Bakic prodao PODR... sto znaci da je nova meta vjerojatno na nisanu. A koja ce biti?
Moguće anagram
Bakic prodao PODR... sto znaci da je nova meta vjerojatno na nisanu. A koja ce biti?
Moguće anagram
Kad probijemo desetku, onda će to dalje ko podmazano.
Kolega Moller i ekipa po difoltu i dalje će prosipati crnilo da malo popune forum. He, He.
Čuvajte Vaše papiriće..
Spustio sa 50 na 48, pa vratio na 50...
I sad bi ljudi trebali kupovati...
i t r .
Kristijan Harjač, voditelj Maistra Collection restorana Agli Amici u Rovinju, nakon što je proglašen jednim od najboljih sommeliera u Austriji, osvojio je i titulu najboljeg sommeliera na 26. prvenstvu sommeliera Hrvatske. U konkurenciji od 24 izvanredna natjecatelja, Kristijan je briljirao svojim poznavanjem vina, strašću prema poslu i izvanrednim vještinama.
Čestitamo!
Ako ovo ne digne cijenu povlaštenih dionica, ne znam šta će
Display MoreKad probijemo desetku, onda će to dalje ko podmazano.
Kolega Moller i ekipa po difoltu i dalje će prosipati crnilo da malo popune forum. He, He.
Čuvajte Vaše papiriće..
Mislim da će tek objava zatvaranja predstečajne biti neki prijelomni trenutak oko cijene. Zadnjih nekoliko FI je zeleno, a tako će se valjda i nastaviti. Jer se šire i posla im očito ne nedostaje.
Moller i ekipa te kategorije ne kuže da svojim "lucidnim" postovima i ocrnjivanjem po forumu bilo koje dionice, nesvjesno vode cijelu ZSE u sve manju i manju likvidnost. Novaca koji se obrće u dionicama je sve manje. Statistika kaže, a postoje i službeni podaci ZSE. Smanjuje se broj aktivnih dioničara. Onda se čudimo činjenici kako na pojedinim dionicama danima uopće nema prometa niti jedne jedine dionice.
Ako 2-3 osobe na jednom od foruma kroje sudbinu zse, onda se treba zatvoriti.
Mislim da će tek objava zatvaranja predstečajne biti neki prijelomni trenutak oko cijene. Zadnjih nekoliko FI je zeleno, a tako će se valjda i nastaviti. Jer se šire i posla im očito ne nedostaje.
Moller i ekipa te kategorije ne kuže da svojim "lucidnim" postovima i ocrnjivanjem po forumu bilo koje dionice, nesvjesno vode cijelu ZSE u sve manju i manju likvidnost. Novaca koji se obrće u dionicama je sve manje. Statistika kaže, a postoje i službeni podaci ZSE. Smanjuje se broj aktivnih dioničara. Onda se čudimo činjenici kako na pojedinim dionicama danima uopće nema prometa niti jedne jedine dionice.
To je sve mašinerija dobro poznata iskusnim i inteligentnim ulagačima, što očito niste
To je sve mašinerija dobro poznata iskusnim i inteligentnim ulagačima, što očito niste
Inteligentni, ajde ne s......, Promet i samo promet je lijek za sve pa i za mašineriju uš to smo se mogli 1000 puta uvjeriti. Dok toga nema dionica je na vjetrometini..
Ovdje vec jedno vrijeme se skuplja, zrelo za prema gore
Skuplja trezor, isključivo, inače bi cijena upala u wc šolju.
Skuplja trezor, isključivo, inače bi cijena upala u wc šolju.
Mogla bi ZABA cijenom još prema gore , na prodaji pritisak je sve slabiji , a na kupnji ne fali zainteresiranih. Današnja prva kupovina je blok transakcija od 40k dionica po 14,50€ (580 000€) ,2-3% iznad trenutne cijene , neko izgleda dobro zna kakav će biti Q4. Još dividenda na tragu ove zadnje i ...
