Na poslovnom.hr je u petak navečer u22:01 izašla vijest: " Ustavni sud: dioničari u preuzimanju moraju imati pristup sudu". Ne znam kako da taj članak zakačim ovdje, ili na temu Agrokor?
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
tko tek tako poteze 25 000 eur prometa n TEHNIKA d.d.?! i to skida s ASK...
-
tko tek tako poteze 25 000 eur prometa n TEHNIKA d.d.?! i to skida s ASK...
Ja ne.
Al pa nije losa cijena .... -
I burza nam je mrtav konj, ako ćemo predvoditi onih 7 regionalnih burzi o čemu se naveliko divani, onda je to 7 mrtvih konja

-
I burza nam je mrtav konj, ako ćemo predvoditi onih 7 regionalnih burzi o čemu se naveliko divani, onda je to 7 mrtvih konja

Bas pitao u birtiji kako mali dioničari gledaju na ovo zakuhavanje oko rata ....
-
Hrvoje Josip Balen: Od sljedeće godine hrvatske tvrtke bit će više uključene u globalne europske projekteU podcastu Forbes Business Unplugged gostovao je savjetnik Uprave Sveučilišta Algebra Bernays te predsjednik HUP ICT-a.forbes.dnevnik.hrEvo malo komentara o tom što budućnost donosi
-
Hvala na klipu, ali ne mogu sakriti da sam razocaran sa kolicinom iznesenih informacija. Otprilike svi znamo da se sve ubrzava te da se sve projektira na sve kraci rok, ali situacija je takve zadnjih 10-15g ....
-
Hvala na klipu, ali ne mogu sakriti da sam razocaran sa kolicinom iznesenih informacija. Otprilike svi znamo da se sve ubrzava te da se sve projektira na sve kraci rok, ali situacija je takve zadnjih 10-15g ....
Da, slažem se nevjerojatno ubrzanje,....evo primjera radi meni se moj portfelj od lipnja podebljao za desetak tisuća eu , tako da mi je drago ovo ubrzanje 🫶
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
INGR (INGRA d.d.) 2.1k
- harpun
November 8, 2025 at 10:40 PM