1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• maratonac
  • February 19, 2020 at 1:17 PM
  • Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • July 5, 2021 at 9:54 PM
    • #1,781
    Quote from BudFox

Sta nije NMM +600%?

Ma je... al gotovo je to, sad su neki drugi vjetrovi zapuhali. Al NM kao bulk ogranak je deepshit za sektor u kojem jest.

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • July 5, 2021 at 9:54 PM
    • #1,782
    Quote from BudFox

Sta nije NMM +600%?

Ma slabo pratim nmm, ali mislim da imaju slican problem kao i Tpng. Losa vecinska vlasnica :)

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • July 5, 2021 at 9:57 PM
    • #1,783

Mislim da će biti najbolje da se držimo teme - JDPL i valuacije, očekivanja i slično

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • July 5, 2021 at 10:01 PM
    • #1,784
    Quote from Flight

Mislim da će biti najbolje da se držimo teme - JDPL i valuacije, očekivanja i slično

Ja ocekujem da se valuacija JDPL podupla, pa da prodam i kupim si brodić. A vi?

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • July 5, 2021 at 10:03 PM
    • #1,785
    Quote from Flight
    Quote from Marielena

Aha, ma ja kupujem kada drugi krenu prodavati, pogotovo forumasi :)

Daj pitaj svog kompu Alibabu što je bilo sa NM i sa NMM i zašto su se to pokazale uvjerljivo najlošije dionice za ulaganje u BULK?

Jedino su oni u formiranju HS patterna i već dulje vrijeme nemaju nikakvu ambiciju da uspostave dugoročni uptrend.

Bedasto mi je da se skriva iza suknje, pa nek nam se ovdje pridruži pa da raspravimo valuaciju i situaciju kao odrasli ljudi odnosno generali budućnosti!

E da, ipak sam se sjetila. Nmm i Jdpl su koliko pamtim jedini prikazali gubitak u 1Q 2021.

Ja isto mislim da je top na nmm prosao.

P.S. Ja nisam kupila niti Panl niti NMM nikad. Razlog nemam pojma o tim kompanijama. Ovu sirotinju na Tpng i Atpl barem poznajem jer ih pratim 2 godine svakodnevno.

Sada kada gledam unatrag najpametnije mi je bilo kupiti gogl u sijecnju, ali to sam sada general proslosti :)

• looserst
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,797
    • July 5, 2021 at 10:37 PM
    • #1,786
    Quote from Marielena
    Quote from Flight

Daj pitaj svog kompu Alibabu što je bilo sa NM i sa NMM i zašto su se to pokazale uvjerljivo najlošije dionice za ulaganje u BULK?

Jedino su oni u formiranju HS patterna i već dulje vrijeme nemaju nikakvu ambiciju da uspostave dugoročni uptrend.

Bedasto mi je da se skriva iza suknje, pa nek nam se ovdje pridruži pa da raspravimo valuaciju i situaciju kao odrasli ljudi odnosno generali budućnosti!

E da, ipak sam se sjetila. Nmm i Jdpl su koliko pamtim jedini prikazali gubitak u 1Q 2021.

P.S. Ja nisam kupila niti Panl niti NMM nikad. Razlog nemam pojma o tim kompanijama. Ovu sirotinju na Tpng i Atpl barem poznajem jer ih pratim 2 godine svakodnevno.

Sada kada gledam unatrag najpametnije mi je bilo kupiti gogl u sijecnju, ali to sam sada general proslosti :)

Display More

Off topic smo ali q1 rezultati NMM:

https://navios.gcs-web.com/news-releases/…esults-first-14

Nemaju veze sa cijenom dionice. NMM je kes masina najvise radi kontejnera i realna cijena je negdje u rangu 50 usd. Problem je uprava, nedavni dokap radi spasavanja NM (kupnja capeova) i slicno, ima povijest sra..a s tom komapnijom radi koje je cijena tu gdje je.

PANL je bomboncic :*

GOGL ce mislim najvise patiti sada radi cape futuresa =O

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • July 5, 2021 at 10:41 PM
    • #1,787
    Quote from looserst
    Quote from Marielena

Nemaju veze sa cijenom dionice. NMM je kes masina najvise radi kontejnera i realna cijena je negdje u rangu 50 usd. Problem je uprava, nedavni dokap radi spasavanja NM (kupnja capeova) i slicno, ima povijest sra..a s tom komapnijom radi koje je cijena tu gdje je.

Display More

Da, nmm je prvi poceo rasti zbog kontejnera.

Cijena je tu gdje je zbog lose vlasnice. Mislim da kao i Tpng namjerno prikazuju losije izvjestaje nego sto bi trebali. Atpl radi suprotno. Preuvelicava dobit. Ovi idu u drugu krajnost.

