1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• harpun
  • February 13, 2020 at 11:19 AM
  • delboy
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    270
    • March 30, 2021 at 3:43 PM
    • #7,181

taman kad čovjek misli da nemože gore ukaže se metar čovjeka sa sto metara govana

naš govnar hdz ov nije rekao aj uzećemo sve što smo pokrali od države i naroda pa ćemo u proračun vratit i pokrit dugove

nego govno hoće da poskupi zdrastvo da narodu odere kožu

govno lopovsko hdz -ovo

• Roki
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,524
    • March 30, 2021 at 3:50 PM
    • #7,182
    Quote from delboy

taman kad čovjek misli da nemože gore ukaže se metar čovjeka sa sto metara govana

naš govnar hdz ov nije rekao aj uzećemo sve što smo pokrali od države i naroda pa ćemo u proračun vratit i pokrit dugove

govno lopovsko hdz -ovo

Dajem ruku u vatru da 50% foruma ne izađe na izbore, od preostale skupine možda 15ak% glasa za HDZ. Što ti to kazuje, u manjini si sa svojim stavom, tj. u manjini smo. Možeš plakat koliko god hoćeš kad ljudi ne žele izabrati bolje, doslovno ne žele bolje, ovako im je očito dobro.

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • March 30, 2021 at 3:52 PM
    • #7,183

Iskreno mislim da uskoro dolazi potpuni slom kad se osnovne javne obveze poput mirovina i zdravstva više neće moći financirati.

U Njemačkoj se izdvaja 10% od plaće za zdravstveno osiguranje, u Hrvatskoj 16,5%. Vili bi to još dizao.

• Kvark
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,309
    • March 30, 2021 at 3:53 PM
    • #7,184
    Quote from delboy

govno lopovsko hdz -ovo

Zanimljiv komentar ispod clanka pod naslovom:

Beroš o krizi s veledrogerijama: Možda će se iz plaća uzimati više za zdravstvo

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • March 30, 2021 at 4:07 PM
    • #7,185

očekujem uskoro objavu premijera da se kod druga Milorada vrši upis za vakcinaciju za sve koji žele da se ponašaju kao predsjednik Milanović

zna li se s čim su njega cijepili, meni se čini da pelcovanje nije uspjelo

https://www.novilist.hr/novosti/hrvats…vih-posljedica/

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • March 30, 2021 at 4:11 PM
    • #7,186
    Quote from Roki
    Quote from delboy

govno lopovsko hdz -ovo

Dajem ruku u vatru da 50% foruma ne izađe na izbore, od preostale skupine možda 15ak% glasa za HDZ. Što ti to kazuje, u manjini si sa svojim stavom, tj. u manjini smo. Možeš plakat koliko god hoćeš kad ljudi ne žele izabrati bolje, doslovno ne žele bolje, ovako im je očito dobro.

Osobno uvijek izadjem na izbore i nisam nikada glasala za HDZ.

Ali smatram da je sintagma sami ste si krivi jer tako glasate pogresna. Mi na demokratskim izborima biramo izmedju ponudjenog, a cesto opcije koja nudi stvarno drugaciji sadrzaj niti nema.

Recimo uopce ne znam za koga bih glasala na lokalnim izborima u Zg, a da je barem manje zlo od pokojnog Bandica.

U demokraciji se promjene dogadjaju sporo, izgradnja institucija drzave i pravosudja je dugotrajna. Mi placamo danak mladoj drzavi.

Stvari se preko noci mijenjaju samo u revoluciji, a revolucija jede svoju djecu ;)

Quote from Paulie

Iskreno mislim da uskoro dolazi potpuni slom kad se osnovne javne obveze poput mirovina i zdravstva više neće moći financirati.

U Njemačkoj se izdvaja 10% od plaće za zdravstveno osiguranje, u Hrvatskoj 16,5%. Vili bi to još dizao.

Pa kada zafali love, znaju samo dizati poreze. Klasika.

Edited once, last by Marielena: Merged a post created by Marielena into this post. (March 30, 2021 at 4:13 PM).

