pa mogli im onda dati i excelsu da se lijepo žičarom vozaju gore-dolje!
isposlovali ratnu odštetu i duševne boli preko Pupovca
pa mogli im onda dati i excelsu da se lijepo žičarom vozaju gore-dolje!
isposlovali ratnu odštetu i duševne boli preko Pupovca
Netko je kupio ove besposličare, ito ne malo... sigurno nece isplati dividendu...da su nam bar sve dionice kao adp . Di bi mi bili
Ti se u svakom postu čim spomeneš adpl poprskaš po gaćama od sreće. Ohladi malo.
Netko je kupio ove besposličare, ito ne malo... sigurno nece isplati dividendu...da su nam bar sve dionice kao adp . Di bi mi bili
Ti se u svakom postu čim spomeneš adpl poprskaš po gaćama od sreće. Ohladi malo.
Kad vidim šta pišeš, moram na wc nažalost...valjda ćeš stat
puno su molili i puno puta rekli ....... gospodi pomiluj......
imaju i zasto, banda....
bio user35 u pravu ili ne, stvarno su se neki od vas "izkazali"........od početka se vidi da nema nikakve zle namjere i još vas ispituje kako i što da provjeri, prouči i popravi a dobar dio ga je ovdje ponižavao......nije išao "đonom" kao neki drugi do sada koji se nisu slagali sa večinom....... a on i dalje na vas kruhom dok vi na njega kamenom........ja sam prije mjesec, dva pisao da neki ovdje imaju "forumski ugled" i da ga uzalud prosipaju pa sam bio isključen.......i zato ču svim novima na burzi ovim putem poručiti da se čuvaju forumskih gurua i pametnjekoviča koji sve o svemu znaju jel se neče dobro provesti........
valjda neču opet bit isključen......haha....comedy club je ovo postalo.......
bio user35 u pravu ili ne, stvarno su se neki od vas "izkazali"........od početka se vidi da nema nikakve zle namjere i još vas ispituje kako i što da provjeri, prouči i popravi a dobar dio ga je ovdje ponižavao......nije išao "đonom" kao neki drugi do sada koji se nisu slagali sa večinom....... a on i dalje na vas kruhom dok vi na njega kamenom........ja sam prije mjesec, dva pisao da neki ovdje imaju "forumski ugled" i da ga uzalud prosipaju pa sam bio isključen.......i zato ču svim novima na burzi ovim putem poručiti da se čuvaju forumskih gurua i pametnjekoviča koji sve o svemu znaju jel se neče dobro provesti........
valjda neču opet bit isključen......haha....comedy club je ovo postalo.......
Ja bih zamolio moderatora da nam otvori jednu ispovjedaonicu. Posebnu temu i topic gdje se svaki forumaš ponaosob može požaliti konkretnim ili imaginarnim suparnicima, oponentima, sugovornicima, supatnicima, istomišljenicima i protivnicima.
Vidim da mnogi nose neki teret na duši, a to nije u redu. Ljudi se moraju olakšati i požaliti na stvarne ili izmišljene nepravde. Znam da nije topic al kako je sve vise zahtjeva od pojedinaca koji se osjećaju izgubljeno, neshvaćeno i marginalizirano predlazem da se napravi jedan primjeren kutak za sve nas koji se osjećamo tako kako se osjećamo.
I molim te moderatore nemoj me obrisati ni banirati. Nisam jako griješio iako sam ponekad malo dosadan i kudim ljude koji nemaju pojma o pojmu, a pogotovo one koji na reveru nose značku DCF!
Ufam se u zdrav razum i tvoje nevine i milostive ruke!I
Ah tigriću moj, koju ti znacku nosis.. haha
Sladak si ko pecivo, a postovi ti napeti ko u tvornici tregera
Display MoreRoki, kao što su te već i drugi forumaši zamolili - budi konkretniji.
Ne što netko drugi piše, nego na što misliš kada kažeš "Stanje nije dobro".
Da ne pogađamo, napiši.
Ako imaš što?
Revoz u 3. i 4. mj. dobar dio vremena nije radio. U zadnje vrijeme je navodno u solinu i zgu oko 200 ljudi koji su imali ugovor na određeno dobilo nogu, ovi koje su zadržali ostaju na 4satnom radnom vremenu. Jedan dio radnika je na GO + neplaćeni GO. Revoz u 7. i 8. mjesecu također dosta slabo radi.
Ponavljam Marin83 je slično pisao jučer na temi BestBuy, sad vidim da posta nema. Šteta jer sam imao dojam da lik radi u ADPLu...
Ja bi bio jako sretan da su informacije koje imam netočne jer sam pun ADPLa ko brod.
Pun si ko brod... prodaj nama onda dio kad vec ocekujes tako loše rezultate u iduća dva kvartala, sigurno ćeš moć kupit po puno jeftinijim cijenama s obzirom na sve podatke koje si iznio
Revoz u 3. i 4. mj. dobar dio vremena nije radio. U zadnje vrijeme je navodno u solinu i zgu oko 200 ljudi koji su imali ugovor na određeno dobilo nogu, ovi koje su zadržali ostaju na 4satnom radnom vremenu. Jedan dio radnika je na GO + neplaćeni GO. Revoz u 7. i 8. mjesecu također dosta slabo radi.
