Kad većina misli bilo što, sigurno nije to.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Kad većina misli bilo što, sigurno nije to.
100% točno, evo ja sam mislio da će se iz IGHaja ići u Dalekovod, a izgleda bi moglo biti obrnuto, sve ovisi o trenutnom raspoloženju piskarala, imal za burek, nemal za burek
-
Na HT-u otislo 15M kuna. Lijep paket je netko razmijenio..
-
Na HT-u otislo 15M kuna. Lijep paket je netko razmijenio..
Vjerojatno ide po IGH
-
Probušio se Crobex balon...
That's all folks...bar za ovu 2020 godinu
Prije par mjeseci si pisao kako se samo naša burza nije vratila na predcorona stanje (indeks preko 2000) i zazivao rast, a sada na 1750 vidiš balon?
Isprika kolega, ovo gore za Crobex balon je bio sarkazam
Istina je da su vani, a poglavito u USA burze narasle na neslućene razine, čak i više nego prije Korone, dok kod
nas tavorima na razinama iz 2005. godine shodno gospodarstvu koje je tu negdje kao i 2005. godine. Tko je
duže na burzi zna da kada vani rastu mi stagniramo, a na bilo koju naznaku pada vani ili bušenja balona koji
očigledno vani postoji mi ćemo pasti još i više nego ovi vani. Možda sam u krivu, pa će burza nastaviti rasti sa
dolaskom cjepiva i početkom cjepljenja, ali ovo je ionako igra vjerojatnosti i nikad u ništa nisi 100% siguran.
-
Sve vam je to zakon ponude i potražnje, jednostavno kod nas ima više prodavača nego kupaca i to je tako sve od 2010, a posebno poslje Todomora. Sad nitko ozbiljniji više ništa ovdje ne kupuje osim par nas sitnih kokošara i par fondova koji se prebacijemo ko na hrkljušu - kome ostane papir, mora se tući šakom u čelo dok mu ne natekne...
-
Jasno, puno je prodavaca. Hrpa ljudi je dobila dionice preko firmi, branitelji itd. I to se prodaje za speceraj.
-
I dok mi lagano ćaskamo ode nam berzan na -0.77% u hipu!
ZSE, burza za mali dobitak i veliki gubitak!
-
Ekipa se voli igrati sa stecajusama, a poslije su svi drugi krivi i novinari i novinarcici, i lopovi manageri i fondovi i novi kupac i sve skupa lopovi itd.
Govorim i samokriticki jer i ja kupujem stecajuse. Samo onda moras znati da si kupio stecajusu i svjesno uci u to. Da, moze se pogoditi i zaraditi, ali vecina tu ipak izgubi lovu.
I na Viru su fondovi izlazili dok nisu izasli do kraja pa se pricalo da oni to jeftino prodaju jer nije njihov novac, a da nakon njih ide Viro na 100 kuna. Sada je na 2X kuna. Moze zavrsiti i u stecaju. Nitko se ne pita pa zasto ti fondovi izlaze koji su na Viro mislim ulazili na 500 kuna, na Dlkv po 250 itd. Zasto su Anna i Akcionar prodavali IGH po 90-100 kuna i da li su to bas takvi lajbeki.
Ne kazem da se Dlkv i Igh za dvije godine nece trziti po znatno vecim cijenama nego danas, ali do onda je put trnovit te neizvjestan.
P.S. isprika administratoru ako je krivi topoc. Neka prebaci ako treba.
-
Ekipa se voli igrati sa stecajusama, a poslije su svi drugi krivi i novinari i novinarcici, i lopovi manageri i fondovi i novi kupac i sve skupa lopovi itd.
Govorim i samokriticki jer i ja kupujem stecajuse. Samo onda moras znati da si kupio stecajusu i svjesno uci u to. Da, moze se pogoditi i zaraditi, ali vecina tu ipak izgubi lovu.
I na Viru su fondovi izlazili dok nisu izasli do kraja pa se pricalo da oni to jeftino prodaju jer nije njihov novac, a da nakon njih ide Viro na 100 kuna. Sada je na 2X kuna. Moze zavrsiti i u stecaju. Nitko se ne pita pa zasto ti fondovi izlaze koji su na Viro mislim ulazili na 500 kuna, na Dlkv po 250 itd. Zasto su Anna i Akcionar prodavali IGH po 90-100 kuna i da li su to bas takvi lajbeki.
