Dakle ulazi i NB. Po meni cisti sell signal. Ja skraćivao danas solidno. Ipak mi se ne sviđa otvaranje s gapom.
ADPL (AD Plastik d.d.)
-
-
-
Ajde fala bogu, skrati skroz
-
Dakle ulazi i NB. Po meni cisti sell signal. Ja skraćivao danas solidno. Ipak mi se ne sviđa otvaranje s gapom.
Kolega, da bi skraćivali morate prvo kupiti, odnosno ući u dionicu. Izjavili ste prije 10-tak dana kupili točno 4.000 komada. Igrom slučaja pribavio sam knjigu dioničara s podacima kupnje i prodaje zadnjih mjesec dana te uvidio da je najveći pojedinačni ulaz bio 3.500 komada.
-
Kolega dragi, imam kupnje i na cijeni 10.50 eura i dokupio i zaokružio. Al sutra sam total out jer nemam povjerenje u Ad plastik kao firmu, a glavni razlog je kineski auto sektor koji ce upropastiti mnoge. Lijepa zarada i bez vezanja za dionicu. Vjerovatno upucam u Ernt, Ht, Jdpl i Igh.. to mi se čini kao bolje prilike trenutno.
-
Kolega dragi, imam kupnje i na cijeni 10.50 eura i dokupio i zaokružio. Al sutra sam total out jer nemam povjerenje u Ad plastik kao firmu, a glavni razlog je kineski auto sektor koji ce upropastiti mnoge. Lijepa zarada i bez vezanja za dionicu. Vjerovatno upucam u Ernt, Ht, Jdpl i Igh.. to mi se čini kao bolje prilike trenutno.
Sve u redu, izjavili ste da ste kupili točno 4.000 komada, pa sam se referirao. Ne mislim ni ja da će rasti u nedogled, ali trenutna tržišna kapitalizacija i dalje je iznimno niska, praktično samo pola trvornice u Rumunjskoj vrijedi toliko.
ERNT i HT sam imao, tu se ne može pogriješiti, ali potencijalna dobit je zanemariva, da ne kažem upitna.
-
da li se što značajno promijenilo u ovoj kompaniji da ista tržišno vrijedi skoro duplo u 2 mjeseca?..ili je nekog dobrog posla značajno više ugovoreno?
kakav je ovdje onaj backlog faktor koji se spominje dosta za koei?
-
da li se što značajno promijenilo u ovoj kompaniji da ista tržišno vrijedi skoro duplo u 2 mjeseca?..ili je nekog dobrog posla značajno više ugovoreno?
kakav je ovdje onaj backlog faktor koji se spominje dosta za koei?
Kompanija vrijedi i moze raditi. Promijenila se uprava i zasjalo je sunce, no za sada jos ne vidimo neke velike poslove na pomolu. Cekamo suradnju sa kinezima ili dijelovi za naoruzanja ili .... Posla ima poprilično i ja sam optimističnog pogleda.
Što se tiče koei nisam shvatio na što aludiraš.
-
Hvala kolega na detaljnoj i iscrpnoj analizi
to mi svakako sada upotpunjuje shvaćanje skoka cijene za 100% u kratkom vremenu..
što se tiče uprave, zašto zasjalo sunce? pa šta nije uvijek bilo riječi sve ove godine da je sada već ex-predsjednik jako dobar i nadasve jedan od najsposobnijih menađera naših kompanija?
backlog...pokazatelj koji se dosta spominjao kod končara u ovdašnjim analizama poslovanja na forumu i sl., kakav je tu kod ADPL i koliko je relevantan?
-
Na našem plitkom i neefikasnom tržištu, njegove opservacije i ulaganja jako utječu na sentiment ulagača i burzovno trgovanje. Daleko od toga da i on nije imao loše pickove, ali 5 loših mu je nadomjedtio jedan odličan, što i sam priznaje. Ja sam se osobno s njim opekao na đakovštini, a opekao se on i na perjanicama agrokora, međutim odlični pickovi poput nekadašnjeg KORF-a i turističke perjanice neke, i sada Končara, vjerujem i AD plastika, pokrivaju sve gubitke i davaju pozamašnu dobit.
Uh, Đakovština, i ja sam. No ne zbog njega, bila je dobra firma i dionica, samo je nestalo žito...
-
E kolega, mi smo sudionici i u zločinu zvan Proficio😁
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-