1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

ADPL (AD Plastik d.d.)

• Admin
  • February 12, 2020 at 2:06 PM
  • Zvjezdani
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    596
    • July 18, 2025 at 5:05 PM
    • #3,341

To je to!

Tehnička analiza se i ovaj puta pokazala maestralno dobrim prediktorom cijene.

Ove godine obilježavam 20 godina prisutnosti na ZSE.

Prošao sam doista svašta. Sito i rešeto.

Od Plive i Actavisa preko mog osobnog najvećeg promašaja Diokija - jer sam bio vođen mišlju da kompanija sa najvećim godišnjih prihodom u državi (nakon INE) kad-tad mora prikazati dobit. Vjerujte mi- ne mora! A onda se pojavio Sanader i njegov pajdaš Ježić.

Potom je uslijedila pljačka malih dioničara na Agrokoru u režiji AP-a, guvernera, Daličke i grupe Borg.

Potom sam se uspješno igrao sa DDJH-om, LKRI-jem (sada kada nekome kažem da se ona tržila na 1.000 kuna, ljudi mi ne vjeruju!), LRH-om i nekadašnjim KORF-om, te ostvario pristojnu zaradu na ATPL-u, a dobro sam omastio brk i na ZABA-i, ali sam izašao puno prerano.

Primio sam brojne šamare koje mi je priredilo naše tržište kapitala, ali me to naučio prepoznati svu kriminalu trulež našeg društva. Tako sam na vrijeme, prije nulovanja, izašao iz DLKV-u i time spasio 80% uloga. Tamo gdje kroči noga gđe. Weber, trava više ne raste.

Imao sam i brojne pehove.

Čim sam kupio ZABU, prvi i jedini put u povijesti je HNB zabranio isplatu dividende.

Čim sam kupio Atlantsku, krenula je dokapitalizacija i razvodnjavanje postojeće dioničarske strukture.

Privučen gotovo jedinstvenim odredbama statua o dividendnoj politici smiješio mi se ADPL. Čak sam dvije godine za redom (20-te i 21-ve) dobio dividendu, ali na malom broju dionica. A onda je krenulo peh za pehom. Zlo i naopako. Prvo besmisao COVID-19, pa kriza dobavnih pravaca, pa sulude zelene politike EU i taman kada smo očekivali da je sve gotovo, eto sra*ja u Ukrajini. To je odgodilo oporavak ove dionice za pune tri godine sa iznimnim rizicima za opstojnost tvrtke.

Zato, dragi g. Marinko Došen, ako čitaš ove retke, upravo sada kada brojiš svoje posljednje sate na čelnom mjestu ADPL-a, znaj da ima onih koji cijene sav tvoj uloženi trud! HVALA!

Hrvatska nema puno tako dobrih kriznih menadžera.

Znameniti grčki vojskovođa, Temistoklo, koji je spasio Grčku od Perzijanaca i izvojevao pobjedu u Salaminskom tjesnacu, jer je dao izgraditi flotu brodovlja (180 poznatih trirema) jednom je rekao: "Samnom su dva Boga: uvjeravanje i prinuda!"
    Znate koja je bila potom sudbina Temistokla?
    Bio je protjeran iz Grčke.

Svaka sličnost biti će da je slučajna!

Tri duge i nepredvidive godine agonije na ADPL-u rezultirale su kontinuiranom podebljavanju moje pozicije po relativno pristojnim cijenama. Svako zlo za neko dobro.

Ja sam tipični predstavnik „kontrarijanske“ škole investiranja, nasuprot vjerojatno bolje logike "Trend is my friend". Ali, ne osjećam se dobro kupovati skupo i nadati se da će to "ići još gore". To naprosto nije moj stil. To nisam ja. Radije lovim padajuće noževe i dobro se posjećem na firmama čije sam proučio dobre i loše strane , nego mahnito kupujem po besmisleno napuhanim cijenama. Ne kažem da bi i drugi trebali tako. Što ćete, unutarnji duh me vodi po onoj poznatoj pjesmi od TBF-a. "Uvik kontra".

