nekad davno je moj broker davao popust na 200 000 kn/mj. prometa, tko zna pogoditi provizija mu je zadnji problem u životu. kad bi se stvarno okretali toliki milioni na zse u trejdu ili bilo čemu iskusnom oku to nikako ne bi promaklo. stvar se na kraju svede na to da se kupi nešto i dopiše koja nula više. prije smo povremeno imali običaj najaviti nalog i poziciju ili već izvršeni nalog. tu je onda svaki komentar suvišan. imaš oči i vidiš.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Pa zato jer su davali građevinske dozvole nelegalno na mjestima gdje ponajprije hoteli nisu smjeli nicati. U tim kriminalnim radnjama se gotovo uvijek radilo o luksuznim hotelima. To je pitanje korumpiranosti države i kriminala, ne cijene nekretnina.
Ja sam apsolutno za URBANIZAM i PLANIRANU GRADNJU.
Krivo,ti hoteli su bas tu i trebali nicat! Dapače ,primjerice u splitu nedostaje hotela . Problem je sto stanivi ,aoartmani niču svugdje a primjer imamo na području Žnjana koje je ujedno i turisticka zona ,gdje je vec davno počeka gradnja aoartmana a koje su nasi slavni poznati sugradani koristili kao stanove ,umjesto u prvom redu hoteli pa tek iza aoartmani i stanovi kao u poznatim ljetovalistima . Ali ne ,u nas sve naopako
-
nekad davno je moj broker davao popust na 200 000 kn/mj. prometa, tko zna pogoditi provizija mu je zadnji problem u životu. kad bi se stvarno okretali toliki milioni na zse u trejdu ili bilo čemu iskusnom oku to nikako ne bi promaklo. stvar se na kraju svede na to da se kupi nešto i dopiše koja nula više. prije smo povremeno imali običaj najaviti nalog i poziciju ili već izvršeni nalog. tu je onda svaki komentar suvišan. imaš oči i vidiš.
Citam Vas post vec nekoliko puta i koliko shvacam insinuirate da sam dodao "koju nulu viska"...a to mi je bas bez veze...pa nismo djeca da se lažemo...sto bi dobio s tim...
Evo, da Vam ne saljem sve transakcije prosle godine (ima 117 strana) pokusat cu svojih 40 mil kn dokazat ovako:
Ukupni promet na burzi od 2013.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. A ovo je vrijednost portfelja u travnju 2019. i 2020.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Do 2018 portfelj je bio oko 220k kn odnosno 330k kn u 2019. sto znaci da s tim portfeljom nisam mogao napravit prevelik promet...preko 70% ukupnog prometa napravio sam u 2020. (ludoj Covid godini) i u ovoj jer portfelj je eksplodirao i ima se sto vrtit (ako bolje pogledate sliku vidjet cete vrijednost portfelja od 1.xxx.xxx; drugu brojku ne zelim pokazat jer ce se onda protumacit da se hvalim🙃🙃🙃)...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nadam se da vise ne mislite da ima koja nula viska...LP
-
kolega nisam ja to insinurao vama jer je razgovor krenuo ranije a dovoljno sam na burzi da vidim šta je privatna transakcija, a šta fondovska. na dnevni promet od par milja kn sve se vidi i sve se zna.
-
kolega nisam ja to insinurao vama jer je razgovor krenuo ranije a dovoljno sam na burzi da vidim šta je privatna transakcija, a šta fondovska. na dnevni promet od par milja kn sve se vidi i sve se zna.
Onda primite isprike...potpuno sam pogresno shvatio...
Kako god, ipak se promet poprilicno povecao zadnja 2 tjedna...sve sam optimisticniji za ZSE...dok vani ne ode sve u kikindu...
-
čovjek je pitao kolika je provizija i ja sam mu rekao ono što sam znao prije onog poreza jer sam do tad trejdao čak i samo da mi prođe dan. od tad em nema valova em nedam pare bandi uhljebničkoj.
-
Svaka cast na prometu sa tako relativno malim portfeljom
-
Citam Vas post vec nekoliko puta i koliko shvacam insinuirate da sam dodao "koju nulu viska"...a to mi je bas bez veze...pa nismo djeca da se lažemo...sto bi dobio s tim...
Evo, da Vam ne saljem sve transakcije prosle godine (ima 117 strana) pokusat cu svojih 40 mil kn dokazat ovako:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. A ovo je vrijednost portfelja u travnju 2019. i 2020.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Do 2018 portfelj je bio oko 220k kn odnosno 330k kn u 2019. sto znaci da s tim portfeljom nisam mogao napravit prevelik promet...preko 70% ukupnog prometa napravio sam u 2020. (ludoj Covid godini) i u ovoj jer portfelj je eksplodirao i ima se sto vrtit (ako bolje pogledate sliku vidjet cete vrijednost portfelja od 1.xxx.xxx; drugu brojku ne zelim pokazat jer ce se onda protumacit da se hvalim🙃🙃🙃)...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nadam se da vise ne mislite da ima koja nula viska...LP
ovi 373 751 je li to cash pozicija ili... ?
-
ovi 373 751 je li to cash pozicija ili... ?
Da, u COVID ludnici...
-
Jel se zapalio Reichstag?
-
-
Ozbiljan ukrcaja traje na RIVP-u već danima. Izgeda da imamo rekondne rezultate...
-
Jel se zapalio Reichstag?
Još se ništa nije zapalilo ali lete iskre svuda......kad jedna doleti na ovaj skupi benzin moglo bi bit vatreno......
-
Brodari nam luduju... a izvješća tek za 20 dana
-
tada možda više neće rasti
-
Opčenito da, ali danas baš i nije neka ludnica što se prometa tiće......kilavo je sve to.....
-
Nova udica za atlanskoj, na 580 kn 1.340 kom.
-
tada možda više neće rasti
Tako je bilo i nakon zadnjih izvješća, pa je po malo krenulo, a do Nove godine je još jako daleko!
-
Nova udica za atlanskoj, na 580 kn 1.340 kom.
konda neko nespretno zabacuje na drugu stranu ili je ipak iskusni ribolovac
-
Mogao bi se po objavi FI manifestirati rijetko viđen prizor FOMO-a na hrvatskoj burzi, živo me zanima kako će to izgledati...
-
GRNL... ova cijena pšenice i ostaloga, sve ide u nebo... aktivirala se kupnja u zadnje vrijeme.
Skladištenje žitarica i uljarica – Granolio
a valjda su im skladišta puna
Ratarska proizvodnja
Primjenom najsuvremenije tehnologije uz podršku struke postižu se vrhunski rezultati i prinosi na području poljoprivredne proizvodnje i proizvodnje sjemena. Uzgaja se uljana repica, ječam, pšenica, krumpir, šećerna repa, soja, suncokret i kukuruz te sjemenska proizvodnja pšenice, ječma, soje i kukuruza, na sveukupno 1100 ha zemlje. -
-