uvijek rado otvorim i ovo izvješće u čast svim uhljebima i državnim smeće firmama. https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/40433
koliko dana treba proći da ovo smeće pojede sve naše uplate poreza na kapitalnu dobit? Pitam za Plenkija.
uvijek rado otvorim i ovo izvješće u čast svim uhljebima i državnim smeće firmama. https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/40433
koliko dana treba proći da ovo smeće pojede sve naše uplate poreza na kapitalnu dobit? Pitam za Plenkija.
Na dan objave FI, lik prodaje HPB po 575 kn.... Reakcije pojedinih investitora su mi totalno nadrealne...
Na dan objave FI, lik prodaje HPB po 575 kn.... Reakcije pojedinih investitora su mi totalno nadrealne...
To su već malo ozbiljniji investitori.
Da ih nema nebi zarađivali, ponekad.
Ajoj...pa čak je i malo smanjio gubitak.
Jasmin to drži pod kontrolom.
Koji cirkus
Display MoreDobra izvješća , a ishod im je pad indeksa ?
Ajoj.
trebalo bi uputiti prijedlog burzi da se izbaci obveza objavljivanja izvješća, jer samo dolazi do zbunjivanja ulagača, ništa nije onako kako se navijalo, ne vrijede iskazi vidjelica, babe vračare su zbunjene, razbijaju kristalne kugle, a ulagači zabezeknuti, ostaje im još samo grah u petak, kao utješna nagrada
ipak dobre ne padaju, a to je dobro
one koje padaju, možda postanu dobre i valjalo bi nadokupiti i to je dobro
bitno je da smo mi opet svi lijepo zaradili i da nitko ne prodaje s minusom
lijepo toplo pod palubom, kokošja juhica za ručak
Kad si več kog graha, upravo sam ga pojeo i to mi je najbolja odluka za danas......ostale burzovne odluke donosit ću do sljedeček petka, a ako ostanem neodlučan i tad, opet ću u petak pojest grah.....a lova i dionice nek potiho zarađuju za janjetinu......
PS
sviđa mi se post. I sam sam se u postu od neki dan dotaknuo izvješča i pomislio kako ja za zse najbolje da ih ukinu jel nakon njih kreču "problemi" i burza nam izbaci "error" i "bad gateway"......
proći će i to za koji dan, očito je lakše trgovati i donositi odluke bez izvješča.....
Izgleda dobro index brodara
nije to indeks, to je ETF
Kakvo je ovo rokanje po ADRS2 nalozi po 500 dionica???
Neznam tko bi mogao prodavati ali sakupljač bi mogao biti trezor koji sprema dionkie kao "zalog za budučnost"......ipak nema smisla da nagrađuju dioničare povečanjem dividende.......ljepše im ovako....
Pa kaj čeka ovaj na Zabi, što se ne prosipa po bidu...
Fond menadžeri se vratili s gableca , siti, napiti, okuraženi lupaju po bidu. Ionako bez njih burza bi bila seoski dućan špeceraja.
Fond menadžeri se vratili s gableca , siti, napiti, okuraženi lupaju po bidu. Ionako bez njih burza bi bila seoski dućan špeceraja.
crobex ne smije rasti. samo fond menadžeri moraju zarađivati, ne možemo mi sitne ribe imati bolji mjesečni dohodak od njih... jalovina je to.
Bold ne slažem se, ako pričamo o mirovincima oni su i krivi što je burza zamrla, pozobljali su tokom godina sve free float dionice firmi, a trgovinu ionako obavljaju većinski van redovnog trgovanja.