Sreća me pomazila prošle godine jer sam dobio isplatu investicijskog spora u Americi i to nakon 18 godina parničenja! I to sam prebacio u ADPL. S uprosječenom cijenom + dividende, ovih dana sam s ADPL-om ušao u područje zelenog i mirno čekam buduće FI-ove.

Malo sam se raspisao u posljednje vrijeme na ovom forumu jer sam na godišnjem, ali stati ću na loptu. I nadam se, ubirati plodove dosadašnjeg preuzimanja rizika.

ADPL je dobro vođena tvrtka koja može i mora povećati profitabilnost i kapacitete proizvodnje. Nadam se da će to uspjeti sa novom upravom na čelu.

U ponedjeljak očekujem dobro izvješće, a 2026. se u ovo doba namjeravam dobro počastiti sa dijelom dividende. Znate kako kažu: "This time next year I´ll be a millionaire!"

;);)<3

Images

• ADPL.jpg
      • 206.17 kB
      • 800 × 1,200

Zvijezda je rođena!

• darac11
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    914
    • July 18, 2025 at 5:22 PM
    • #3,342
    Quote from Zvjezdani

To je to!

Tehnička analiza se i ovaj puta pokazala maestralno dobrim prediktorom cijene.

Ove godine obilježavam 20 godina prisutnosti na ZSE.

Prošao sam doista svašta. Sito i rešeto.

Od Plive i Actavisa preko mog osobnog najvećeg promašaja Diokija - jer sam bio vođen mišlju da kompanija sa najvećim godišnjih prihodom u državi (nakon INE) kad-tad mora prikazati dobit. Vjerujte mi- ne mora! A onda se pojavio Sanader i njegov pajdaš Ježić.

Potom je uslijedila pljačka malih dioničara na Agrokoru u režiji AP-a, guvernera, Daličke i grupe Borg.

Potom sam se uspješno igrao sa DDJH-om, LKRI-jem (sada kada nekome kažem da se ona tržila na 1.000 kuna, ljudi mi ne vjeruju!), LRH-om i nekadašnjim KORF-om, te ostvario pristojnu zaradu na ATPL-u, a dobro sam omastio brk i na ZABA-i, ali sam izašao puno prerano.

Primio sam brojne šamare koje mi je priredilo naše tržište kapitala, ali me to naučio prepoznati svu kriminalu trulež našeg društva. Tako sam na vrijeme, prije nulovanja, izašao iz DLKV-u i time spasio 80% uloga. Tamo gdje kroči noga gđe. Weber, trava više ne raste.

Imao sam i brojne pehove.

Čim sam kupio ZABU, prvi i jedini put u povijesti je HNB zabranio isplatu dividende.

Čim sam kupio Atlantsku, krenula je dokapitalizacija i razvodnjavanje postojeće dioničarske strukture.

Privučen gotovo jedinstvenim odredbama statua o dividendnoj politici smiješio mi se ADPL. Čak sam dvije godine za redom (20-te i 21-ve) dobio dividendu, ali na malom broju dionica. A onda je krenulo peh za pehom. Zlo i naopako. Prvo besmisao COVID-19, pa kriza dobavnih pravaca, pa sulude zelene politike EU i taman kada smo očekivali da je sve gotovo, eto sra*ja u Ukrajini. To je odgodilo oporavak ove dionice za pune tri godine sa iznimnim rizicima za opstojnost tvrtke.

Zato, dragi g. Marinko Došen, ako čitaš ove retke, upravo sada kada brojiš svoje posljednje sate na čelnom mjestu ADPL-a, znaj da ima onih koji cijene sav tvoj uloženi trud! HVALA!

