Ovisno o specifičnosti transformatora od narudžbe do isporuke je otprilike prođe 6 do 9 mjeseci, dakle ove nove narudžbe mogle bi biti realizirane do
Ta informacija mi ne znači puno, znam da se u teoriji može napraviti ali imamo li mi kapaciteta za to trenutno, koliko toga još možemo proizvest, prije investicije u proširenje i imali na lokaciji još mjesta za to? Auto se isto može napraviti u 2 mjeseca i prije pa se čekalo preko godinu dana za novi. Nekako ne vjerujem da bi prihvaćali ovoliku količinu posla a da ne mogu dosta toga isporučit (i tako podignit prihode i dobit), a opet ne znam kakvo je stanje na tržištu, očito je usred ove zelene transformacije navala na trafo, pa se možda ovaj backlog neće toliko "brzo" prebaciti u povećanje prihoda(dobiti) kako na prvu izgleda. Ne mislim ništa loše, dioničar sam tu godinama i namjeravam i dalje bit. Samo me zanima koliko još možemo rasti na ovako ludim stopama rasta, da li fizički ima mjesta, know how imamo.
To ne mora biti lose ako je kapacitet ogranicen, jer onda raste marza i produktivnost