Dakle ulazi i NB. Po meni cisti sell signal. Ja skraćivao danas solidno. Ipak mi se ne sviđa otvaranje s gapom.
ADPL (AD Plastik d.d.)
-
-
-
Ajde fala bogu, skrati skroz
-
Dakle ulazi i NB. Po meni cisti sell signal. Ja skraćivao danas solidno. Ipak mi se ne sviđa otvaranje s gapom.
Kolega, da bi skraćivali morate prvo kupiti, odnosno ući u dionicu. Izjavili ste prije 10-tak dana kupili točno 4.000 komada. Igrom slučaja pribavio sam knjigu dioničara s podacima kupnje i prodaje zadnjih mjesec dana te uvidio da je najveći pojedinačni ulaz bio 3.500 komada.
-
Kolega dragi, imam kupnje i na cijeni 10.50 eura i dokupio i zaokružio. Al sutra sam total out jer nemam povjerenje u Ad plastik kao firmu, a glavni razlog je kineski auto sektor koji ce upropastiti mnoge. Lijepa zarada i bez vezanja za dionicu. Vjerovatno upucam u Ernt, Ht, Jdpl i Igh.. to mi se čini kao bolje prilike trenutno.
-
Kolega dragi, imam kupnje i na cijeni 10.50 eura i dokupio i zaokružio. Al sutra sam total out jer nemam povjerenje u Ad plastik kao firmu, a glavni razlog je kineski auto sektor koji ce upropastiti mnoge. Lijepa zarada i bez vezanja za dionicu. Vjerovatno upucam u Ernt, Ht, Jdpl i Igh.. to mi se čini kao bolje prilike trenutno.
Sve u redu, izjavili ste da ste kupili točno 4.000 komada, pa sam se referirao. Ne mislim ni ja da će rasti u nedogled, ali trenutna tržišna kapitalizacija i dalje je iznimno niska, praktično samo pola trvornice u Rumunjskoj vrijedi toliko.
ERNT i HT sam imao, tu se ne može pogriješiti, ali potencijalna dobit je zanemariva, da ne kažem upitna.
-
na ovim cijenama Adpl radije prebacujem u Ernt i Ht
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3.5k