Znameniti grčki vojskovođa, Temistoklo, koji je spasio Grčku od Perzijanaca i izvojevao pobjedu u Salaminskom tjesnacu, jer je dao izgraditi flotu brodovlja (180 poznatih trirema) jednom je rekao: "Samnom su dva Boga: uvjeravanje i prinuda!"
    Znate koja je bila potom sudbina Temistokla?
    Bio je protjeran iz Grčke.

Svaka sličnost biti će da je slučajna!

Tri duge i nepredvidive godine agonije na ADPL-u rezultirale su kontinuiranom podebljavanju moje pozicije po relativno pristojnim cijenama. Svako zlo za neko dobro.

Ja sam tipični predstavnik „kontrarijanske“ škole investiranja, nasuprot vjerojatno bolje logike "Trend is my friend". Ali, ne osjećam se dobro kupovati skupo i nadati se da će to "ići još gore". To naprosto nije moj stil. To nisam ja. Radije lovim padajuće noževe i dobro se posjećem na firmama čije sam proučio dobre i loše strane , nego mahnito kupujem po besmisleno napuhanim cijenama. Ne kažem da bi i drugi trebali tako. Što ćete, unutarnji duh me vodi po onoj poznatoj pjesmi od TBF-a. "Uvik kontra".

Sreća me pomazila prošle godine jer sam dobio isplatu investicijskog spora u Americi i to nakon 18 godina parničenja! I to sam prebacio u ADPL. S uprosječenom cijenom + dividende, ovih dana sam s ADPL-om ušao u područje zelenog i mirno čekam buduće FI-ove.

Malo sam se raspisao u posljednje vrijeme na ovom forumu jer sam na godišnjem, ali stati ću na loptu. I nadam se, ubirati plodove dosadašnjeg preuzimanja rizika.

ADPL je dobro vođena tvrtka koja može i mora povećati profitabilnost i kapacitete proizvodnje. Nadam se da će to uspjeti sa novom upravom na čelu.

U ponedjeljak očekujem dobro izvješće, a 2026. se u ovo doba namjeravam dobro počastiti sa dijelom dividende. Znate kako kažu: "This time next year I´ll be a millionaire!"

;);)<3

Display More

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

• kukurijek
    Student
    Reakcija primljeno
    63
    • July 18, 2025 at 6:00 PM
    • #3,343
    Quote from Zvjezdani

To je to!

;);)<3

Display More

Potpisujem sve, dijelim čak i strategiju :) - hvatao sam nekoliko puta padajuće noževe. Nekada izgubiš prst ili dva, ali naučiš idući put kako ga bolje uhvatiti.

Žao mi je što se tvrtka nije ponijela lijepše prema gosp. Došenu i dijelim uvjerenje da je tvrtka na dobrim temeljima nakon izuzetno stresnih i teških godina.

• KitoLovac
    Student
    Reakcija primljeno
    92
    • July 21, 2025 at 11:46 AM
    • #3,344

Rast dionice sa 10.50 na 13.50 radi čega. Ovoga. Hahaha

Super za kreativni rast dobiti ali sve ostalo 👎

• Sheki
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,018
    • July 21, 2025 at 12:37 PM
    • #3,345
    Quote from KitoLovac

Super što ste se javili, ali sve ostalo ha ha. Kad već administrator dopušta izljeve psihičkog stanja da se i ja javim :)

• Zvjezdani
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    596
    • July 21, 2025 at 2:00 PM
    • #3,346

Ima jedan investitor u Hrvatskoj koji je mnogima poznat, a koji koristi jedan lijepi izraz za ovo što trenutno doživljavamo sa AD Plastikom. On to zove - OTKLJUČAVANJE VRIJEDNOSTI

Dugo smo na to čekali.

Ali, vridilo je!

☺️

Još jednom - hvala gospodine Marinko Došen na uloženom trudu!

Zvijezda je rođena!

• Zvjezdani
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    596
    • July 21, 2025 at 2:09 PM
    • #3,347

Ono, kada te baš krene!

