torta je na stolu, tko će prvi komadić,,,,,
INGR (INGRA d.d.)
-
-
-
Danas ista shema prodavatelja na 2,3 (64.000 kom) i 2,4 (336.000 kom)...

Ovo ako netko stvarno prodaje je netko iz top 10, ali radi se o više naloga pa opet nisam siguran, sve skupa malo čudno, vidjet ćemo hoće li opet biti velikih transakcija i tko je bio kupac u petak. Za sada izgleda nitko iz uprave, a niti trezor jer nema obavijest na ZSE.
-
Trezor je kupovao nedavno po 3,10 eura od Hercega...

Ovi trenutni prodavatelji su znatno povoljniji...

Pažnja dobrog gospodarstvenika bi mogla doći pod povećalo..

-
torta je na stolu, tko će prvi komadić,,,,,
Ne bih, hvala...vjerojatno je otrovana...

-
Min. cijena transakcije
2,04 EUR
Max. cijena transakcije
2,36 EUR
Dnevni raspon trgovanja...

-
Danas akcija ...kupac se zainteresirao ozbiljno

2,28 eur po komadu ovog podcjenjenog papirića nije loše za jutarnji dio dana...

-
Više nema akcije...mrtvilo i depresija do kraja godine zagarantirano.

-
Nema ništa gore nego kad uložiš mnogo i onda to stoji stoji i ne raste nikako. Život poskupljuje. Nekretnine poskupljuju. Ljetovanje poskupljuje a ti čekaš i čekaš a pomaka nema. Hrabriš sam sebe krenut će krenut a ono ne mrda.
Što je jučer koštalo 2 eura sad košta 3. Kvadrat stana sa 3000 otišao na 5000. A ti čekaš rast s 2 na 4 eura a kad dođe (ako) vidiš da za te novce možeš kupiti manje nego što si mogao kad si uložio. Al kad toliko čekaš sad bi bio budala izaći a možda za 2 godine bude još gore. Tik tak tik tak
-
Smrdljivi ICF izlazi sa cijelom količinom...
-
Jeste sigurni da je ovo njihov nalog na prodaji? Moguće, ali čudna mi je onda takva taktika i pogotovo da sve izlože i praktično ruše cijenu. Ili čekaju kupca po nekom dogovoru.
Pojavio se novi kupac fizička osoba sa 100.000 komada, ne znam misli li nastaviti ili je zaokružio poziciju. OTP Indeksni je zadnja dva mjeseca također nešto podebljao poziciju.
-
-
ništa mi nije jasno kod ove ingre....puno transakcija a suma 0

-
Jeste sigurni da je ovo njihov nalog na prodaji? Moguće, ali čudna mi je onda takva taktika i pogotovo da sve izlože i praktično ruše cijenu. Ili čekaju kupca po nekom dogovoru.
Pojavio se novi kupac fizička osoba sa 100.000 komada, ne znam misli li nastaviti ili je zaokružio poziciju. OTP Indeksni je zadnja dva mjeseca također nešto podebljao poziciju.
Ah, nisam 100% siguran ali pratim stanje u TOP10 te smanjivanje broja dionica od strane ICF ...te zaključio da im trebaju novci za poslovanje s obzirom da im je to financijska imovina u bilanci.
Tko zna, što se kuha u vlasničkom loncu s obzirom na trenutni promet.

-
Ah, nisam 100% siguran ali pratim stanje u TOP10 te smanjivanje broja dionica od strane ICF ...te zaključio da im trebaju novci za poslovanje s obzirom da im je to financijska imovina u bilanci.
Tko zna, što se kuha u vlasničkom loncu s obzirom na trenutni promet.

Sve je moguće, ali ako misle prodati po ovim cijenama onda bi valjda stavljali manje naloge pa pomalo....ovako staviš nalog prilično iznad trenutnih cijena, njim zapravo plašiš sve vlasnike i sugeriraš stampedo na prodaji....a onda i onima na kupnji to sugerira da ne trebaju davati više, da mogu čekati.
Dakle ja da želim utjecati na pad cijene tako bih stavio nalog, dovoljno velik da prepadne publiku i dovoljno daleko da ga nitko neće poklopiti.
-
Pa da na ovoj dionici išta ima smisla onda bi ingra uzela te dionice.
Al ne Ingra će kupovati kad cijena bude 3.5 eura.
-
Pa da na ovoj dionici išta ima smisla onda bi ingra uzela te dionice.
Al ne Ingra će kupovati kad cijena bude 3.5 eura.
Uprava Ingre ne radi s pažnjom dobrog gospodarstvenika jer je kupila dionice na najvišoj cijeni (3,10) a sada kada je 2,2 na tržištu, ne želi.

Postavlja se pitanje i pratimo naravno, po kojoj će cijeni kupiti sljedeći paket?

Ako opet kupe na 3,0 eura i više, onda stvarno više neće imati moju podršku nikada.

-
Ajde mir. Ingra su službeno opljačkali nekoliko puta, a onako usput više puta. Stalno. Dobronamjerno..
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
DLKV (Dalekovod d.d.) 3.1k
- harpun
December 23, 2025 at 4:12 PM