Ne na agram brokeri, 1290 je zadnja cijena od jucer. Na ZSE pise +2.33 a na agram - 1.49
Zanzibar majke ti
Nemojte tako o Zanzibaru, dao nam je najvećeg pjevača svih vremena, Freddya Mercurya, dok nam je ZSE dala samo glavobolje
Ne na agram brokeri, 1290 je zadnja cijena od jucer. Na ZSE pise +2.33 a na agram - 1.49
Zanzibar majke ti
Nemojte tako o Zanzibaru, dao nam je najvećeg pjevača svih vremena, Freddya Mercurya, dok nam je ZSE dala samo glavobolje
Po cemu je atgr u minusu na 1320 a jucer je zavrsilo na 1290 bar agram brokeri prikazuju????
Gleda se vjerojatno jučerašnja prosječna. Tak je bilo prije, pretpostavljam da je i ostalo.
Vani zacrvenilo danas, jesam rekao da ce se to crvenilo prelit sa ZSE na NYSE. Nesto kapitala se vratilo izvana, vecinom donacijama i dotacijama, tako da je ZSE danas bila Think Green.
Da nije Atlantic grupa danas potegla, bio bi ponovno minus.
Ocekujem letargiju sa slabijim prometima do iza tri kralja, a iza cemo vidjet kako ce se trzista ponasa.
Mene ZSE puno ne brine. Mi smo tu na dnu negdje.
Bojim se sto ce vani biti. Ovom ludilu sa koronom ne vidim kraja. A burze vani na ATH. Koliko je to realno? Kada padnu, bojim se sto ce biti.
A i kod nas je ovo sa gradjevinarima sramota sto sada gledamo. Dogovorna burza.
Ekipa se voli igrati sa stecajusama, a poslije su svi drugi krivi i novinari i novinarcici, i lopovi manageri i fondovi i novi kupac i sve skupa lopovi itd.
Govorim i samokriticki jer i ja kupujem stecajuse. Samo onda moras znati da si kupio stecajusu i svjesno uci u to. Da, moze se pogoditi i zaraditi, ali vecina tu ipak izgubi lovu.
I na Viru su fondovi izlazili dok nisu izasli do kraja pa se pricalo da oni to jeftino prodaju jer nije njihov novac, a da nakon njih ide Viro na 100 kuna. Sada je na 2X kuna. Moze zavrsiti i u stecaju. Nitko se ne pita pa zasto ti fondovi izlaze koji su na Viro mislim ulazili na 500 kuna, na Dlkv po 250 itd. Zasto su Anna i Akcionar prodavali IGH po 90-100 kuna i da li su to bas takvi lajbeki.
Ne kazem da se Dlkv i Igh za dvije godine nece trziti po znatno vecim cijenama nego danas, ali do onda je put trnovit te neizvjestan.
P.S. isprika administratoru ako je krivi topoc. Neka prebaci ako treba.
Anna jer se morala malo luksuznije skučiti, a Lejo jer mu je za održavanje hladnog pogona u turističkom biznisu zbog korone zaškripilo. Poklopilo se da se u vrijeme njihovih potreba za lovom na burzi cijena kretala oko navedenih iznosa.
Imali su sreće što se u to vrijeme našao netko sa dovoljno love, odlučnosti i prije svega pameti da im sve te dionice pokupi.
Kolega trial, uvijek je tako. Netko
prodaje jer kupuje kucu, mirovinski fondovi prodaju kumovima itd. Nema objasnjenja zasto bi prodavali ako ce to uskoro vrijediti puno vise?
@ Marielena
Zašto bi prodavali ako će to uskoro vrijediti više?
Ajmo razmisliti.
Valjda zato što im je lova trebala baš tada i nisu imali vremena čekati da to na burzi vrijedi više. Naročito ako nisu vjerovali u to da će cijena nakon toga skočiti 50 %, što se i dogodilo. Ispalo je da nisu imali pojma, iako se po forumu od nekih "znalaca" kojih srećom više nema na forumu, čitalo da su to informirani insajderi i da sigurno znaju što rade kad su prodavali.