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/ovo-je-veliko-mocna-njemacka-automobilska-kompanija-odlucila-gradimo-tvornicu-u-hrvatskoj-evo-i-na-kojoj-lokaciji-1490790?cx_linkref=zd_home_regionalni_top_modul_-_bitne_vijesti

🥰🥰🥰

Zvijezda je rođena!

• Sheki
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,018
    • July 21, 2025 at 2:20 PM
    • #3,348
    Quote from Zvjezdani

Ima jedan investitor u Hrvatskoj koji je mnogima poznat, a koji koristi jedan lijepi izraz za ovo što trenutno doživljavamo sa AD Plastikom. On to zove - OTKLJUČAVANJE VRIJEDNOSTI

Dugo smo na to čekali.

Ali, vridilo je!

☺️

Još jednom - hvala gospodine Marinko Došen na uloženom trudu!

Ne bi se složio da se radi o otključavanju vrijednosti, jer situacija nije bila bajna a dionica jako podcijenjena. Ovo što sad gledamo je već viđeno na ADPL-u koji je uvijek bio dobro vođena firma, ali okolnosti od 2020. baš nisu išle na ruku automobilskoj industriji, tako da sad imamo dobre naznake da se stvari mijenjaju i cijena je reagirala. Daleko je to od "sigurne" situacije ali kad bude sigurno bit će preko 30 eura dionica. ADPL se s ovih ili malo viših razina uvijek brzo vraćao na cca 20 eura i onda se čekala izvjesnost.

• kukurijek
    Student
    Reakcija primljeno
    63
    • July 21, 2025 at 4:03 PM
    • #3,349
    Quote from KitoLovac

Početak vašeg nickname-a vam daje odgovor na vašu poruku.

• umalo
    Student
    Reakcija primljeno
    45
    • July 21, 2025 at 4:28 PM
    • #3,350

Ma koliko na ovu temu ima debilnih i nepotrebnih komentara , da mi se diže želudac kad vidim u najavi od deset postova osam je od adpl , i to već mjesecima baš je iritantno i gadljivo , nijemi jasno zašto Admin ne reagira i nedopusti ovakvo baljezgarenje

A evo izašlo izvješće , a u seebizu naslov u šest mjeseci neto dobit porasla 300 i nešto posto ,a da itko od ovih dioničara koji se neprekidno oglašavaju da komentiraju ovaj uspjeh , nego o tom pišem ja koji uopće nemam niti jednu dionicu adpl , a i nit me zanima baš zbog ovih idiotskih neprekidnih javljanja

• sonda
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    520
    • July 21, 2025 at 6:53 PM
    • #3,351

Za dobar polugodišnji FI je većinom zaslužan Q1, jer je već tada dobit eksplodirala. Sada se samo nastavilo.

Zašto ja prije 3 mjeseca dionica bila nezanimljiva, to ne znam. Al ovo se moralo dogoditi.

Prije par dana sam komentirao kako ne očekujem tako skori rast. Bio sam u krivu. I baš mi je drago. 8o

• Vule
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    385
    • July 21, 2025 at 10:29 PM
    • #3,352
    Quote from umalo

Ma koliko na ovu temu ima debilnih i nepotrebnih komentara , da mi se diže želudac kad vidim u najavi od deset postova osam je od adpl , i to već mjesecima baš je iritantno i gadljivo , nijemi jasno zašto Admin ne reagira i nedopusti ovakvo baljezgarenje

A evo izašlo izvješće , a u seebizu naslov u šest mjeseci neto dobit porasla 300 i nešto posto ,a da itko od ovih dioničara koji se neprekidno oglašavaju da komentiraju ovaj uspjeh , nego o tom pišem ja koji uopće nemam niti jednu dionicu adpl , a i nit me zanima baš zbog ovih idiotskih neprekidnih javljanja

Dobit adpl-a je porasla 34% ne 300 to je grupa a dobit grupe se ne isplacuje u dividendu i meni nista ne znaci

• KitoLovac
    Student
    Reakcija primljeno
    92
    • July 22, 2025 at 8:26 AM
    • #3,353

Stellantis u malo većim problemima.

