internacionalizaciji kompanije i smanjenju utjecaja balkanskog tržišta na ukupne prihode grupe, od sada će mo svjedočiti koliko će u tome biti uspješni.
Ti na bidu sa 1470, bit ćeš prvi i sa 1420, zahvalit ćeš mi kasnije...
nije jedan, dva su.
nije jedan, dva su.
Onda nek ipak jedan digne na 1480
Nešto se šuška ...
Sve o prodaji ‘Ljekarne Zagreb’: Emil Tedeschi je kupac, a za novu šeficu već se priprema njegova žena!
Sve o prodaji 'Ljekarne Zagreb': Emil Tedeschi je kupac, a za novu 큄eficu ve
Da li kupuje Tedeski ili Atlantic grupa?
Pošto se Pivac pokazao u Podravci vjerojatno je odgovor atgr kupnja ljekarni Zagreb pa je izgledno da se polako bacaju karte na stol. Početkom 2023 će se vidjeti koliko tko ima eura a kome su ostale kune.
Zivnuo danas i ATGR paralelno s PODR. Samo slucajnost zbog ovih koji su prodali pa prelaze u ATGR ili postoji korelacija?
Ja sam baš danas malo uletio u ATGR poslije dugo vremena. Ni sam ne znam zašto, valjda volim kupovati na vrhuncu, to mi je baš napeto.
Nastavlja se trend visemilijunskih prometa na ATGR. Cijena ne divlja kao neke druge na burzi ali malo pomalo odmice se od 1500.
Dionica je na skroz sporednom kolosijeku, bez obzira na te promete.
Ima ljuti otpor na nekih 1580 kn, baš me zanima hoćemo li ga probiti. Vidjet ćemo vjerojatno ovaj tjedan. Ili treba hvatati udah za zaron.
Nema zarona probili upravo i 1630kn. Sto se tu desava?
Dešava se kvalitetna bilanca, nizak P/E i očekivanje rasta dobiti
Fiju, netko je upravo pomeo ask sa 800 kom u šusu - 1,36M kn.
Ništa neobično za tu dionicu.
Ništa neobično za tu dionicu.
Ok, hvala na info, nisam znao, nisam ju prije pratio. Bilo mi je neobično jer zadnjih dana kako pratim ide mic-po-mi pa me danas ovo iznenadilo.
Fiju, netko je upravo pomeo ask sa 800 kom u šusu - 1,36M kn.
Vjerojatno neki mirovinski fond.