Usto, neke stvari koje se u životu imaju platiti, imaju rokove. Vjerojatno je tako i kod to dvoje bilo.
prodaje jer kupuje kucu, mirovinski fondovi prodaju kumovima itd. Nema objasnjenja zasto bi prodavali ako ce to uskoro vrijediti puno vise?
Ako meni treba lova sada, ja nemogu čekati kraj iduće godine da dobijem duplo.
Vidi se i po količinama koje su prodali, a nisu sve prodali, da im je trenutno trebao novac... Tako da je kod IGH po meni sve jasno
Ako meni treba lova sada, ja nemogu čekati kraj iduće godine da dobijem duplo.
Vidi se i po količinama koje su prodali, a nisu sve prodali, da im je trenutno trebao novac... Tako da je kod IGH po meni sve jasno
Prodali su koliko im je love tada trebalo. Ni zericu više. Dakle, teorije o tome da je to bio bijeg iz dionice, odmah su bile bedaste, a sada je to i potvrđeno.
26.12.stize cijepivo, a 27.12. ce samo med i mlijeko da potece zseom. Budimo spremni 🍯 🍯🍯 americka burzo pazi se 📈 📈 🛫
Kad smo kad amerikanaca, evo tesla skoro na 700, ludo. I bitcoin 24000. Sve je to van pameti, pogotovo te kriptovalute. I sad još mirovincima dozvoljavaju da ulažu u te gutače struje i zagađivače planeta. Ne kužim i kako države dozvoljavaju da se plaća s time s obzirom da ne ovise o bankarskom sustavu i savršeni su za kriminalce i švercere. Valjda političarima paše jer ih ne moraju unijet imovinske kartice.
Kad smo kad amerikanaca, evo tesla skoro na 700, ludo. I bitcoin 24000. Sve je to van pameti, pogotovo te kriptovalute. I sad još mirovincima dozvoljavaju da ulažu u te gutače struje i zagađivače planeta. Ne kužim i kako države dozvoljavaju da se plaća s time s obzirom da ne ovise o bankarskom sustavu i savršeni su za kriminalce i švercere. Valjda političarima paše jer ih ne moraju unijet imovinske kartice.
oni vjerojatno troše isključivo struju iz hidroelektrana, solara i vjetra, pa su ekološki prihvatljivi
samo surfing što se mene tiće......ispucali smo vijesti o cjepivu a sad raja razmišlja hoče il neče se cijepit, a i ako svi hoče cjepiva nema za sve tako brzo (a tko zna jel taj dop i vrijedi nešto) a sad nam izbacuju neke nove covide i covid 2021pro verzije......možda su burze na to imune ali treba vidjet jel nas val bude digo il poklopio........a kad smo kod valova bilo bi dobro da nam i neki "surferi" stignu ovog ljeta jel neče bit dobro ako raja sa mora bude morala selit u Slavoniju jel tamo se pak radi brale.....😃😂
Vanka teska korekcija.
Mi cemo sad u zeleno. 🙂
FTSE u minusu 1,14%. Vau. Vidim da imamo nove definicije korekcije.
meni ovo izgleda kao sami početak dublje i dugotrajnije korekcije. Usa i Eu burze su definitivno pregrijane. Cash majka. Trump odlazi.....tko je jamio jamio uz Donalda. Treba opet dobro progruntat.
tržišta moraju disati, to je prirodno, ne može samo pravocrtno, korekcije uvjek dobro dođu...a btc i druge kripto su materijalna činjenica, to je fin proizvod web generacija, novo vrijeme i neki novi klinci, za sada malo neuredno i divlje ali vremenom će i kripto naći svoje stabilno mjesto u svj. fin. poretku.
Koji se vrag zbiva na Adrisu iza kulisa ?
Svi su turisti u istom loncu. I iduća sezona je posve neizvjesna.
I dok Riviejra cjeta, Adris tone... a povremeni rast cijene služi čini mi se samo da disciplinira bid
Koji se vrag zbiva na Adrisu iza kulisa ?
Svi su turisti u istom loncu. I iduća sezona je posve neizvjesna.
I dok Riviejra cjeta, Adris tone... a povremeni rast cijene služi čini mi se samo da disciplinira bid
Imate velikog prodavaca.