Automobilski div Stellantis prvo polugodište završio s gubitkom od 2,3 milijarde eura
    U istom lanjskom razdoblju poslovali su s neto dobiti od 5,6 milijardi eura
    www.telegram.hr
  • superfly
    Početnik
    Reakcija primljeno
    35
    • July 22, 2025 at 11:00 AM
    • #3,354
    Quote from KitoLovac

Stellantis u malo većim problemima.

https://www.telegram.hr/biznis-tech/au…milijarde-eura/

Bravo, ti jedan korak nazad, a mi 5 koraka naprijed😀

• Wolfshar
    Početnik
    Reakcija primljeno
    6
    • July 22, 2025 at 11:13 AM
    • #3,355

Razumijem lijepi rast dobiti i nove ljude u upravi ali nisam ocekivao da ce se sa 500k e prometa u dva dana napumpati do +25/30%

Imam dionice adpl iako sam skratio poziciju prije nekih godinu dana X/

hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,022
    • July 22, 2025 at 11:22 AM
    • #3,356

neki su ovdje toliko zavidni da će do 20, 30 eura totalno poludit.......

• All
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    273
    • July 22, 2025 at 11:29 AM
    • #3,357
    Quote from Wolfshar

Razumijem lijepi rast dobiti i nove ljude u upravi ali nisam ocekivao da ce se sa 500k e prometa u dva dana napumpati do +25/30%

Imam dionice adpl iako sam skratio poziciju prije nekih godinu dana X/

Ja sa napravio upravo kako sam i govorio. Otisao zbog Dosena i prije par dana se ponovo pozicionirao. Dionica bi trebala doci na 25E, ali nova uprava se treba poprilično dokazati. Vrlo jednostavno. A ako krenu sa kinezima smo na konju. Vratio sam se samo sa zaradom na končarima ....

• Zvjezdani
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    596
    • July 22, 2025 at 11:49 AM
    • #3,358
    Quote from All
    Quote from Wolfshar

Ja sa napravio upravo kako sam i govorio. Otisao zbog Dosena i prije par dana se ponovo pozicionirao. Dionica bi trebala doci na 25E, ali nova uprava se treba poprilično dokazati. Vrlo jednostavno. A ako krenu sa kinezima smo na konju. Vratio sam se samo sa zaradom na končarima ....

Da ovo nije ljigavo, bilo bi odvratno!

A zapravo je žalosno.

Ali je upravo ono što sam i predvidio da će se dogoditi još 4. 7. 2025.

Evo što sam tada napisao na tvoju tvrdnu cit: ":...i kako stvari stoje više se niti neću vratiti na moju sreću."

"Eto vidiš, ja sam siguran da ćeš se ti vratiti u ADPL, jer ti vrag neće dati mira.
    A znam i kada ćeš se vratiti!
    Onda kada shvatiš da će ADPL 2026. opet biti dividendna dionica.
    I kada vidiš dobit koju će ADPL ostvariti ove godine na ime ne jednokratnih prihoda od prodaje alata već kontinuiranih prihoda od serijske prodaje svojih proizvoda + prihoda od EAPS-a iz Rumunjske.
    Ali, kada ćeš se ti vratiti, tada cijena dionice neće biti niti približno na ovim razinama.
    To ti je onaj princip: kupujem skupo i prodajem jeftino!"

E moj All, nikad od tebe karaktera!

RE: Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

[…]

All, odgovoriti ću ti ovdje u rubrici Svaštara, jer tvoji postovi uglavnom i spadaju u "Svaštaru".
    Ti si toliko simpatično naivan i zelen da je to milina za gledati.
    I ne kužiš kako se igra ova igra.