Ne kazem da se Dlkv i Igh za dvije godine nece trziti po znatno vecim cijenama nego danas, ali do onda je put trnovit te neizvjestan.
P.S. isprika administratoru ako je krivi topoc. Neka prebaci ako treba.
Samo bih još dodao da ekipa funkcionira po principu uvik kontra, uvik kontra, kad je nije, kad nije je.
Znači za sve firme koje su transparentne, ne skrivaju apsolutno ništa, uvrštene su u Vodeće tržište i za koje se možeš kladiti u sav svoj novac da će, ako ne za par mjeseci ali za godinu ili dvije vrijediti više nego prije korone pronalaze se razlozi za korekciju. Za razliku od njih za firme čije izvještaje nitko ne razumije, ni oni kojima je to struka, npr. INGR. Nitko na forumu nije napisao da je shvatio što je pjesnik htio reći traže se motivi sakrivanja podataka i muljanja i uvijek se zaključi da je to namjerno rušenje cijene kako bi nakrcali kumove nakon čega će se cijena barem poduplati.
Za firme koje su u prošlosti rasle, više zarađivale i osim korone ne postoji razlog za pad dobiti (ni nemogućnost vraćanja kredita, ni smanjenje obima posla, ni konkurencija, nego baš naprotiv) pronalaze se razlozi za korekciju, prozivaju fondovi koji im dižu cijenu.
Za firme koje ĆE dobiti posao, ĆE zaraditi, ĆE prikazati dobit pitanje je samo da li će se cijena samo poduplati ili više od toga. Iako neke već odavno nemaju ni posla ni zarade, ni volje prikazati eventualnu dobit.
-
-
Otvaranje samo za poželjeti
-
Ovo je zalosno gledat... Pod hitno HEP na burzu... Koliko nas se sica starh vrimena po 100milki prometa... Jooojjjj
-
jad i bijeda .....1 kom Ernt po asku za Crobi u plusu 0,48%...i sad nek netko kaže de ne rastemo😃
-
ne čini li vam se da je ova burza spremna za bojkot ulagača, zato valjda i drže onu Gažićku jer su sigurni da nema muda da napravi reda, nego svaki cuko u prolazu može dignuti nogu i popišati se na bilo koje izdanje i nikom ništa,
ali kada vidimo kako nam okorjeli poštenjačina drži podugačko predavanje na svim medijima o radu i poštenju, nakon godinu dana praćenja i mjera, onda ispada da smo mi stvarno afrička banana sa slučajnom strujom, gdje možemo očekivati da se uvaženi uskoro pojavi na plakatima Heroj a ne lopov i održi predavanje na onom brzopoteznom učilištu na temu; Kako se obogatiti, a ne ukrasti ni lipe
-
ne čini li vam se da je ova burza spremna za bojkot ulagača, zato valjda i drže onu Gažićku jer su sigurni da nema muda da napravi reda, nego svaki cuko u prolazu može dignuti nogu i popišati se na bilo koje izdanje i nikom ništa,
ali kada vidimo kako nam okorjeli poštenjačina drži podugačko predavanje na svim medijima o radu i poštenju, nakon godinu dana praćenja i mjera, onda ispada da smo mi stvarno afrička banana sa slučajnom strujom, gdje možemo očekivati da se uvaženi uskoro pojavi na plakatima Heroj a ne lopov i održi predavanje na onom brzopoteznom učilištu na temu; Kako se obogatiti, a ne ukrasti ni lipe
Come to America 😁
Ne zezam se, pridruzite nam se na trgovanju u Americi. Cudo jedno, koliko dionica, koliko transakcija, koliko prilika.
Jedva cekam da se zavrsi opte prica, trecinu dizem, trecinu ostavljam tu u fondovskom smecu zbog dividendi, a trecina odlazi preko bare.
-
Ja nisam krao, ja sam pretako med
-
Jel to samo meni Agram blokirao?
-
Come to America 😁
Ne zezam se, pridruzite nam se na trgovanju u Americi. Cudo jedno, koliko dionica, koliko transakcija, koliko prilika.
Jedva cekam da se zavrsi opte prica, trecinu dizem, trecinu ostavljam tu u fondovskom smecu zbog dividendi, a trecina odlazi preko bare.
biće red i to napraviti, imao sam neke planove i dogovore prije 5-6 godina, ali reko' i kod nas će valjda neki oporavak, kakav za.eb
-
Vazno da Ingra raste😅 nismo kupovali pravog gradjevinara😅
-
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-