Ovdje je više nego očito gdje ova firma ide.
Posts by Vuk 3891
-
-
Strašno je koliko se novca izgubilo na ovoj dionici. Svi koji dugo godina posjeduju ingrine dionice su u debelom minusu, ima nas puno.
-
Meni je zanimljivo pročitati kada netko tu piše o postavljenim pitanjima upravi, dali ste nekada dobili odgovor na pitanje, pišite malo i o njima.
Uglavnom, ova firma je teški šrot, skoro 20 godina ista priča i obećanja.
-
Kladim se da Ingra kupuje. Jedino tako ovo može u plus. Na žalost jedino tako.
-
Kupuje Ingra lagano.
Baš me iznenadilo, kupili 10.000 komada po povoljnoj cijeni ovaj put. Vjerojatno će biti još toga.
Oni su jedini koji mogu cijenu dići na 3€+
-
Kupuje Ingra lagano.
-
2036. će kapital tu vrijediti daleko preko 10 Eur, a sad iznosi već 5 Eur.
Tako da baš nije čudno da "netko" kupuje sad po 2.
Da, čudno je da netko prodaje po 2
-
kume. sve 5. samo mi nije jasno zasto se to jos uvijek trzi na 2?
Zasto su poderali ask do 2.4 a na 2 imaju na lopate????.
Jednostavno je za odgovorit zašto.
Jedini razlog je da mali dioničari misle kako uprave vjeruje da ovo vrijedi više nego što trenutno vrijedi i da imaju nekakvu poleđinu za uzimanje najamnine od Arene.
Ova firma je tu na račun Arene i ničega i nikoga više.
Onog dana kada Arena ode iz njihovih ruku, ovo će vrijediti 0€
-
Dao Bog da propadne do sutra.
Mučenje traje još malo pa 20 godina.
-
Mučenje od dionice a svi znamo da će ići gore.
Šteta toliko živaca izgubljenih.
-
Ingra kupuje 😊
-
Nekolicina zaposlenika živi od arene i baš ih zaboli uvo kolika je i kolika će biti dionica.
Njima je svejedno sve do 2036. nakon toga će firma u stečaj.
-
Očito je da ste proračunata ličnost, i neka ste!
-
Mogućnost izlaza na 1,80 sa 50K...

Ja sam isto na kupnji ali jako nisko da me sram reći, pa ću pustiti ovog;
Dragi Kolega-ice, radi takvih kao Vi, takvih potraživanja, dionica i je tu di je.
Tko ima vjeru u ovu dionice, kupit će je na ovim razinama.
Zazivate rast a držite pounude na mižernim razinama,može li licemjernije?
-
Opet kupuje rukovodstvo Ingre.
-
Sasvim je jsno da vodstvo tvrtke nema ambicije ništa raditi niti im je u interesu pošto imaju zlatnu koku do 2036.
Nameće se pitanje, koliko je legitimno sisati novac iz tvrtke koja ne radeći ništa ima nešto?
Očito je da su im obrazi debeli i da ne rade nza dobrobit tvrtke nego za dobrobit uhljeba u tvrtci.
-
Dvije godine su prošle od okončane predstečajne nagodbe.
Što se od tada promijenilo?
Kako ih nije sramota sjediti u fotelji, dijeliti nagrade, primati plaće na račun i uz sve to ne raditi ništa.
Postoji li netko da je upućen kako im izgleda radni dan?
-
Ing-grad isplaćuje dividendu ...svaka čast!
Ingra je svjetlosnu godinu od takve odluke...

imamo predstavnika malih dioničara u nadzornom odboru koji dividendu dobiva svaki mjesec kao naknadu i boli ga ona stvar za one koji su mu dali podršku
Kako ne shvaćate? Dotični i je na toj funkciji da mali dioničari nemaju nikakva prava, samim tim dotični ima svoj dio kolača.
-
Prodavači ove dionice, igrači koji igraju za malu zaradu ne omogućuju ovoj dionici da raste.
Sama spoznaja da se kupuje velik broj dionica mora i je dovoljan razlog za rast cijene iste.
Ovoliko protrgovanih dionica u zadnjih par dana je moralo dovest cijenu na 4€ ali "burek" igračima, koji zaradu vide u par stotina eura nije mjesto na ovakvim investicijskim platformama.
Navijam da onaj koji kupuje skupi što veći broj, sigurno ih neće prodavati za 20c zarade.
-
Kupuj kolega Bog te blagoslovio. Sve do zadnje kupi, osim mojih 😄