daju li nenamjenske?
dat ću im cijeli potrfelj u zalog
ne kužim u čemu je problem s Crnom Gorom, pa odraditi će im
daju li nenamjenske?
dat ću im cijeli potrfelj u zalog
ne kužim u čemu je problem s Crnom Gorom, pa odraditi će im
Kolega, ne škrtarite , uplatite malu donaciju za financijsku podršku foruma i oslobođeni ste i oglasa. Ja sam već duže vremena bez tih dosadnih i bizarnih oglasa, a i dobila sam značku VIP. Mada su se neki na to žalili
Kakvi bože me pomozi oglasi?!
Reklamni.
Kakvi bože me pomozi oglasi?!
Reklamni.
Ne znam zašto bi trebaLi vidit oglase?! Za to odavno postoji lijek.
baš mi palo nešto na um... kakva bi to eksplozija nastala da se sutra-prekosutra objavi da je optima prodana!!! uslijed ovog prebacivanja po papirima i rasta dionica.... to bi bila prava brutala!!
baš mi palo nešto na um... kakva bi to eksplozija nastala da se sutra-prekosutra objavi da je optima prodana!!! uslijed ovog prebacivanja po papirima i rasta dionica.... to bi bila prava brutala!!
Da mi je 1 kuna za svaki put kad sam pročitao ovakve optimistične postove na ovoj temi.
nije to optimizam..... već spomenuto samo kao nekakva luda mogućnost! vjerovatno bi bilo za anale trgovanja na zse!
nije to optimizam..... već spomenuto samo kao nekakva luda mogućnost! vjerovatno bi bilo za anale trgovanja na zse!
Koliko je zse luda, nebi me iznenadilo.
Uvijek kontra svih
Bas mi je palo nesto na um da se ujutro probudim i na racunu vidim miljardu
moguće i to!! ako se ne umiješ i odstraniš krmelje pa vidiš nekoliko nula više!
Nije tebi baš dobro. Ostavilo ti posljedice dugotrajan boravak u rovu.
barem nema anemiju
A jel, konkretno što tu nije točno i u čemu je stvar? Što te smeta, pojasnite malo. Ne kužim.
sve je točno, ništa me ne smeta, ali očito ne kužiš šalu i nikada nećeš postati premijer
Nema davno svi ste se kleli u građevinare.
Sada u brodare
Pa si mislim, koliko je važno ući na vrijeme, toliko je važno i izaći na vrijeme.
Al' kapa dolje, nepobjedivi ste
bravo zloćka
u ovom postu si sažela svu mudrost investiranja!!!
bu nekaj i od tebe!
A jel, konkretno što tu nije točno i u čemu je stvar? Što te smeta, pojasnite malo. Ne kužim.
sve je točno, ništa me ne smeta, ali očito ne kužiš šalu i nikada nećeš postati premijer
Ah da, tek sad šalu skužio. Kasno paljenje ha ha. Opet glup ispao.
Jednog dana kad podrastem i ja ću biti komediograf.
Sada u brodare
Pa si mislim, koliko je važno ući na vrijeme, toliko je važno i izaći na vrijeme.
A ja idem kontra cilog svita.
Odavno se ne držim više one “ mudre “ stare narodne izreke... kuda Mujo , tud i ludi Turci...
Malo sam lijena pa uvijek zakasnim za Mujom, a Turci su brzi.
Kupujem nelikvidne, malo poznate, čak i opskurne dionice.
Osim Adrisa, naravno.
Nekad to bude odlična investicija, ponekad fijasko, ali takav je život burzaša.
Ma ide smak svijeta.
Flight crta i pokazao se duhovitim, zloćka je počela investirati, umjesto špekulirati...
Mada sve to nije ohrabrujuće
Bolje je imati dana današnjih bilo kakav papir, nego cash
Sjećam se Kostolanija, piše da je tako i početkom rata burza rasla. I onda su mislil da je bolje imati bilo što umjesto novca koji je svaki dan gubio na vrijednosti.
Treba dakle kupiti i malo zlata
Cekam da Ledica krene kupovati Haludovo i da mi jasan buy signal. Tko zna, mozda za dvadetak godina uspijemo i docekat otvaranje hotela.
Cekak da Ledica krene kupovati Haludovo i da mi jasan buy signal. Za dvadeset godina mozda uspijemo i docekat otvaranje hotela.
Haludovo je prava investicija s ogromnim potencijalom, nebrušeni dijamant duboko zakopan pod zemljom, ali lijenčine nikako da se prime lopate i počnu kopati.
Sada u brodare
Jel ti to o sexu? Molim, ovo je forum za investiranje!
Display MoreNema davno svi ste se kleli u građevinare.
Sada u brodare
A ja idem kontra cilog svita.
Odavno se ne držim više one “ mudre “ stare narodne izreke... kuda Mujo , tud i ludi Turci...
Malo sam lijena pa uvijek zakasnim za Mujom, a Turci su brzi.
Kupujem nelikvidne, malo poznate, čak i opskurne dionice.
Osim Adrisa, naravno.
Nekad to bude odlična investicija, ponekad fijasko, ali takav je život burzaša.
He, he. I ja sam u sličnima zaglavio. Kladim se da nema puno na forumu sa sličnim portfeljem.
Display MoreMa ide smak svijeta.
Flight crta i pokazao se duhovitim, zloćka je počela investirati, umjesto špekulirati...
Mada sve to nije ohrabrujuće
Bolje je imati dana današnjih bilo kakav papir, nego cash
Sjećam se Kostolanija, piše da je tako i početkom rata burza rasla. I onda su mislil da je bolje imati bilo što umjesto novca koji je svaki dan gubio na vrijednosti.
Treba dakle kupiti i malo zlata