Sada znam i što je to "blue chip" dionica.To je dionica koja na bidu ima manje od 50k€, kao što sada ima ATGR-R-A (oko 40000€), za razliku od n.p.r. INGR-R-A (koja nije "blu čip"), ima duplo više...
ATGR (Atlantic Grupa d.d.)
-
-
-
šta je je dobro si me nasmijao s ova tvoja zadnja 2 posta
...iako da, slažem se, nije uopće smiješno, dapače...tako da isprike unaprijed.ali kako kažu sve je relativno, ovisno o vremenskom okviru promatranja...možda se ipak nešto desi i ovdje
-
Ne znam za Franck al imali smo slučaj Agrokor i pljačku koja je izvršena na štetu malih dioničara. Na moju sreću nisam imao doticaja, al znam neke koji na žalost jesu. U Atlanticu sam svojevremeno bio pozicionoran, al sam dosao do zakljucka da tu ne bude kruha za nas male sto se pokazalo točnim za sada .... Nije mi krivo sto sam izašao. S blagim gubitkom .... Želim vam svima da se situacija poboljša !
pa šta nisu "obiteljske firme" praktički i svi ovi zadnji IPO-i?

Da, zato me ne zanimaju. Ako gledamo jako široko, iako službeno nisu, poneke ipak to jesu.
-
Sada znam i što je to "blue chip" dionica.To je dionica koja na bidu ima manje od 50k€, kao što sada ima ATGR-R-A (oko 40000€), za razliku od n.p.r. INGR-R-A (koja nije "blu čip"), ima duplo više...
All bi Vam sad rekao:
Onda znate što Vam je činiti

-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
INGR (INGRA d.d.) 2.1k