Eto vidiš, ja sam siguran da ćeš se ti vratiti u ADPL, jer ti vrag neće dati mira.
    A znam i kada ćeš se vratiti!
    Onda kada shvatiš da će ADPL 2026. opet biti dividendna dionica.
    I kada vidiš dobit koju će ADPL ostvariti ove godine na ime ne jednokratnih prihoda od prodaje alata već kontinuiranih…
    Zvjezdani
    July 4, 2025 at 9:29 AM

Zvijezda je rođena!

• Zvjezdani
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    596
    • July 22, 2025 at 12:22 PM
    • #3,359

Molim za oprez!

U nekoliko dana smo napravili impresivnih 45% rasta.

Smjer poslovanja je sada jasan i ako nastavimo ovako dobro i u 3Q, zaista smo na konju.
    To će biti potvrda da ima osnove na glavnoj skupštini tražiti da ADPL ponovno postane dividendna dionica. Mislim da će to predložiti i sama Klepo, ali daleko smo od toga.

Kratkoročno, prema TA može nam se dogoditi (zapravo to i očekujem) poznata Fibonaccijeva korekcija (Fibonacci retracement), naročito s obzirom na to da je pred nama raspetljavanje sa Trumpovim carinama, što je uvijek za tržište neugodno. U tom slučaju biti će zanimljivi leveli od 13,87€, a ako se i to probije onda i 12,90€.
    Ne očekujem da ćemo više ADPL gledati ispod 12€ , osim ako se ne dogodi neki veliki geopolitički ili drugi ekscesni događaj.

Ovo nije investicijski savjet i nemam čarobnu kuglu. Ne znam kuda će cijena ići, već na investicijskom forumu pišem što iščitavam iz tehničke analize koju sam izradio. Ne slušajte mene. Mislite svojom glavom i čuvajte svoje nofce!

Images

• ADPL - Fibonacci.jpg
      • 108.58 kB
      • 917 × 547

Zvijezda je rođena!

• darac11
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    914
    • July 22, 2025 at 8:31 PM
    • #3,360
    Quote from hugh

neki su ovdje toliko zavidni da će do 20, 30 eura totalno poludit.......

HAJMOOOO!!!!🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.4k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • July 23, 2025 at 10:42 PM
    2. Odgovora
      3.4k
      Pregleda
      1.6M
      3.4k
    3. superfly

July 23, 2025 at 10:42 PM
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 536

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • July 23, 2025 at 5:23 PM
    2. Odgovora
      536
      Pregleda
      229k
      536
    3. Takamina

July 23, 2025 at 5:23 PM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • July 23, 2025 at 4:12 PM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      870k
      1.9k
    3. Martin

July 23, 2025 at 4:12 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • July 23, 2025 at 3:11 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      958k
      2.1k
    3. nepodoban

July 23, 2025 at 3:11 PM
    1. ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.) 952

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:13 PM
      • Dionice
      • Admin
      • July 23, 2025 at 2:56 PM
    2. Odgovora
      952
      Pregleda
      508k
      952
    3. Wolfshar

July 23, 2025 at 2:56 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• ADPL (AD Plastik d.d.)

superfly July 23, 2025 at 10:42 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Takamina July 23, 2025 at 5:23 PM
  • INGR (INGRA d.d.)

Martin July 23, 2025 at 4:12 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

nepodoban July 23, 2025 at 3:11 PM
  • ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

Wolfshar July 23, 2025 at 2:56 PM
  • ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

SILVIO2024 July 23, 2025 at 9:10 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

vitoo July 23, 2025 at 6:30 AM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

sonda July 22, 2025 at 10:06 PM
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

Sheki July 22, 2025 at 6:40 PM
  • Žito d.d. - IPO

All July 22, 2025 at 4:10 PM

Popularne Teme

• Žito d.d. - IPO

35 Replies, 3 weeks ago
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,828 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • Što smo danas tržili

6,025 Replies, 5 years ago