A jesu spori ti tankeraši a BCTI na 664...
A jesu spori ti tankeraši a BCTI na 664...
imate li neke targete cijena s obzirom na poraste vozarina ? Ima li sanse stici do 50 do kraja godine? Sto kazu nasi tehnicari/strucnjaci?
imate li neke targete cijena s obzirom na poraste vozarina ? Ima li sanse stici do 50 do kraja godine? Sto kazu nasi tehnicari/strucnjaci?
do 50kn kažeš??? ovde su ti se više manje svi forumaši iskrcali na oko 40kn...:) Po meni ako cijena prebaci 45kn, onda će ekipica početi kupovati..samo da završi ovo mrcvarenje između 39-45kn...
do 50kn kažeš??? ovde su ti se više manje svi forumaši iskrcali na oko 40kn...:) Po meni ako cijena prebaci 45kn, onda će ekipica početi kupovati..samo da završi ovo mrcvarenje između 39-45kn...
A nekaj se trza...
A nekaj se trza...
Kako bilo prihodi TPNG ovaj kvartal rastu i to znatno, remonti napokon završili, a jednoktratnog troška za zatvarnje kredita od 5 milja kuna koji je bio u 3Q više nema,a mogla bi i vrijednost brodova na kraju godine porasti(ako je korigiraju).
31.12 se radi procjena flote, budu li je radili bit ce mnogo veca nego prosle godine kad su zbog toga iskazali veliki gubitak. Tako da bi im ova godina zavrsila u dobiti. Pitanje je da li ce je raditi jer su refinancirali sve kredite(kad uzimaju kredit moraju raditi vrednovanje flote).
Ostane li index preko 650 bodova ili u toj razini bar do veljace to je ionako nebitno, znacit ce to oporavak trzista za produkt tankere pa taman u njihovoj sezoni, ali napokon.
Dobro jel vi vidite što bid pokazuje znakove života??
Odmah sam se probahatio i podigao ljestvicu. Nema jeftino..
Nego jel ovo čudo od dionice prešlo u pozitivu sa BCTI 676?!
Nakon lijepog pada zadnja dva dana je vani ozbiljan rast...
znalci su nekad davno napisali da sa 620-630 plove u plusu. dakle čekamo q1. godišnje .... ne znam, po meni još uvijek minus. dugoročni, spot.... kad bi mi sve znali, gdje bi nam bio kraj.
Danas je BCTI 716
To je valjda dovoljno konačno za plus?
znalci su nekad davno napisali da sa 620-630 plove u plusu. dakle čekamo q1. godišnje .... ne znam, po meni još uvijek minus. dugoročni, spot.... kad bi mi sve znali, gdje bi nam bio kraj.
Danas je BCTI 716
To je valjda dovoljno konačno za plus?
Kako su onda kolege u 2Q ostvarili dobit sa BCTI od cca 500 za taj kvartal...jest da su bila samo 3(mislim) broda na SPOT-u tada, ali opet...
Nego,kad bi mogli staviti koji tanker sa SPOT-a na ugovor, na BCTI 750 ili još više???
Čini mi se da se cijeli forum nakrcao u razini 39-42 i sad nema nikog da podigne cijenu
Čini mi se da se cijeli forum nakrcao u razini 39-42 i sad nema nikog da podigne cijenu
Nema potrebe sad dizat kad stižu bonusi, božićnice, 13. plaće...
Evo ga na 784 sa bude TPNG za 0,50 lipa išao gore.
Svi znaju i mudro šute. Nikakav komentar na cijenu indexa.
Sigurno nije dobro.
Nelikvidnost je to kolega.
Svi znaju i mudro šute. Nikakav komentar na cijenu indexa.
Sigurno nije dobro.
Od 4 tankeraša koja sam vani pogledao nakon vašeg posta svi su u minusu.......3 dana indexa na razini koja donosi dobit ne znači baš puno u odnosu na dvije godine gubitka u nizu koje će zabilježit........ako takav rezultat ponove i nagodinu postigli su hat-trick i to je stvarno dobar učinak za napadača ali ovo nije taj sport......nekako mi se pari da se ovdje bilanca drastično pogoršava a cijena dionice je na razinama kad su zarađivali.......dosadašnji gubitak godine je ogroman u odnosu na dosege godina dobitka.....na krilima prometa pekare mogli bi se neki spasit uskoro.......
BTCI 784
Meni to izgleda nice
Da li je to konačno dovoljno za pozitivno poslovanje ?
Spot ?
Svakako da je dovoljno za dobro poslovanje, samo je doslo malo kasnije od ocekivanog. Nemam dionice ali se nadam da ce rasti sto duze da mogu potpisati koji dugorocni ugovor. Spot bi rekao da je preko 18 k(11-12k dovoljno za nulu).
Prek 20 % u tri dana