Pošto-poto duhovit (ovdje, ali i na drugim tickerima) bez obzira što to nema nikakve veze s ovim forumom. Moler, ili napiši nešto suvislo ili nemoj pisati. Budi pametan, a ne duhovit. Offtopic bi trebao biti kažnjavan.
samo gledam da u što kraćim crtama iznesem nešto pametno, a svi koji razumiju što to znači sigurno ne misle da je ovo nešto duhovito, jer svatko pametan zna da nitko ne skija uzbrdo
vi koji već par godina čekate uspon na proplanak, očito volite spust
Imam neka tri boda kazne koja isticu nikad, pa me zanima dal je neka greska jer ne vidim u pravilniku da ima kaznenih bodova koji nikad ne isticu, vec je najduzi rok sest mjeseci, a to je davno proslo
Jalov pokušaj obrazloženja besmislene simbolike, jer skije ne kupuješ u trenutku kada si izašao sa skijališta. Osim ako si na donjoj stanici vlečnice ili sedežnice i misliš krenuti prema gore, a siguran sam da na to, s obzirom na tvoju investicijsku logiku, nisi mislio. Barem ne ovdje na Dalekovodu.
Koliko je za vidjeti, nakon nečijeg jučerašnjeg istresanja uz osjetno rušenje cijene sve do 2,24 €, bid se danas naslagao kao da nema sutra. I sad više nisam drugi na bidu, nego oho-ho neki. Šteta. Nadajmo se da će se i danas neki molerski skijaš istresi opako.
Strpeljnje . Valjda ne uzalud .
samo vi strpljivo i neka što više zaradite, moja je logika ovdje, nakon prve dokspitalizscije u kojoj sam sudjelovao, ne daj da te dvaput nasanjkaju
Više neće biti potrebe za dokapitalizacijom i neće biti nikakvog ponovnog nasanjkavanja, jer Dalekovod sada što se tiče poslovanja stoji sasvim drugačije. Ovaj Dalekovod. Onaj nasanjkavajući je svršena priča i nema ga više.
Ovog trena neću stavljati linkove i obrazloženja jer mi vreća još nije puna tih papirića, pa nije zgodno da nekog potencijalnog prodavača eventualno destimuliram. Zasad sam još uvijek defanzivni kupac na bidu. Ak ne bude išlo po priželjkivanoj cijeni, onda ćemo ofanzivno u kupnju na asku. Ali za to još ima vremena. Najmanje do kraja siječnja. Naravno, ukoliko netko u međuvremenu ne navali na ask, pa ćemo urgentno uskakati. Vidjet ćemo.
Meni nije jasno zasto se kazne za bilo koji prekrsaj ne udvostrucavaju u nekom periodu, od recimo 5-10 godina…
Recimo prvi put ako napravis neki preksaj, vozis preko ogranicenja, pricas na mobitel, nemas pojas…. imas malu kaznu, sljedeci put x2, sljedeci x4, x8, x16….
Meni nije jasno zasto se kazne za bilo koji prekrsaj ne udvostrucavaju u nekom periodu, od recimo 5-10 godina…
Recimo prvi put ako napravis neki preksaj, vozis preko ogranicenja, pricas na mobitel, nemas pojas…. imas malu kaznu, sljedeci put x2, sljedeci x4, x8, x16….
Gotovo 20 godina plaćam obvezno na svoje ime..ni lipe nikad nije uzeto sa njega...zašto bi ja trebao plaćati više, a ne drastično manje??? Valjda sam se dokazao kao niskorizičan vozač za osiguravajuće kuće.?! Oba pitanja su retorička. Uostalom već lani su mi dignuli cijenu gotovo 15%.
Ja nisam mislio na cijenu osiguranja, nego na kazne za prekrsaje u voznji…
Gledajući i slušajući Butkovića iz dana u dan, teško se oteti dojmu da se u Hrvatskoj ne sprema veliki infrastrukturni bum sa nevjerojatnim iznosima investicija.
A dionice firmi iz tog sektora su ovog trena debelo podcijenjene s obzirom na ono što će se u narednim godinama događati u njihovom djelokrugu.
Evo još jedne prilike za IGH za izradu dokumentacije i nadzor.