Evo sto kaze Ante Zigman.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Jesus.
Koliko puno riječi.
A nitko pametniji.
-
Lijepo izlaganje,pohvatao nisam ništa.Šteta.
-
Slažem se u potpunosti. Lijep članak. Beskoristan. Tralala truć truć. Bit će ovako a možda će bit i onako. Bit će kako bude.
-
Boze dragi i ispisanog/izgovorenog teksta koji nema nikvu substancu.
-
Vrlo dobre vijesti za cijelu burzu...
-
Ukratko - kripto ne kupuj, nejdi na reddit, stize inflacija, hrvatska lova kapa samo u obveznicke fondove, privatizacija bla bla, zastita ulagatelja bla bla..
Da se to prevesti. -
lik navlaci jer nije uspio uc u btc na nizim razinama
-
" Međutim, odbojnost prema riziku je toliko velika da je štednja glavni izbor za većinu štediša. Što se tiče ulaganja na tržištu kapitala, promet na Zagrebačkoj burzi bio je u porastu pred kraj godine, djelomično se to može povezati i s osnivanjem prvog ETF fonda na domaćem tržištu koji pozitivno pridonosi povećanju likvidnosti na tržištu. Istovremeno se ubrzao oporavak vrijednosti većine dioničkih indeksa na Zagrebačkoj burzi, no oni su i dalje na nižim razinama nego prije početka krize. U odnosu na fondove u recentnom razdoblju zabilježen je usporen priljev novih sredstava u investicijske fondove. Naime, nakon velikih otkupa u prvom polugodištu prošle godine, u drugom dijelu godine su zabilježeni pozitivni neto otkupi, odnosno povratak dijela investitora. Pritom su ti priljevi ponovno većinom usmjereni u obvezničke fondove."
"Ne treba zanemariti i mogućnost privatizacije velikih državnih sustava, u kojem bi hrvatski građani postali vlasnici nečega što je važan dio infrastrukture s velikom perspektivom. Mirovinski fondovi imaju namjeru kreirati fond za oporavak hrvatskoga gospodarstva nakon pandemije, što također može pridonijeti kreiranju novih prinosa."
osim ova dva segmentića, ostalo je sve na nivou
Igraj lotto i euro jackpotto
-
solidan promet danas, 6.599.784,60 kn u 11.28 a i CROBEX +0,76% 1.827,56
-
-
Zanimljiv članak danas u pisanom izdanju Poslovnog pod naslovom TRŽIŠTE IGRA NA SREĆU OPORAVIT ĆE SE ZA DVIJE DO TRI GODINE.
Zato su moji favoriti SAPN i KOEI čiji su rezultati bez obzira na pandemiju odlični.Očekujemo samo FI koji će to potvrditi!!!
-
Vezano za lotto i jackpotto, izgleda da nam LNG terminal radi punom parom.
Samo sto, kao i obicno kod nas, nema plina..
Still only one cargo received at Croatia LNG terminal since 2021 startup
QuoteThe LNG Croatia — a dedicated FSRU acting as a gateway for international LNG supplies into Croatia and the southeast European region for the first time — received its first cargo on Jan. 1 from the Cove Point export terminal in the US.
Since then, however, no more cargoes have arrived, according to S&P Global Platts trade flow software cFlow, despite all its capacity having been booked until the end of September 2023.
-
Meni je Svaštara zatvorena za post. Closed piše
Vama ?
-
-
Vama ?
To je zato što ti nisi za svaštaru
-
Vama ?
Radi samo svakog 29. veljace od 12:00 do 12:05. Izvan tog vremena treba post nasloviti na Admina pa on to onda prebaci.
-
Vama ?
trebate lijepo zamoliti Admina da otvori i temu Spomenari pa da tamo možete pisati do mile volje ili nevolje, ovisno koja prva naiđe
-
Poviejst se ponavlja, i učiteljica je života.
Ne me ljutiti, neću vam reći obrazac trgovanja
Sve je igra, i svi smo spašeni.
-
opet nakon veljače dolazi ožujak?
-
opet nakon veljače dolazi ožujak?
dobre je volje, izgleda je samo čekala da prođe Valentinovo da se riješi miljenice i to u jutarnjim satima
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun