ode nam rivp
sta zavrsili smo na crvenoj listi samo jos ne znamo?
ode nam rivp
ode nam rivp
sve je to politički igrokaz. dno dna. shvaćaju ljudi polako da ove 'mjere' koje štite smrt a uništavaju život mogu vječno trajati a RIVP i ostali poduzetnici ne mogu niti još godinu dana.
ode nam rivp
Cijeli crobex lagano pada već par tjedana, ne znam zašto al reko bih zbog svih tih najava novog, još zajeb@nijeg vala. I sam sam htio uzet nešto ATGR-a ali sad ću pričekat da vidim do kud ovo ide...
da, jučer sam čopio samo 50 komada na tu vijest jer jednostavno nisam znao kako će i da li će ovo mrtvo tržište uopće reagirati na tu vijest. Onih 111 je vjerojatno netko od vas dvojice pokupio
Nemamo temu za Zvecku a Zvecka u drazbi. Top dijonkica!
da, jučer sam čopio samo 50 komada na tu vijest jer jednostavno nisam znao kako će i da li će ovo mrtvo tržište uopće reagirati na tu vijest. Onih 111 je vjerojatno netko od vas dvojice pokupio
Nemamo temu za Zvecku a Zvecka u drazbi. Top dijonkica!
ne očekujem trostruki užitak kao na duvanu, ali obzirom na djelatnost, mislim da ćemo je uskoro gledati duplo, hhhiiikkkkkkk
Pa imamo 139 novo zaraženih?!
Druge godine će biti 10 na 100 000, sad je 50... trebamo zero covid i zero brain.
mi smo uvijek zadnja rupa na svirali
https://podravski.hr/krenula-zetva-…-ce-poskupjeti/
nikada nigdje ne piše da će poskupjeti dijonice
TURISTA je trenutno u Hrvatskoj 730 tisuća, čime je srpanj do sada dosegao 75 posto turističkog prometa iz srpnja 2019.,
Ajde sad ti budi pametan
TURISTA je trenutno u Hrvatskoj 730 tisuća, čime je srpanj do sada dosegao 75 posto turističkog prometa iz srpnja 2019.,
Ajde sad ti budi pametan
Ma za sada ide solidno ali pitanje je što će se događati kroz sljedećih mj. dana. Nekako ne sluti na dobro ali tko to sad više može točno prognozirati, nitko...
Ja sam prodao sve turiste još prošle godinu u jednom od skokova i sad sam samo promatrač ali kao i svatko normalan, navijam za što bolju sezonu...
Ajde sad ti budi pametan
Nastavak turisticke sezone ovisi o politici zemalja iz kojih dolaze turisti.
Prosle godine su turisti poceli odlaziti jer nisu zeljeli ici u karantenu nakon povratka u maticne zemlje.
Ovaj ADRS2 pada kao da im je 100% poslovanja turizam, a svi turistički kapaciteti im se nalaze u zadarskoj županiji...
EDIT: vidim da sa na svim dionicama BID proridija maksimalno, o čemu se radi čeka se pad asteroida ili???
Ovaj ADRS2 pada kao da im je 100% poslovanja turizam, a svi turistički kapaciteti im se nalaze u zadarskoj županiji...
EDIT: vidim da sa na svim dionicama BID proridija maksimalno, o čemu se radi čeka se pad asteroida ili???
preslikač s vanjskih burza,
ne vjeruje se guverneru
Tijekom proteklog vikenda, od 16. do 18. srpnja, na svim autocestama u nadležnosti Hrvatskih autocesta evidentirano je 761.549 vozila i naplaćena cestarina u iznosu od 42,7 milijuna kuna bez PDV-a, što je 30 posto više vozila nego lani te 36 posto veća zarada, priopćili su iz Hrvatskih autocesta.
U odnosu na 2019. godinu kada je u usporedivom vikendu zabilježen promet od 841.690 vozila i naplaćena cestarina u iznosu od 47,4 milijuna kuna bez PDV-a, proteklog vikenda promet vozila bio je manji za devet posto, dok je iznos naplaćene cestarine manji za 10 posto.
Kako da tumačim bold, ili sezona obara rekordne ili je opća bežanija iz RH?! Jer ispada da smo na 90% prometa HAC iz 2019 godine.
Malodušnost nas uhvatila Marine. Predugo čekamo da se i nama nešto lepo desi
A vijesti nikako da krenu u tom pravcu.
Tijekom proteklog vikenda, od 16. do 18. srpnja, na svim autocestama u nadležnosti Hrvatskih autocesta evidentirano je 761.549 vozila i naplaćena cestarina u iznosu od 42,7 milijuna kuna bez PDV-a, što je 30 posto više vozila nego lani te 36 posto veća zarada, priopćili su iz Hrvatskih autocesta.
U odnosu na 2019. godinu kada je u usporedivom vikendu zabilježen promet od 841.690 vozila i naplaćena cestarina u iznosu od 47,4 milijuna kuna bez PDV-a, proteklog vikenda promet vozila bio je manji za devet posto, dok je iznos naplaćene cestarine manji za 10 posto.
Kako da tumačim bold, ili sezona obara rekordne ili je opća bežanija iz RH?! Jer ispada da smo na 90% prometa HAC iz 2019 godine.
Pa cak je i taj Zadar koji spominjete pun. Problem je buduca neizvjesnost, iako gledajuci sve vidim da pada smrtnost od korone iako se broj slucajeva trenutno povecava.
Display MoreOvaj ADRS2 pada kao da im je 100% poslovanja turizam, a svi turistički kapaciteti im se nalaze u zadarskoj županiji...
preslikač s vanjskih burza,
ne vjeruje se guverneru
Da, to sam već par puta pisao o jakom rastu BDP u 2Q i sa time smo u potpunosti anulirali prošlogodišnji pad u 2Q...ali Hrvati izgleda sa brojkama nisu na ti.
Bome, da je netko na proljeće rekao da ce biti ovakvi rezultati u prometu, vecina bi rekla da nema šanse 😎
zamislite tu vijest u USA ili bilo gdje drugdje, rast BDP u 2Q 18% a index roni -0,66%, samo kod nas tog ima.