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • March 30, 2021 at 4:37 PM
    • #7,187
    Quote from Roki
    Quote from delboy

govno lopovsko hdz -ovo

Nisam izasao na nekoliko zadnjih izbora, jednostavno zato sto nije neki izbor :) Nama fali neka sredina, imamo samo lijeve i desne. Desne koji se kunu u Tudmana, i lijeve koji se kunu u Tita. Svojevremeno sam malo citao kako bi u teoriji trebale funkcionirati koje stranke, za sto bi se trebale zalagati itd., pa sam zakljucio da bi meni po mojim stavovima najvise odgovarala nekakva liberalna stranka - zagovaraju slobodno trziste, ali istovremeno gradjanske i druge slobode. Ne vidim takvu ozbiljnu stranku kod nas, sto je steta. Ove dvije stranke koje se izmjenjuju na vlasti su iz veceg zla u manje, i obrnuto, kako koji kada zabrazde.

Kad odrastem prestat cu uzimati terapiju i pretvarat cu se da sam Angelina...

• LodeRunner
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,083
    • March 30, 2021 at 5:04 PM
    • #7,188
    Quote from mitkko

Nisam izasao na nekoliko zadnjih izbora, jednostavno zato sto nije neki izbor :)

Ova recenica, bez uvrede Mitkku kojeg izuzetno cijenim i postujem, pokazuje svu mudrost zasto smo tu gdje jesmo i zasto stalno glasamo za iste. Jer nikada nece biti specificnog izbora za svakog od nas. Toga nema u Hrvatskoj, a nema ni vani, sto svi koji su bili i radili u inozemstvu jako dobro znaju. Demokracija je vrlo praktican sustav kad se shvati da je zapravo samo jedna stvar potrebna da bi dobili pouzdanu drzavu i kvalitetan sustav oko nas.

To je - promijeniti vlast svaki put kada imate priliku.

Hrvati to nazalost nisu niti ce, bojim se, ikada shvatiti. Za razliku od nas, Englezi su to shvatili odavno i iako imaju ogromnih problema imaju i demokraciju. Kao i sto imaju jednu izvanrednu recenicu koju necu prevoditi. Tko shvati, shvatio je. Tko nije, neka slobodno razmislja kako ce sutra pobijediti njegovi na izborima.

Vote as early and as often as possible.

Metamoron sitting on a blockchair hallucinating about degenerative AI.

• maratonac
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,592
    • March 30, 2021 at 7:32 PM
    • #7,189

Vidim da su se ljevičari nešto unervozili. Polako... i SDP će doći na vlast za jedno 100 godina. Ako. Možda.

Nešto mi govori da ćemo danas UP! :thumbup:

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • March 30, 2021 at 7:39 PM
    • #7,190
    Quote from maratonac

Vidim da su se ljevičari nešto unervozili. Polako... i SDP će doći na vlast za jedno 100 godina. Ako. Možda.

Na ovako tup komentar moram thumb down udariti.

HDZ je desnica ? Po čemu:

1. najčvršći koalicijski partner im je Srbin,
    2. desnica se zalaže za što manji utjecaj države, HDZ jača utjecaj države i uhljebljuje gdje stigne,
    3. HDZ je usvojio brojne deklaracije poput istambulske, koje su protivne ideološkim stavovima desnice i crkve,
    4. HDZ-ov šef je u mladosti bio obožavatelj Kardelja, a Kardelj vam je istaknuti jugoslavenski komunistički političar,
    5. HDZ koji je kao desnica se sastoji od djece komunista, djed od malog Milića koji je savjetnik velikom vođi Plenkoviću je bio istaknuti komunist i utjecajan u onim vremenima,
    6. HDZ se služi svim mogućim UDBA-škim metodama kojima provodi teror nad političkim protivnicima.

HDZ i SDP su potpuno iste stranke, jedino je pitanje tko najmanje krade i za njega treba glasati.

• Parica
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    3,765
    • March 30, 2021 at 8:00 PM
    • #7,191

Prodaja OPTE nam je zadnja slamka spasa da TK malo zivne...

