...što se vidi i po prometu u zadnjih sat vremena jučer, odavno nije bilo k/p preko 2mil.
2 milijuna kuna velik promet velis? Kolko je to? 300kEUR? Si ti ozbiljan?
|
...što se vidi i po prometu u zadnjih sat vremena jučer, odavno nije bilo k/p preko 2mil.
2 milijuna kuna velik promet velis? Kolko je to? 300kEUR? Si ti ozbiljan?
|
poštovani kolege,
od sada pa ubuduće, nabacivanje cijenama dionica po pojedinim temama više neće biti tolerirano.
cijene kretanja pojedinih dionica i mišljenje o istima predmet su teme Tehnička analiza, i to isključivo nakon objavljenog grafa (navesti kraticu dionice da se zna o kojoj se raspravlja).
iznimka od navedenog tolerirat će se isključivo vezano uz fundamentalnu analizu (preuzimanje, restrukturiranje, poslovni rezultati i slično).
lijepi pozdrav
Vidim da je banalo naima i Nea. Šta ćemo sad, forum nikad više neće biti isti bez njih...
prodajni 90 000 na opte
... i odma nestao
Koji performer.
prodajni 90 000 na opte
kako to vidite? meni pbz investor uopce ne pokazuje da ima skrivenih naloga
prodajni 90 000 na opte
... i odma nestao
Koji performer.
Svako malo dolaze ti likovi i odlaze.
Kako netko cijedi.
evo 54000 na prodaji za pocistiti kupnju 4.47
...i ode. A ko voajeri sa balonerom, pokazuju spravicu pa pobjegnu
Na burzi caruju Varke i Čežnje, sve je obmana
Gledam promet na Optimi, čini mi se impresivan za dva trgovinska dana. Tipično je pitanje malog ulagača- A tko to prodaje ?
Mi prodajemo
Ako je prosječan broj papira po računu 5000 komada, bilo je dovoljno da samo stotinu ljudi pogubi živce i pobaca papir
I eto privida
Ono što se valja pitati je - A tko kupuje ?
Mene također zanima tko to prodaje, a još više tko to kupuje!?! Traderi za vlakić ili dugoročni.
kod nas je rotacija vec obavljena...
gotova akcija na opte. ponestalo municije sa obje strane. ili samo zatišje pred buru?
update iz Dubrovnika.
Stradun sinoć krcat turista.
sve radi punom parom.
kolone taksista na Pilama.
gužve po autobusima, socijalna distanca 0 bodova, al bar svi nose maske.
nisam bio do Babina Kuka da vidim kakva je situacija u Valamaru, al ako me put nanese, javim.
Shepherd je valjda odsutan
mrtvilo zbog promjene paradigme; svi su postali trejderi i evolucijskom silom pomanjkanja svježeg novca krivulje će se zaravnati.
vidimda su svi usmjereni na OPTE....međutim mislim da su turisti trenutno puno zanimljiviji...pad u glavnoj sezoni biti će puno manji od onoga što se očekivalo....tako da očekujem značajan rast svih turista idućih dana....posebno mi se zanimljiv čini SUKC koji je ušao u postupak prodaje...
“dobri turistički rezultati sugeriraju da rizici prognoze sada izgledaju puno uravnoteženije, pa i pozitivno, u odnosu na raniji period”.
Iako su podaci dosta šaroliki, a i ekonomisti iz njih iščitavaju različitu dinamiku oporavka, ono što je nedvojbeno, s turističkom sezonom ipak se malo smanjila percepcija rizika. Moglo bi se reći da je rejting ostao isti, ali su se izgledi popravili.
Putin kaže da je rusko Ministarstvo zdravlja odobrilo svjetsko cjepivo PRVI Covid-19 - cijepljena je njegova vlastita kći
https://www.rt.com/russia/497671-…-vaccine-first/
Europske burze pozelenile
Putin kaže da je rusko Ministarstvo zdravlja odobrilo svjetsko cjepivo PRVI Covid-19 - cijepljena je njegova vlastita kći
https://www.rt.com/russia/497671-…-vaccine-first/
Europske burze pozelenile
Kod nas promet ko na pazaru, pa i manji..