E sad legenda ili ne...neznam....ali vidim da su se lijepe količine skidale s aska od 380 do 420 kn....a sad na asku do 450 ništa...na 450 kn ...nešto sitno i onda do 500 kn ništa....još da nema ovih što prodaju za 2% do 3% zarade....puno ljudi ne kuži da je tu ostalo jako malo dionica za prodaju....top 10 pokupio 70 % prodaje u zadnjih 3 mjeseca....sljedi dobro izvješće za Q 4....vrlo vjerovatno zarada na kraju 2020 po dionici oko 80 kn..valjda je svima jasno da im ova situacija sa Covidom odgovara...prodaja dezinficijensa i sredstava za pranje i higijenu u porastu....Maraska pred prodajom i to očigledno ne pod svaku cijenu....nek si svako sam računa....
E sad legenda ili ne...neznam....ali vidim da su se lijepe količine skidale s aska od 380 do 420 kn....a sad na asku do 450 ništa...na 450 kn ...nešto sitno i onda do 500 kn ništa....još da nema ovih što prodaju za 2% do 3% zarade....puno ljudi ne kuži da je tu ostalo jako malo dionica za prodaju....top 10 pokupio 70 % prodaje u zadnjih 3 mjeseca....sljedi dobro izvješće za Q 4....vrlo vjerovatno zarada na kraju 2020 po dionici oko 80 kn..valjda je svima jasno da im ova situacija sa Covidom odgovara...prodaja dezinficijensa i sredstava za pranje i higijenu u porastu....Maraska pred prodajom i to očigledno ne pod svaku cijenu....nek si svako sam računa....
odličan rast i super poslovanje......ali, ne slažem se s ovim što ste gore napisali....zapravo nemam se ja što neslagati jel vas brojke demantiraju......u zadnjih 6 trgovinskih dan protrgovano je cca 800 kom uz promet od cca 400 tisuča kuna, dakle nema govora o "lijepim količinama" koje se skidaju s aska......a puno ljudi i kuži da je i freefloat mali i prometi su zato relativno slabi a i ponuda dionica je mala pogotovp sa ulaskom ovih ozbiljnijih igrača a dionica kao što kažete baš i nema....reklo bi se da je dobar dio karata raspoređen.....
Slazem se. Kolega Tin pogodi takve dobre firme koje su navodno podcijenjene i nema puno dionica na asku do xxx cijene.
Tako je pisao i na Tpng da ide na 100 kuna. A ustvari radi se o jako nelikvidnoj dionici iz koje ako zelite izaci morate jako spustiti cijenu. Firme su inace dobre, svaka cast.