Nadam se da ce se uskoro prodat...po bilo kojoj cijeni...svaka cijena ce bit dobra za ostale dionice

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • March 30, 2021 at 8:04 PM
    • #7,192

najbolje nam je bilo kada smo imali tehničku vladu, kako smo se lijepo odmorili i od hdz i sdp, ekonomski oporavljali i zdravije razmišljali i onda je došao plenković, marić, borg, presvetli kuščević i oni hoštaplerski ministri, kovačević pa mamić, pa...ima još jako puno ... i eto nas sad u mp4 kao nikad i svi anksiozni uslijed agresivne zaokupljenosti i zagađenosti javnog prostora egoističnim političkim gadarjama i činidbama...odvratno, doslovce kao da su pacijenti u umobolnici preuzeli vlast <X

• Sheriff
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,290
    • March 30, 2021 at 8:14 PM
    • #7,193
    Quote from barbosa 2.0

najbolje nam je bilo kada smo imali tehničku vladu, kako smo se lijepo odmorili i od hdz i sdp, ekonomski oporavljali i zdravije razmišljali i onda je došao plenković, marić, borg, presvetli kuščević i oni hoštaplerski ministri, kovačević pa mamić, pa...ima još jako puno ... i eto nas sad u mp4 kao nikad i svi anksiozni uslijed agresivne zaokupljenosti i zagađenosti javnog prostora egoističnim političkim gadarjama i činidbama...odvratno, doslovce kao da su pacijenti u umobolnici preuzeli vlast <X

Je, priznam i meni je to bilo ok, tehnička vlada ali kad premijer kaže da će služiti "hrvatskom građevinama" mislio sam sa sam ušao drito u svijet Alan Forda.

A valjda smo sad dotakli dno...ja ne znam kako političari mirno spavaju. Pa saramota jedna. Dosta je tih šerifa!

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • March 30, 2021 at 8:21 PM
    • #7,194

evo kol. Sheriff, ja sam se opet nasmijao tome o "hrvatskom građevinama" a kad sad otvorim bilo koji javni portal i počnem čitati samo naslove dođe mi da #$%& :cursing: ;( X(

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • March 30, 2021 at 8:33 PM
    • #7,195
    Quote from mitkko

Nisam izasao na nekoliko zadnjih izbora, jednostavno zato sto nije neki izbor :) Nama fali neka sredina, imamo samo lijeve i desne. Desne koji se kunu u Tudmana, i lijeve koji se kunu u Tita. Svojevremeno sam malo citao kako bi u teoriji trebale funkcionirati koje stranke, za sto bi se trebale zalagati itd., pa sam zakljucio da bi meni po mojim stavovima najvise odgovarala nekakva liberalna stranka - zagovaraju slobodno trziste, ali istovremeno gradjanske i druge slobode. Ne vidim takvu ozbiljnu stranku kod nas, sto je steta. Ove dvije stranke koje se izmjenjuju na vlasti su iz veceg zla u manje, i obrnuto, kako koji kada zabrazde.

upravo to.

fale jaki liberali kao korektivan faktor desnom i lijevom centru.

samo šta su sve dosadašnje liberalne stranke to bile samo "na papiru", a u praksi su služile kao poligon za uhljebljivanje.

prava liberalna stranka bi trebala u svoj statut staviti da će izbaciti svakoga tko se zaposli ili radi s državom.

pa nek dobiju bar 10-15% glasova.

taman da budu upravo taj korektivan faktor.

više ni ne treba.

samo je pravo pitanje postoji li u RH uopće 10-15% populacije koja baš na bilo koji način ne ovisi o politici ako isključimo penzionere? :/

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• Milo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    929
    Bookmarks
    1
    • March 30, 2021 at 9:32 PM
    • #7,196

Okanite se, politike.Ja sam sa mojom ekipom skinija HDZ lupetine nakon 20godina vladavine.Mali gradić se preporodija.Vraćeno dugova 30Mk, napravljeno ne može stat u knjigu da nabrajam, uz 4 puta manji proračun nego je bija prije.. ali ljudi su ovce.. jenostavno,ovce.20godina su obećavali jednom selu vodu, i imali sto posto glasova i nisu je doveli.Sad ce je dobit, iz eu fondova, iz koji smo drugi u Hrvatskoj po povučenim novcima...Prije nego smo preuzeli, imali smo pripremljenih 20projekata, skoro svi su prošli, ali opet ce se za mjesec dana aktivirat, policija,granice i svi ostsli pritisci da bi dobili.I 200kn za glas, ja sam se maka iz vjeća, jer ih nisam moga gledat više.Bili smo za 1kn misečno, a hdz je plaka da se vrati na 1000kn, a 30mk duga...šta da vam kažem...