GRNL... ova cijena pšenice i ostaloga, sve ide u nebo... aktivirala se kupnja u zadnje vrijeme.
http://www.granolio.hr/hr/proizvodnja…ica-i-uljarica/
a valjda su im skladišta puna
Ratarska proizvodnja
Primjenom najsuvremenije tehnologije uz podršku struke postižu se vrhunski rezultati i prinosi na području poljoprivredne proizvodnje i proizvodnje sjemena. Uzgaja se uljana repica, ječam, pšenica, krumpir, šećerna repa, soja, suncokret i kukuruz te sjemenska proizvodnja pšenice, ječma, soje i kukuruza, na sveukupno 1100 ha zemlje.
GRNL dobit kvartala. Ne kužim ono udaranje po bidu neki dan. https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…472cbef9659.pdf
Kako bi jedan kolega rekao, dakle zečevi, mi zečevi uspjeli smo stvarno nadmašiti sami sebe, nakon ovakvih izvješća pada nam burza, rekli bi Seljo Njuz sell on news... čudo neviđeno kako smo mi isprepadani... a još je veća sramota ova *ijedna ekipa iz fondova. I dok MCAP Šiba INU-a vrijedi 37 milijardi $ a ne vrijedi zapravo jedne lipe, mi ovdje imamo fantastična izvješća firmi (evo recimo turista) koje imaju najvrijednije nekretnine na prekrasnom komadiću mediteranske obale i onda te firme padaju. Dobro, rasti će to, treba se strpiti i doći će to na svoje ali mislim stvarno smo jadni. Ugodan vikend
jeste vidli izvješće LRH?
ja ću se ranit... nema više onoga 'društvo ostvaruje primarne ciljeve'
doš'o stranac i odmah digne razinu izvještavanja
doduše opet im nađoh grešku, na str. 2 imaju iskazan dug na 31.12.2021. dakle u budućnosti
nakon toliko ruku kroz koje prođe materijal, takve očite stvari nitko ne skuži? ili ne čita?
njima je god. zauzetost u 9 mjeseci svega 24,5%? jel ja to dobro vidim
lijepo se toga Ostoje riješio, nema šta!
moji kapitalci većinom blijedo zeleni prolaze ovo izvješće, jedan na čistoj 0, dva lagano se zacrvenili od dobrih rezultata, a jedan valjda nije dugo konzumirao tartufe pa je dobro pao
ali preživljavaju, valjda radi toga i jesu kapitalci
Mislim da je ovde problem sa dionicama što su SAD i Kina u 3Q rasli( BDP) samo 4,9%....ovo izgleda stvara nervozu na TK-a, iako su obe zemlje već prešišale predpandemijske ekonomske levele...
A možda je Cerp žešće krenuo u prodaju, čini mi se da je Marić neki dan najavio potrebu da se intenzivira prodaja državne imovine, a Cerp, kao, mora čekati izvješća i rezultate. Kupuju mirovinci i ostala fondovska družina Jer jedino oni mogu progutati tako velike količine i cijene naravno padaju.
Danas sam kupila sitno Arene, skupo, a gle je sad!!!
Da CERP se naveliko rješava gotovo svih turista...
A možda je Cerp žešće krenuo u prodaju, čini mi se da je Marić neki dan najavio potrebu da se intenzivira prodaja državne imovine, a Cerp, kao, mora čekati izvješća i rezultate. Kupuju mirovinci i ostala fondovska družina Jer jedino oni mogu progutati tako velike količine i cijene naravno padaju.
Danas sam kupila sitno Arene, skupo, a gle je sad!!!
mislim da je većina ulagača odlučila sačekati ovo izvješće s već ranije donesenom odlukom o izlasku, jer covid je opet aktualan i nitko ne želi opet prolaziti isto ono od prije 1,5godine, ni cijepljeni ni necijepljeni, iako promet bez obveznice i nije nešto
"A i petak je kod nas dan za rasprodaju😅" hvala, ja zaboravio skoro,
sada možemo na miru pregledati izvješće iz ČK, gotovo sigurni da nitko neće tri dana srušiti cijenu, a naredali se eno na asku k'o pred mlinom, spremni za istovar
A i petak je kod nas dan za rasprodaju😅