Kad vani krenu padati, mi ćemo narasti na neslućene razine, jer će se sva lova preliti kod nas.
Satira
Kad vani krenu padati, mi ćemo narasti na neslućene razine, jer će se sva lova preliti kod nas.
Satira
Ja cekam te kupce iz Njemacke kod nas sto je netko stavio nekidan😅
Najluđe od svega mi je što vani rastu ko ludi dok ovaj naš jad od burze tone...
A što će tek biti kad vani nastupi korekcija?!
teško da ćemo ispod 1300.
tu je, povijesno gledano, jaka buy zona (crvena linija)
vjerujem kada čuju ove hvalospjeve da će nas najprije potržiti iz Tunguzije
Najluđe od svega mi je što vani rastu ko ludi
dok ovaj naš jad od burze tone...
A što će tek biti kad vani nastupi korekcija?!
he, naštampali su toliko para da ne znaju kuda će s njima, nisu samo burze na ath, evo i zlato i kripto...a i maloprodajne cijene polako hvataju ritam inflacije, pogle samo cijene vozila i nekretnina...
ali oni također usklađuju kupovnu moć kroz dohodke koji su isto tako na ath a mi,... mi tapkamo u mijestu od 2003 kada su vezali 7,5kn/1eur, kupovna moć tj. dohodci su ostali na skoro istoj razini, pdv je povišen za 14% i uvedene nove ili više trošarine i neki drugi nameti dok su se sve režije i maloprodajne cijene uskladile sa uvoznom inflacijom eurozone, da su bar tečaj uskladili sa štampanjem tj inflacijom eura na 5-6kn/eur ali niti to...sve totalno naopako
Treba prehraniti javni sektor. Tisuću i jedno ministarstvo i izaslanstvo.
Lokalnu samoupravu u zemlji manjoj od Milana ili tu negdje
Gledam trgovanje, komatozno stanje
Spačka na dlkv, Adris ne zna što će, doslovce.
Na igi meksička sapunica. Čekam Atlantik grupu na 1250..sapn ugodno iznenađenje. Sve skupa, ništa
Trebali su pozvati Kovacevica iz Janafa da im objasni kako se radi biznis u Hrvatskoj, s naglaskom na poštenje, jer ovi na burzi, ocito ne znaju kako to ide
Treba prehraniti javni sektor. Tisuću i jedno ministarstvo i izaslanstvo.
Na igi meksička sapunica. Čekam Atlantik grupu na 1250..sapn ugodno iznenađenje. Sve skupa, ništa
SAPN bi tek mogla biti ugodno iznenađenje...konstantna kupovina TOP 10 zadnjih mjeseci i današnja trgovina daju naslutiti da se tu nešto kuha...zna li itko koliko bi SAPN mogla profitirati po dionici u slučaju prodaje MARASKE?
Display MoreTreba prehraniti javni sektor. Tisuću i jedno ministarstvo i izaslanstvo.
SAPN bi tek mogla biti ugodno iznenađenje...konstantna kupovina TOP 10 zadnjih mjeseci ,današnja trgovina i faktički šupalj ask do 560 kn daju naslutiti da se tu nešto kuha...zna li itko koliko bi SAPN mogla profitirati po dionici u slučaju prodaje MARASKE?
gledam ja malo i druga izdanja, ode crobi, ode ETF, jel pis'o onaj još kakvi' članaka
Trebali su pozvati Kovacevica iz Janafa da im objasni kako se radi biznis u Hrvatskoj, s naglaskom na poštenje, jer ovi na burzi, ocito ne znaju kako to ide
Ma možemo mirno spavati , evo aktivirala se nakon dvogodišnje pauze M. Dalić , ostaje na istoj liniji i dalje su u fokusu njenog interesa insolventne kompanije , a izgleda da se od kad je besposlena malo ulijenila pa joj se sada neda vise pisati Lexove nego predlaže da insolventne kompanije spašavaju FONDOVI .
Dobar napredak.👍
Ma možemo mirno spavati , evo aktivirala se nakon dvogodišnje pauze M. Dalić , ostaje na istoj liniji i dalje su u fokusu njenog interesa insolventne kompanije , a izgleda da se od kad je besposlena malo ulijenila pa joj se sada neda vise pisati Lexove nego predlaže da insolventne kompanije spašavaju FONDOVI .
Dobar napredak.👍
Kada uhvati vremena, možda bi mogla napisati knjigu za doktorsku disertaciju,
koju bi joj mogla lektorirati Ivana Gažić, a naslov bi bio nekako ovako:
"Kako smo spašavanjem Agrokora sa novim zakonom Lex Agrokor spasili i tržište kapitala."
Sarkazam!
Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna
Display MoreMa možemo mirno spavati , evo aktivirala se nakon dvogodišnje pauze M. Dalić , ostaje na istoj liniji i dalje su u fokusu njenog interesa insolventne kompanije , a izgleda da se od kad je besposlena malo ulijenila pa joj se sada neda vise pisati Lexove nego predlaže da insolventne kompanije spašavaju FONDOVI .
Dobar napredak.👍
Kada uhvati vremena, možda bi mogla napisati knjigu za doktorsku disertaciju,
koju bi joj mogla lektorirati Ivana Gažić, a naslov bi bio nekako ovako:
"Kako smo spašavanjem Agrokora sa novim zakonom Lex Agrokor spasili i tržište kapitala."
Sarkazam!
Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna
A kako je jadna preživjela svo to vrijeme?
crobi polako ali sigurno tone....što če tek biti kad vani krenu u korekciju?.....crobi tada kreče na ath ili će ih pratiti?......
crobi polako ali sigurno tone....što če tek biti kad vani krenu u korekciju?.....crobi tada kreče na ath ili će ih pratiti?......
to bez neke važne konferencije ili prezentacije burze teško je ocijeniti
Jel ovo danas nastavak pada od prethodnih dana zbog novih najava ograničavanja kretanja ili je nešto drugo po srijedi? Nije mi današnji pad baš najjasniji s obzirom da je vrhunac broja zaraženih očito bio prošli tjedan a vani burze rastu. Možda su po srijedi samo normalne oscilacije ali nije mi baš jasno je li sada trenutak za kupnju ili će se burza generalno još korigirati. Pucam na jače papire, ne stečajuše... Dugoročno naravno očekujem rast.
to bez neke važne konferencije ili prezentacije burze teško je ocijeniti
Pa jucer smo sve culi sto nam je bitno! I od "odrzavateljice" burze i od "grobarice" burze..
Kaj bi mi tu, svaki dan po jedna konferencija?
https://www.google.com/search?q=dax+i…chrome&ie=UTF-8
Zato DAX rastura a Njemačka u tvrdom lockdownu.
naš će biti najtvrđi samo ako ga Božinović i Capak uspiju podići
Tvrdi lokckdown je bolji od tvrde kohabitacije i tvrdog lokckdowna u kombinaciji....😃
Razmišljam nešto, prošlih godina smo pričali da od 1.1.2021. se u Hrvatskoj ukidaju skrbnički računi općenito - od 1.1.2020. je sud po nalogu mogao dobiti informaciju tko stoji iza kojeg skrbničkog, sad je to prošireno. Ako je to tako, onda je jako moguće da se neki pojedinci rješavaju papira kako nebi upali u neprilike - razvodi brakova, članovi uprava i nadzornih, članovi obitelji istih, ljubavnice, kumovi i slično. Bolje ne imati papir nego zbog njega upasti u probleme kasnije. Jel govorim gluposti ili mislite da ima nešto u tome?