• lebowski
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,518
    • March 30, 2021 at 9:41 PM
    • #7,197

Jedna novinarska anegdota: Branitelj živi usred ničega u nekoj kućici koju bi vuk otpuhao, zemljani pod, nema struje...

Je li novinar, neće nam valjda oni komunisti doći na vlast? Nek je nama našeg HDZ-a.

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • March 30, 2021 at 10:10 PM
    • #7,198

Ja bih glasala za politicku opciju koja ce uvesti vladavinu prava u RH i smanjiti poreze. Za sada takve ne vidim.

Nas prosjecan covjek gleda kako da preko veze uhljebi sina u drzavnu sluzbu. Zato i imamo HDZ/SDP.

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • March 30, 2021 at 10:43 PM
    • #7,199
    Quote from Marielena

Ja bih glasala za politicku opciju koja ce uvesti vladavinu prava u RH i smanjiti poreze. Za sada takve ne vidim.

Nas prosjecan covjek gleda kako da preko veze uhljebi sina u drzavnu sluzbu. Zato i imamo HDZ/SDP.

Upravo tako kolegice gledam i ja, što manji porezi, smanjivanje državnog aparata, meritokratsko zapošljavanje umjesto rođačkog i sređivanje pravosuđa koje je napravilo nebrojeno zla i ekonomske štete Hrvatskoj i njenim građanima. Ideologija me ne zanima jer od nje ne živim, niti 45. niti 91., niti ustaše niti partizani.

Nažalost bojim se da u Hrvatskoj nikada neću doživjeti ovo što sam napisao. Dok svijet ide naprijed i slijeće rovere na Mars, mi smo još u 45, a rođaci i sitni kokošari pljačkaju i spremni su prodati cijelu kravu za komad odreska koji im se baci kao kompenzacija. Primjer Agrokor.

• discover
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    434
    • March 31, 2021 at 8:38 AM
    • #7,200

gledam u dva lopova i mislim si koji krade manje,

oni se dotle cerekaju i izvode cirkus jer zajedno broje glasove

zato nema prometa na zse, nemaš šta odabrat

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • June 6, 2025 at 9:12 PM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      487k
      1.2k
    3. bjane

June 6, 2025 at 9:12 PM
    1. HT (Hrvatski Telekom d.d.) 769

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:28 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 6, 2025 at 6:08 PM
    2. Odgovora
      769
      Pregleda
      419k
      769
    3. loto

June 6, 2025 at 6:08 PM
    1. SAPN (SAPONIA d.d.) 1.1k

• tizian1
      • February 12, 2020 at 8:49 PM
      • Dionice
      • tizian1
      • June 6, 2025 at 5:05 PM
    2. Odgovora
      1.1k
      Pregleda
      509k
      1.1k
    3. xdado

June 6, 2025 at 5:05 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 6, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      915k
      2k
    3. umalo

June 6, 2025 at 11:22 AM
    1. Tvrtke s potencijalom za IPO 33

• toluen
      • May 31, 2020 at 6:04 PM
      • Dionice
      • toluen
      • June 6, 2025 at 9:21 AM
    2. Odgovora
      33
      Pregleda
      18k
      33
    3. Avx

June 6, 2025 at 9:21 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• PODR (Podravka d.d.)

bjane June 6, 2025 at 9:12 PM
  • HT (Hrvatski Telekom d.d.)

loto June 6, 2025 at 6:08 PM
  • SAPN (SAPONIA d.d.)

xdado June 6, 2025 at 5:05 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 6, 2025 at 11:22 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,809 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

6,014 Replies, 5 years ago