Još 159.000 na prodaji. 2.4
INGR (INGRA d.d.)
-
-
-
I što sad, opet nazad na 2 ??
-
Mozda su bili na kavi sa vodstvom Koncara 🤣😛
-
Mozda su bili na kavi sa vodstvom Koncara 🤣😛
Ovo danas je žešća vratolomija i akrobacija u trgovini, iz minusa u žestoki plus i opet nazad. Ali da se nešto događa, događa se
. -
Ma ništa novoga nije, samo je prebacivanje bilo, po ko zna koji put.
-
Ide mi vise na k.... od 2010. Tu se nikad nije znalo ko pije ko plača. Za inat ju necu prodat nek propadne ako hoce. Sad rade ovo sad ono iz šupljega u prazno jebu vec godina
-
Ingra kupuje 😊
-
Tko će biti nagrađen s ovih 311.000kom. ?
Mislim da su jako velik posao napravili u 2025 i da ovo hitno treba podijeliti
Samo puno je zaslužnih kome ih dati ?
-
Mučenje od dionice a svi znamo da će ići gore.
Šteta toliko živaca izgubljenih.
-
Tko će biti nagrađen s ovih 311.000kom. ?
Mislim da su jako velik posao napravili u 2025 i da ovo hitno treba podijeliti
Samo puno je zaslužnih kome ih dati ?
Ne mora značiti da će itko biti nagrađen, ako bude možda u nekom broju ili mjeri ako i rezultati kompanije to budu opravdavali. Pa i Končar dijeli vlastite dionice svojim članovima uprave, ne uspoređujem time ove dvije ničim usporedive firme, samo spominjem kao primjer poslovne prakse.
Puno je tu zainteresiranih u samom vrhu, da bi samo njih 2-3-4 dobili dionice, a ostali ništa...
-
-
Zlatna koka a na prodaji ludnica. Il je opet neko preslagivanje u vlasništvu ili koji vrag do 2.40e ima 250.000 komada
-
Mučenje od dionice a svi znamo da će ići gore.
Šteta toliko živaca izgubljenih.
Najgora dionica na tržištu unazad 15 godina...

Uvijek su dominirale laži i skrivanje poslovanja, Ugovora, projekcija...

Špekulacije, nagli skokovi cijena, vračanje nazad, pa opet ravna crta godinama bez zdravog rasta...

Zlatna koka a na prodaji ludnica. Il je opet neko preslagivanje u vlasništvu ili koji vrag do 2.40e ima 250.000 komada
Ma stalno je ovdje neko preslagivanje...dogovori ispod stola...

Kako takvo postupanje može pružiti povjerenje sadašnjim i budućim vlasnicima?

-
Jel postoji neka udruga malih dioničara?
-
Ajmo se povezati izvan te Udruge, nije ona bitna.
Samo volja dioničara koji žele iznijeti na Skupštini što ih muči i ne zadovoljava.

To je naš legimitet.

Npr. ako trezor može kupovati dionice na tržištu po dogovorenom modelu otkupa, onda može i isplatiti dividendu dioničarima u nekom razumnom iznosu.
Jer Uprava ne čini poslovanje profitabilnim u okviru gospodarskih kretanja na tržištu da bi se podigla cijena dionice te onda preostaje ovo kao izbor.
Zamislite dobit društva koju se prikazuje zadnjih nekoliko godina unazad. Pa to je mizerija, obrti imaju veći dohodak.
Samodopadnost u biznisu nema mjesta već samo važni brojevi.

-
Display More
Samo volja dioničara koji žele iznijeti na Skupštini što ih muči i ne zadovoljava.

To je naš legimitet.

Npr. ako trezor može kupovati dionice na tržištu po dogovorenom modelu otkupa, onda može i isplatiti dividendu dioničarima u nekom razumnom iznosu.
Jer Uprava ne čini poslovanje profitabilnim u okviru gospodarskih kretanja na tržištu da bi se podigla cijena dionice te onda preostaje ovo kao izbor.
Zamislite dobit društva koju se prikazuje zadnjih nekoliko godina unazad. Pa to je mizerija, obrti imaju veći dohodak.

Slažem se za udruživanje i to podržavam.
Ujedno me zanima da li i ako je koliko je bilo pitanja na zadnjoj skupštini u 5.mjesecu, pretpostavljam da ste ih vi dosta uputili?
-
neka ove godine za promjenu donesu odluku o poništenju trezorskih dionica. I ekipi iz vrha firme i svima nama ostalima bi taj scenarij bio isto isplativ kao i isplata dividende.
Al kak bi rekli zagorci -taj film nebute gledali

-
Display MoreDisplay More

To je naš legimitet.

Ujedno me zanima da li i ako je koliko je bilo pitanja na zadnjoj skupštini u 5.mjesecu, pretpostavljam da ste ih vi dosta uputili?
Nisam uputio niti jedno. Čekao sam pojašnjenja Uprave i njihova opravdanja za rezultate koje su ostvarili te smjernice poslovanja.
Vi jeste kolega, sjećam se.
Budemo se ovaj put udružili sa pitanjima koja se ovdje pojavljuju i još poneko subjektivno

-
Display More
Nisam uputio niti jedno. Čekao sam pojašnjenja Uprave i njihova opravdanja za rezultate koje su ostvarili te smjernice poslovanja.
Vi jeste kolega, sjećam se.
Budemo se ovaj put udružili sa pitanjima koja se ovdje pojavljuju i još poneko subjektivno

Upravo tako. Nemam neko iskustvo na skupštinama, problem je ako se ne varam što se formalno pitanja mogu postavljati samo za proteklo razdoblje, ali i ta mogućnost se treba i može iskoristiti. Ostaje i onaj neformalni kasniji dio...
Nemam problem postavljati pitanja i tražiti odgovore, jer to je moje, odnosno pravo svih nas dioničara.
-
Bit će tu dobre zarade mislim, samo malo strpljenja, i morala bi ovo bit jedna od najvećih zarada na Zse u ovom desetljeću.
Zarada i book će im bit uistinu ogroman, čak i da ništa ne rade.
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
DLKV (Dalekovod d.d.) 3.1k
- harpun
January 14, 2026 at 5:19 PM