Poviejst se ponavlja, i učiteljica je života.
Ne me ljutiti, neću vam reći obrazac trgovanja
Sve je igra, i svi smo spašeni.
opet nakon veljače dolazi ožujak?
Misliš, kada se ovi, kojima je to prirodno, izdovolje, dolazi mirnije razdoblje?
Poviejst se ponavlja, i učiteljica je života.
Ne me ljutiti, neću vam reći obrazac trgovanja
Sve je igra, i svi smo spašeni.
opet nakon veljače dolazi ožujak?
Misliš, kada se ovi, kojima je to prirodno, izdovolje, dolazi mirnije razdoblje?
Dugo se već skitam po burzi, i još uvijek ne razumijem reason.
Gurate se na tankerskoj, jer je konsensus da je 40 kn jeftino ?
Ono što je u rastu jeftino, u padu je skupo.
A opte nije valjala na 5 kn, eno je na 6,50..
30% prinosa na ulaznu cijenu, uz samo par loše prospavanih noći 🙃
Eto, zbog toga sam ja neuspješan investitor .
Display MoreDugo se već skitam po burzi, i još uvijek ne razumijem reason.
niš se mi ne guramo, nego predmnijevamo da je valjda i trezor postavio kakvu mišolovku, pa nebuju se valjda i dalje sramotili, da uz toliko penez imaju tolke miše na brodovima, buju im svu naftu spili
kako je počelo.... do kraja mjeseca izgleda da će biti vrlo turbulentno na burzi.
Display MoreDisplay MoreDugo se već skitam po burzi, i još uvijek ne razumijem reason.
niš se mi ne guramo, nego predmnijevamo da je valjda i trezor postavio kakvu mišolovku, pa nebuju se valjda i dalje sramotili, da uz toliko penez imaju tolke miše na brodovima, buju im svu naftu spili
Izgleda da je nekima krivo što se ne guramo recimo na Optimi, pa da mogu napokon izaći iz nje.
Ja sam uvijek spremna za žafrkanciju, čak i kada je velik novac na stolu
Onima koji u Optimi imaju velike količine papira odavno je jasno da uopće ne mogu izaći.
Moraju čekati na krajnji ishod.
To su znali, to su izabrali...a kasno se onome kajati
https://www.index.hr/vijesti/clanak…va/2254905.aspx
Ajde, možda počnemo raditi, pa ćemo zaraditi. možda bude sezona bolja od prethodne. Pa se i Burza pokrene
Ameri su ATH
jel nam ovo opet burza kolabirala?
Nesto ne stima s Agram gledalicom.
Nesto ne stima s Agram gledalicom.
Nova verzija radi. Sa starom nešto nije u redu.
...biti će da im je opet nešto zaštekalo, sat na strimeru stoji na 09:09:23
hita radi normalno... barem mi se čini
pa da li vidiš kakav promet na hiti
da... 827 k kuna do sada
A nije nego opet ne radi stara verzija agram trejdera.
Da, čini se da se sistemsko vrijeme pošemerilo
Dobar blok promet HTom danas..jel to ima veze sa blizinom objave izvjesca pitam se pitam
mnogi se pitamo a možda će sada TA za HT progledati kamo će pa bi zamolio plemenite tehnićare da nas upute
mnogi se pitamo a možda će sada TA za HT progledati kamo će pa bi zamolio plemenite tehnićare da nas upute
hateja sam nakupovao pa mi je kasno za očitovanje tehničara, istovremeno me ohrabruje današnjih 50k kom blok prometa i kupnja po 184 dok pomalo stvara sumnju ta istodobna prodaja po 184, teško je biti pametan
gledam i slušam ove parazite u saboru pogotovo vladajuća govna lopovska kako pod hitno donose zakon koji štiti banke od lopova koji pljačkaju bankomate
nisu tako skakai kad su te iste banke pljačali narod kroz razne modele od švicarca do dionica
tad ta govna vladajuća nije ni tepnula već još podršku davala da što više i bolje opljačkaju narod
Jel' ste pušač Delboy ?
Vi ćete u haps, da znamo organizirati da Vam netko donese cigarete.
Mora da ste jako ogorčen jer rječnik Vam je stvarno neprimjeren
No, nije ni čudo.
Ja jedva čekam da se moje ulaganje okonča, i adio. Adio zse, index, jutarnji, dvnevnik, serijal o Uhljebistanu, plaćena kampanja za promicanje cjepiva ,a unatoč kojem sada viđeni građani moraju podmentuti nadlaktice da se višak ne baci, svemu adio. Odoh u neverwhere.
Vrhunac je današnji tekst o kujici na lancu čiji su se okoćeni štenci smrznuli. Split. Sigurna sam da po službenoj dužnosti nitko neće podnijeti prijavu.
Gdje živimo i među kakvima živimo, burza nam se dobro i drži. Ne vidim dana da joj okrenem leđa.
I mislim da nisam jedina, pa stoga ovaj komentar u komentarima trgovanja. Tko zadnji ostane, neka ugasi svjetlo.