kaj je adris našel v jadranu rudnik dijamanata?
Adris je dijamant. Ne treba ga tražiti.
kaj je adris našel v jadranu rudnik dijamanata?
Adris je dijamant. Ne treba ga tražiti.
ZSE postala volatilna kao NYSE, svaki dan netko leti preko 10% a neki i više.
Tko to više može pratiti?
ZSE postala volatilna kao NYSE, svaki dan netko leti preko 10% a neki i više.
Tko to više može pratiti?
Lako za to što ne možemo pratiti nego se treba počet brinuti kamo ćemo sa novcima
Evo gospodo mogu ustvrditi da mi ova trgovina na nasoj i svj. Burzama pocinje smrditi odnosno nece vise gore sam se ceka prvi razlog za ozbiljan pad. Pa da vidimo koliko ce trebati od ove moje objave.. da vidimo je mi nos dobro govori.
Sve složeno za jednu mini korekciju
Mislim da se to , čak i na našoj burzi , vidi po mega volumen ima
Nije za vjerovati,sve raste a Lenac tapka u mjestu,kupio sam ga točno prije dvije godine i narastao je za cijelih 40 centi a neke dionice lete.Vjerovao sam u tu firmu ali mislim da sam predugo u toj dionici a zarada nikakva.
Nije za vjerovati,sve raste a Lenac tapka u mjestu,kupio sam ga točno prije dvije godine i narastao je za cijelih 40 centi a neke dionice lete.Vjerovao sam u tu firmu ali mislim da sam predugo u toj dionici a zarada nikakva.
Šta je reći
Evo gospodo mogu ustvrditi da mi ova trgovina na nasoj i svj. Burzama pocinje smrditi odnosno nece vise gore sam se ceka prvi razlog za ozbiljan pad. Pa da vidimo koliko ce trebati od ove moje objave.. da vidimo je mi nos dobro govori.
Sve složeno za jednu mini korekciju
Mislim da se to , čak i na našoj burzi , vidi po mega volumen ima
Još ne, jer su polugodišnja tek počela izlaziti, a vidimo da svi razvaljuju. Doći će hlađenje, al ne tako brzo.
u Americi SPX na ATH, što je - bullish
homebuilderi i ostali defensives danas skočili preko 5% većina njih npr. TGT jučer negativna promjena rejtinga, danas skočio +4,7% - također bullish
čekamo izvještaje TSLA, GOOGL ovaj tjedan, sljedeći META, AAPL, MSFT - srpanj je općenito, povijesno, bullish
put opcije još nisu posebno jeftine na mnogim dionicama...
trgujem što vidim dok se ne izmakne tlo pod nogama 🤷🏻
Recimo da smo u sličnoj situaciji, ali VLEN mi je nobrainer teški. Ne pada mi na pamet to prodati. Sad više i pratim previše što se tamo događa, sjećam se samo kad sam kupovao, rekao sam si "čekaj, ovdje ćeš dić pinku". 🤣
Tehnički, cijena se upravo bori s probijanjem otpora u padajućem kanalu i izlaskom iz njega, tj. prelazak u up trend. I testira se otpor na Fibu. Imamo 2 grda otpora. Probijemo li to, ne trebam ni pisati što će bit.
Možda... ono mooožda da se još malo strpiš.