Panl je tu gdje je zbog velikog prodavaca. Zato je jeftin. Inace ne poznajem firmu dovoljno.

Pa to je trenutna korekcija BDIa. Mislim da ce u 3Q prosjek vozarina za Capeove biti najvisi. A od sijecnja je gogl bome dobro potegnuo.

• looserst
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,797
    • July 5, 2021 at 10:49 PM
    • #1,788
    Quote from Marielena
    Quote from looserst

Cijena je tu gdje je zbog lose vlasnice. Mislim da kao i Tpng namjerno prikazuju losije izvjestaje nego sto bi trebali. Atpl radi suprotno. Preuvelicava dobit. Ovi idu u drugu krajnost.

Panl je tu gdje je zbog velikog prodavaca. Zato je jeftin. Inace ne poznajem firmu dovoljno.

Pa to je trenutna korekcija BDIa. Mislim da ce u 3Q prosjek vozarina za Capeove biti najvisi. A od sijecnja je gogl bome dobro potegnuo.

Display More

Nadam se da ste u pravu kolegice za q3 jer mi je danas svaki refresh na braemar.com podizao zelucanu kiselinu :cursing:

Admin mozda prebacivanje na dry bez... Da ne kontaminiramo nas jdpl. Neka mirno plove 8)

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • July 5, 2021 at 10:57 PM
    • #1,789
    Quote from looserst
    Quote from Marielena

Nadam se da ste u pravu kolegice za q3 jer mi je danas svaki refresh na braemar.com podizao zelucanu kiselinu :cursing:

Admin mozda prebacivanje na dry bez... Da ne kontaminiramo nas jdpl. Neka mirno plove 8)

Display More

Nista ne raste pravocrtno. Zdrava korekcija.

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,012
    • July 5, 2021 at 10:57 PM
    • #1,790
    Quote from BudFox
    Quote from tizian1

I meni nije bilo svejedno kad sam vidio da je Budfox kupio ali sam si rekao da se neću obazirati na to, igra velikih brojki, pa mora i on pogoditi nekad, valjda, nadam se. ^^

Šalu na stranu, konzervativno 100 kn vrijedi trenutno.

Quote from mitkko

Uf, malo me štrecnulo kada sam vidio da si i ti napokon kupio, i to nakon višemjesečnog odbijanja sa gnušanjem, to je obično znak da smo blizu vrha :) (moram te malo, nemoj zamjeriti ;) )

Ali bez obzira na to, kupio sam i ja danas parsto komada. I dalje mi jeftino.

Nemam ti sto zamjeriti dragi mitkko, vec mi je zao sto si propustio cijeli rast ATPL zbog crtanja grafova, ali bit ce bolje ovdje, stvara se histerix, a i kupuju se stotine dionica. Evo ja ubo danas jos stotku :thumbup:

Evo i ostali me opet vrijedjaju i ismijavaju, pa svima saljem pusu i volim vas sve :* <3 :love: , pogotovo tiziana i hugha bossa.

Diona je super i bit ce veselo, a red je da i ja nesto zaradim, pa makar i duplo 8o.

ATPL je out, JDPL je in, sky is the limit, rastimo zajedno :thumbup: :saint: :evil:

Display More

lajkao sam ti post jel mada neznam jesam li ja taj hugho boss?......ali me nasmijala i sama pomisao na to jel nikada si nisam ni pomislio da bi moj nick mogao dospjeti u taj kontekst.......

jedna je kolegica sa foruma i to ne bilo koja nego najdraža, "mislila" da sam Hugh Hefner i odmah je "pala na mene"......

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • July 5, 2021 at 11:01 PM
    • #1,791
    Quote from hugh
    Quote from BudFox

Nemam ti sto zamjeriti dragi mitkko, vec mi je zao sto si propustio cijeli rast ATPL zbog crtanja grafova, ali bit ce bolje ovdje, stvara se histerix, a i kupuju se stotine dionica. Evo ja ubo danas jos stotku :thumbup:

Evo i ostali me opet vrijedjaju i ismijavaju, pa svima saljem pusu i volim vas sve :* <3 :love: , pogotovo tiziana i hugha bossa.

Diona je super i bit ce veselo, a red je da i ja nesto zaradim, pa makar i duplo 8o.

ATPL je out, JDPL je in, sky is the limit, rastimo zajedno :thumbup: :saint: :evil:

lajkao sam ti post jel mada neznam jesam li ja taj hugho boss?......ali me nasmijala i sama pomisao na to jel nikada si nisam ni pomislio da bi moj nick mogao dospjeti u taj kontekst.......

jedna je kolegica sa foruma i to ne bilo koja nego najdraža, "mislila" da sam Hugh Hefner i odmah je "pala na mene"......

