Postalo je svejedno kupuju li svoje dionice, poništavaju ih, refinanciraju kredite.
Ulagači nemaju u što ulagati kad se unaprijed zna da većih poslova neće biti.
Postalo je svejedno kupuju li svoje dionice, poništavaju ih, refinanciraju kredite.
Ulagači nemaju u što ulagati kad se unaprijed zna da većih poslova neće biti.
Da Bog da kupe sve osim mojih. Njih neće sigurno, iako nas istomišljenika po pitanju prodaje ima još.
Kako je moguće da se danas objavljuje povlaštena informacija firme a nema puno da su vodeći ljudi kupovali dionicu??
Brzo bi mogli na 4 c
Poziv na kupnju od strane uprave.
Plaćeni oglas iz kojeg se da zaključiti jedno, Ingra je firma koja gradi stanove a to može svatko sa par stotina tisuća eura.
Firma koja većinu svoje zarade usmjerava na desetak dobro čuvanih kožnih fotelja.
Iz tih fotelja ne žele dok god je Arene Zagreb
Da su dioničari normalniji, na ovoliko prodanih dionica cijena ide do 3 a prodaje se za siću
Falio sam kad sam napisao da će cijena ići na 7€ ali nisam falio da samo uprava i nadzorni odbor mogu ovu dionicu digniti na veće razine.
Malo tko još ima vjere u ovo osim njih.
Sve raste osim ove patnice
Tvrtka INGRA d.d. je na otoku Hvaru sudjelovala kao podizvođač u velikom projektu izgradnje vodnokomunalne infrastrukture za aglomeracije Jelsa, Vrboska i Stari Grad N1. Taj ugovor bio je vrijedan 33,26 milijuna kuna (oko 4,41 milijun eura) bez PDV-a, a obuhvaćao je građevinske i montažerske radove N1.
Cjelokupni infrastrukturni zahvat na otoku, vrijedan 77 milijuna eura, uspješno je priveden kraju otoci.eu. Tijekom godina izgrađeno je i rekonstruirano više od 120 kilometara vodovodne i kanalizacijske mreže te dvije crpke i pročistača ekovjesnik.hr, što je dugoročno riješilo opskrbu i zaštitu voda na tom području otoci.eu.
Osim ovog angažmana na komunalnoj infrastrukturi, INGRA d.d. nema drugih aktivnih velikih gradilišta niti vlastitih nekretninskih projekata u tijeku na području otoka Hvara
U izvođenju radova na različitim fazama i dijelovima hidrotehničkih te građevinskih zahvata na aglomeraciji sudjelovale su brojne hrvatske građevinske tvrtke, a tvrtka INGRA je na širem području uključena u razne infrastrukturne i energetske projekte.
Završen ingrin projekt na Hvaru, vrijedan 4.5M eura.
Jedina dionica na burzi u koju ulažu samo njezini vlasnici.
Nema tu sreće.
Malo sam izletio s komentarima.
Nije danas kupovao
Nakuplja se godinama, razočaranje je tu.
Ispričavam se, falio sam.
Danko je danas srušio cijenu fionica firme u kojoj je glavni čovjek, da bi dokupio par tisuća komada.
Žalosno da žalosnije biti ne može.
Deban se nateže "cjenka" po burzi za kupiti par tisuća dionica.
Meni je to tako nisko za čovjeka koji vodi firmu, način na koji kupuje je u jednu ruku neshvatljiv.
Želi proši što jeftinije umjesto da kupi od reda.
Uglavnom, kad sam kupovao, kupovao sam i nisam gledao hoću li na 20000€ proći 200€ jeftinije.
Prst dole za Danka 👎
Eto razloga da se ne postavljaju škakljiva pitanja na skupštini.
Slučajno ili ne...
Tržišna cijena dana 27.4.2026. iznosi 1,90...
Poražavajuće...i neshvatljivo niske grane ove grupacije..
Hoćete li 13.05.2026. tako govoriti pred ljudima koji uništavaju ovu firme i osiromašuju njene vjerne dioničare?
Sa ovakvim projektima se bavi svatko tko ima par stotina tisuća eura.
Žalosno je da firma ovakvog renomea i vrhunske poslovne prošlosti radi ovakve projekte.
Prodati i zaboraviti da postoje.