Ponavljam Marin83 je slično pisao jučer na temi BestBuy, sad vidim da posta nema. Šteta jer sam imao dojam da lik radi u ADPLu...
Ja bi bio jako sretan da su informacije koje imam netočne jer sam pun ADPLa ko brod.
Pun si ko brod... prodaj nama onda dio kad vec ocekujes tako loše rezultate u iduća dva kvartala, sigurno ćeš moć kupit po puno jeftinijim cijenama s obzirom na sve podatke koje si iznio
Eo kolega pošto vama treba dva put pisati:
Imam dionicu, dugoročni sam, ne mogu ju prodati pa čekati niže jer mi je prosjek vrlo nizak zbog dosta kupnje "u koroni" pa bi me porez uništio inače bi skratio poziciju.
Imam dionicu, dugoročni sam, ne mogu ju prodati pa čekati niže jer mi je prosjek vrlo nizak zbog dosta kupnje "u koroni" pa bi me porez uništio inače bi skratio poziciju.
S obzirom na apokalipsu kakvu najavljuješ računica dobitka i gubitka bi ti definitivno završila na strani dobitka, bez obzira na porez.
I još nešto, jedan jedini link nisi stavio za svoje tvrdnje. Očigledno bi kupio još malo, a skupo po 190. Pozdrav bok ćao
S obzirom na apokalipsu kakvu najavljuješ računica dobitka i gubitka bi ti definitivno završila na strani dobitka, bez obzira na porez.
I još nešto, jedan jedini link nisi stavio za svoje tvrdnje. Očigledno bi kupio još malo, a skupo po 190. Pozdrav bok ćao
Nitko nije najavio apokalipsu. Zapravo ne mora značiti da će cijena uopće pratiti događaje u firmi, burza je iracionalna. Na kraju krajeva mene cijena ni ne zanima, zanima me samo profit. Ne znam čemu tvoje frustracije i takva bezobrazna replika. Da sam imao link vjerojatno bih ga stavio.
Koja pušiona,bio skoro na duplo zarade a sad još malo pa će biti minus.
Ako je 3mj prosjek bitan za cijenu mogli bi potencijalni kupci lako manipulirati sa njom... mislim posto mozes cuda napraviti sa malom kolicinom kapitala.
Vrse nekakav pritisak... na cijenu.
A teško manipulirati u ovom kroatiuhljebistanu...
da to govno lopovsko iz hnb ima karakter i poštenje nebi dopustio ovu pljačku na zse od strane govana lopovskih hdz ovih
a ne tu tranbuljat gluposti o kripto valuti a pljačka unazad 15 god i nikad niko nije rekao ni riječ
uzima godišnju plaću od radnika u jednom mjesecu i tu jede govna i sprda se
govno lopovsko
Tik, tak, tik, tak...
A vi i dalje strahujte od rasta...
Vise strahujem od tvog Huawei telefona nego od rasta. Nikad ne znas jel to neki mali kinez pise tvoje poruke ili sam.
rezultat za najbrži prst - ukupno minus 350 kom...uz prosječnu cijenu 420,49 kn (trenutni dnevni prosjek je 421,86)- znači može to bolje, udri jače ma..jače
najbrži prst - ukupno minus 320 kom...uz prosječnu cijenu 417,32 kn
rezultat za najbrži prst - ukupno minus 350 kom...uz prosječnu cijenu 420,49 kn (trenutni dnevni prosjek je 421,86)- znači može to bolje, udri jače ma..jače
pakaj su skoro sve današnje prodane tvoje?
pakaj su skoro sve današnje prodane tvoje?
nisu...nisam vidjelica, zato dokupljujem u miru..i gledam leteći cirkus M.P.
https://www.imdb.com/video/vi315940…ef_=tt_pr_ov_vi
the show must go..
Većina turista je napucana jako od MAIS, PLAG, TUHO, SUKC, RIVP, LRHC, LRH, HTPK druga godina loših rezultata ovakve cijene ne opravdava ni blizu,tu prostora za rast više nema, imamo eventualno par dionica koje su još povoljne i sa ne pretjeranim dugom ARNT, JDRN, HIMR te naravno ADRS.
Sto ne znaci da nece bit i skuplji😉😉😉
Plitko smo trziste i nema se izbora...ako se sezona ne prekine idu turisti bar jos 10%-20% gore...neselektivno...
Vecinu sam prodao prosli tjedan jer su me stresirali svakodnevni clanci o n-tom soju...dobro se zaradilo ove godine i nemam potrebe kockat se...a ide i vruce, mrtvo ljeto...
Ali bi bilo super, za sve, da sezona odradi kako treba...
Trebalo bi barem izbjegavat turiste koji imaju znatne kapacitete u Dalmaciji, jer ako ljosnemo radi Corone, ljosnit ćemo tamo, čisto zbog mizerne procijepljenosti i autodestruktivnog mentaliteta većine Dalmatinaca.