Konzistentnost rasta je jedna od glavnih odlika ove kompanije, a ovime je još samo dodatno potvrđena.
ADPL (AD Plastik d.d.)
-
-
-
Nisam očekivao da će tako brzo biti isplata. Baš lijepo.
-
U prvoj polovici ove godine AD Plastik Grupa ugovorila 104 milijuna eura vrijednosti novih poslova i smanjila je financijski dug.
Imamo stabilnu financijsku poziciju i nesmetano radimo na razvojnim aktivnostima četrdesetak ranije ugovorenih projekta za europsko i rusko tržište izjavio je Marinko Došen predsjednik Uprave AD Plastik Grupe.
U prvih šest mjeseci AD Plastik Grupa ostvarila 13,4 posto veći prihodPoslovni prihodi AD Plastik Grupe u prvih šest mjeseci 2021. porasli su za 13,4 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine i iznose 622,43 milijuna kuna.…novac.jutarnji.hr -
Netko po malo skuplja, dok može.Cjena se pomalo vraća na razine prije dividende.Ovo je firma koja će na kraju godine, sigurno imati dobit i sigurno isplati dividendu.Sve je manje takvih....
-
Cijena polako ali sigurno tone, a ovisno o danu, zna biti i većih volumena.
Jel zna itko išta više o ovome:
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ADPL/COI-ADPL-d4f870dca1515b54b86be210e810f2f2.pdf
-
Uvjek netko prodaje netko kupuje...problem su vodiči u auto industriji.ali će adp ostvariti neto dobit na kraju godine od 70-80Mk.Meni je to dovoljno, i čekam dividendu koja će bit opet najveća na našoj burzi.Komu je to malo nek prodaje..
-
Cijena dionica ovakve kompanije pada?
Pa to su odlične vijesti!
-
Cijena dionica ovakve kompanije pada?
Pa to su odlične vijesti!
Pa zapravo da, svi bi mi jeftin dokup ali bilo bi zanimljivo znati uzrok pada...
-
Gro pormeta je prije dividende išao oko 194 kn.
Dividenda je bila 8 kuna.
Dakle, za očekivati je bilo da budemo na oko186 kn.
Sada smo na 183.
Nema tu još nikakvog ozbiljnog pada niti drame.
A ako iz nekog razloga u skorije vrijeme dublje zaronimo, iz banaka ćemo povući dodatnu municiju, zar ne?
-
Gro pormeta je prije dividende išao oko 194 kn.
Dividenda je bila 8 kuna.
Dakle, za očekivati je bilo da budemo na oko186 kn.
Sada smo na 183.
Nema tu još nikakvog ozbiljnog pada niti drame.
A ako iz nekog razloga u skorije vrijeme dublje zaronimo, iz banaka ćemo povući dodatnu municiju, zar ne?
Municija potrošena na nekakve druge papire, isključivo kvalitetne, imalo se šta kupiti iza zadnjih kvartalnih izvještaja
-
-
‘Trenutno je teže proizvesti auto nego ga prodati. Jednostavno ih nema! Evo koliko se čeka‘Trenutno je veći problem nabaviti automobile nego ih prodati. Jednostavno ih nema - komentira aktualno stanje na tržištu Darin Janković, direktor analitičke…novac.jutarnji.hr
Već dobro poznati problemi ali ovdje i s osvrtom na sljedeće godine...
-
Kada se prebace na proizvodnju električnih automobila, brzo će se riješiti i pitanje nestašice poluvodiča.
-
Netko agresivno prodaje? neki info?
-
Tko se ovdje istovara, žuri mu se dobro.Šteta da nemam više za nadokupit, očekujem odličan kvartal i predujam divke u prvom mjesecu....
-
Vjerojatno zbog nestašice čipova loš treći kvartal, bar ja tako nagađam.
-
,,,izuzetno dobra vremenska prognoza za dokup ,,,
-
U ZGu su ljudi na čekanju bili 6 tjedana u 7. i 8. mj. Ne znam kakvo je stanje s Revozom, i oni valjda 5 tjedan nisu radili, ne znam jesu li krenuli. Prošli put kad sam slično pisao ljudi su me dosta popljuvali pa radije šutim al eo kad već pitate, pišem što sam čuo. Ljudi valjda misle da drukam ili šta ti ja znam, ugl situacija nije baš najbolja općenito u autoindustriji a to se onda u određenoj mjeri preljeva i na ADPL.
Nemema pojma kakvo je stanje s ostatkom grupe, vjerujem bolje. Ne znam koliki ajmo reći udio u ADPLu nosi pogon u ZGu.
-
U ZGu su ljudi na čekanju bili 6 tjedana u 7. i 8. mj.
I u Splitu ista stvar, pisao sam par puta o tome, pa me krenilo hejtat pa sam prestao, jer nisam imao osobnog interesa u dionici.
Puno vas je ovde falilo što niste izašli na +190kn...hebeš divku. Po meni ne treba žurit sa dokupom ili kupnjom, ovde trend pada cijene imamo cijela 2 mjeseca.
-
U Rusiji dosta neizvjesno. Avtovaz stoji od godišnjeg i stajat će cijeli slijedeči tjedan.
Očekuje se nestabilan rad do kraja godine, a možda i cijelu slijedeću godinu.
Q3 će sigurno podbaciti jer kako izgleda 9. mjesec će biti dosta ispod prognoze, a 8. se ionako nije radilo.
-
Ovaj sto prodaje ocito ima jos dosta na lageru, ovi nalozi po oko 300 su sve njegovi jedan za drugim
-
-