+atlanska 477-479 ičekam 465
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Rast od cca 3 %. I nije nešto spektakularno. Spektakularno bi bilo da zagrebemo 500 kn danas.
GOGL je vani sa 9,50 u par dana došao na 12,50... mi 3% ma divno.
-
+atlanska 477-479 ičekam 465
e, ja čekam da pređe 4 znamenke, ali ne za prodaju dok su vozarine i outlook ovakav, nego onako, bit će lijepo za vidjeti
-
uskoro izvještaj za kolovoz, trebao bi biti bolji od ovoga, koji i nije imao nešto impresivnu izvedbu
-
Rast od cca 3 %. I nije nešto spektakularno. Spektakularno bi bilo da zagrebemo 500 kn danas.
Kakva je to usporedba gogl se vrtio oko 9,5-10 zadnjih mjesec dana i sad je na 12,17, dok se ATPL vrtila oko 400-410 sad je 485, nema logike s kojom je to pomak 3% ako se usporedjuje isto vremensko razdoblje.
-
Kakva je to usporedba gogl se vrtio oko 9,5-10 zadnjih mjesec dana i sad je na 12,17, dok se ATPL vrtila oko 400-410 sad je 485, nema logike s kojom je to pomak 3% ako se usporedjuje isto vremensko razdoblje.
bio je Gogl 10.80 pred 5 dana... ali nema veze, pozdrav kolega i samo naprijed, tu smo da pratimo, sve 5
-
odbijanac je bio 10.8. i pomak je skoro identičan cca 20%
niže post od 12.8. ali nitko od "tehničara" nije komentirao...
-
odbijanac je bio 10.8. i pomak je skoro identičan cca 20%
niže post od 12.8. ali nitko od "tehničara" nije komentirao...
Ne brinite, javit će se več netko kad skrate poziciju pa bude trebalo crtati sumnjive korekcije........
-
U prvih šest mjeseci dobit kreditnih institucija skočila 51,3%ZAGREB - U prvih šest mjeseci ove godine dobit kreditnih institucija iznosila je 2,6 milijardi kuna, što je za 51,3 posto više u odnosu na isto razdoblje u…www.seebiz.eu
snažan rast banaka
-
Jutros me lipo iznenadija TPNG i VLEN...najbolje je ne gledat burzu barem do podne...
-
-
Jutros me lipo iznenadija TPNG i VLEN...najbolje je ne gledat burzu barem do podne...
rijetki su to petci, meni je bolja varijanta, to rano rani sve jeftino grabi
-
Dočekali smo i to da jdpl ima veći promet od atpl....
-
Upravno vijeće Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa) u srijedu je odobrilo požeškoj tvrtki Spin Valis prospekt za uvrštenje 65.706 redovnih dionica na uređeno tržište Zagrebačke burze, priopćeno je iz te regulatorne agencije.
-
Upravno vijeće Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa) u srijedu je odobrilo požeškoj tvrtki Spin Valis prospekt za uvrštenje 65.706 redovnih dionica na uređeno tržište Zagrebačke burze, priopćeno je iz te regulatorne agencije.
NICE! A ja je imam u portfelju.
-
I kakva ti je procjena; hoće li tržišna vrijednost biti iznad ili ispod nominale?
Po koliko si ih kupio, kako i kada, ako nije tajna?
-
Gledao sam na OTC su ponude na prodaji bile 450 kn. Budući da se vraća na tržište mogla bi se cijena malo povećat. Firma djeluje u neatraktivnoj branši, dionica je nelikvidna i u zadnje dvije godine ne isplaćuje dividendu, pitanje je kako će se ovo divljanje cijene sirovina odrazit na poslovanje, konkurencija je ogromna itd. Unatoč tome kapitalizacija firme je smiješna i dionica je vrijedna razmatranja po nominalnoj cijeni.
-
Na HITA OTC zadnja (i jedina) trgovina bila je 04.12.2018. po 500 kn, 41 kom.
Trenutno nema ponuda ni na kupnji niti na prodaji.
-
I kakva ti je procjena; hoće li tržišna vrijednost biti iznad ili ispod nominale?
Po koliko si ih kupio, kako i kada, ako nije tajna?
Prosječna kupovna mi je cca 650kn. Najveća cijena je 850kn, nadam se da će počet ponovno dividendu isplaćivati, a cijena bi po meni mogla i malo kliznut ispod 500kn prvih par mjeseci (ako se sjećate kada se vratio KOTR2).
-
Bože, jel ovo blue chip HT ima 20.000 EUR prometa?
pa kako trgujete uopće na ovoj ZSE s takvim prometima?
to sve pozatvarati, i brokeraje i ZSE
treba ljudi kojih nema na burzi rada pa nek se prekvalificiraju: zidara, malera, vodoinstalatera
bar bi bili korisni društvu
-
Bože, jel ovo blue chip HT ima 20.000 EUR prometa?
pa kako trgujete uopće na ovoj ZSE s takvim prometima?
to sve pozatvarati, i brokeraje i ZSE
treba ljudi kojih nema na burzi rada pa nek se prekvalificiraju: zidara, malera, vodoinstalatera
bar bi bili korisni društvu
Pa imamo mollera, vodoinstalatera a valjda i zidara.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 267
- calypso