Display More

Opla, sada moraš otkriti koja je pala na tebe, tj. Hugha Hefnera :?: Jel mozda debljina novcanika razlog ili neki drugi:?:

Meni se recimo svidja jedna od asocijacija na mene i to Prija Lisica, ne znam jel od tebe ili od nekog drugog :thumbup:

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,012
    • July 5, 2021 at 11:09 PM
    • #1,792
    Quote from BudFox
    Quote from hugh

Opla, sada moraš otkriti koja pada /je pala na tebe, tj. Hugha Hefnera :?: Jel mozda debljina novcanika razlog :?:

razumjet češ da ne mogu o tome jel o damama koje su "pale" rijetko u povjerenju pričam i najboljim prijateljima a kamoli javno.....

a i ova dama nije "pala" ne taj način nego samo preko "chata" budući da je to ipak forum o "ozbiljnim" stvarima........ :D

pozdrav dami........

voli te tvoj Pero......

Quote from BudFox
    Quote from hugh

Opla, sada moraš otkriti koja je pala na tebe, tj. Hugha Hefnera :?: Jel mozda debljina novcanika razlog ili neki drugi:?:

Meni se recimo svidja jedna od asocijacija na mene i to Prija Lisica, ne znam jel od tebe ili od nekog drugog :thumbup:

od mene nije....ja sam "provalio" samo Bud Lisica.......

Edited once, last by hugh: Merged a post created by hugh into this post. (July 5, 2021 at 11:13 PM).

• dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • July 6, 2021 at 12:10 PM
    • #1,793

0.03% od transakcije ?

valjda 0.3% a min 19 kn...

https://www.agram-brokeri.hr/UserDocsImages…tudeni_2019.pdf

Edited once, last by dionicar: Merged a post created by dionicar into this post. (July 6, 2021 at 12:11 PM).

• ZoD
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    485
    • July 6, 2021 at 12:52 PM
    • #1,794

Povećao se interes za tankere..

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • July 6, 2021 at 1:19 PM
    • #1,795

puno su molili i puno puta rekli ....... gospodi pomiluj......

• Milo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    929
    Bookmarks
    1
    • July 6, 2021 at 1:46 PM
    • #1,796

Ja mislim da su gotovi, stečaj.Ništa nevaljadu, nemaju pribijene...

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • July 6, 2021 at 2:35 PM
    • #1,797

katastrofa... potop.... gospodi pomiluj! vaistinu pomiluj!

• Sheriff
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,290
    • July 6, 2021 at 2:35 PM
    • #1,798

Popovi lupaju po BIDu, što drugo :/

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • July 6, 2021 at 2:43 PM
    • #1,799
    Quote from Sheriff

Popovi lupaju po BIDu, što drugo :/

kad ne smiju više po Dubrovniku, onda barem po Atlantskoj, možda im je Cerp zbog toga i dodijelio, da se malo ispušu

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • July 6, 2021 at 2:55 PM
    • #1,800

pa mogli im onda dati i excelsu da se lijepo žičarom vozaju gore-dolje! :huh:

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 472

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 4:58 PM
    2. Odgovora
      472
      Pregleda
      204k
      472
    3. Hawk Tuach

May 22, 2025 at 4:58 PM
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • May 22, 2025 at 3:30 PM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      483k
      1.2k
    3. Sheki

May 22, 2025 at 3:30 PM
    1. Komentari trgovanja na burzi - LIVE 16k

• harpun
      • February 13, 2020 at 11:19 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 3:23 PM
    2. Odgovora
      16k
      Pregleda
      6M
      16k
    3. All

May 22, 2025 at 3:23 PM
    1. KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.) 177

• Like 1
      • Lemi
      • March 7, 2023 at 9:30 PM
      • Dionice
      • Lemi
      • May 22, 2025 at 1:20 PM
    2. Odgovora
      177
      Pregleda
      57k
      177
    3. jkova25

May 22, 2025 at 1:20 PM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 1:20 PM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      834k
      1.9k
    3. SILVIO2024

May 22, 2025 at 1:20 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Hawk Tuach May 22, 2025 at 4:58 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

Sheki May 22, 2025 at 3:30 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

All May 22, 2025 at 3:23 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM
  • INGR (INGRA d.d.)

SILVIO2024 May 22, 2025 at 1:20 PM
  • ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

All May 22, 2025 at 11:57 AM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 22, 2025 at 11:55 AM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 22, 2025 at 10:39 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

sokol74 May 22, 2025 at 10:14 AM
  • GRNL (Granolio d.d.)

maher May 21, 2025 at 8:41 AM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Slične teme

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Avx
    • February 13, 2020 at 2:36 PM
    • Dionice