Display MoreDisplay MoreDalekovod je imao ponudu za prodaju prije dokapitalizacije za 38 kn i odbili su i kasnije išli u kontroverznu dokapitalizaciju. U normalnoj državi bi se odgovaralo za ovakvo poslovanje. Isto se može desiti i s vašim dionicama jer živite i trgujete u Hrvatskoj, a ne u Švedskoj.
A koje su to dionice sigurne na ZSE? U svakoj kolo vode razni državni fondovi i oni diktiraju pravila i već danas može doći objava gdje će i vaše dionice smanjiti u omjeru 100:1 ili 1000:1 mimo svake zdrave tržišne logike jer treba pogodovati nekome. Zato malo skromnosti bi vam dobro došlo.
Ja sam izgubio na Dalekovodu velik novac, a nigdje nisam napisao da na nekim drugim dionicama nisam dobio i skoro povratio taj novac kao što vi implicirate u svome postu. Dakle, burza me nije pobjedila. Još uvijek ne. Ali to nije tema i promašili ste temu.
Po vašoj logici ja bi trebao prijeći preko gubitka u Dalekovodu i preko jasnih malverzacija koje su se dogodile sa dionicom Dalekovoda (a o kojima sam pisao i pisat ću i dalje) jer sam 4 godine ulovio vrapca pa bi me ti vrapci trebali utješiti. Ne ide to tako.
A ponovit ću, spustite se na zemlju, jer već danas može biti objavljena obavijest da se i vaše dionice umanjuju. I to umanjuju protiv svake poslovne logike. Upravo to se desilo s Dalekovodom, ali vidim niste pročitali prethodne postove i ne znate što se radilo u Dalekovodu. A radilo se sve, samo ne logički.
izgleda da niste shvatili što sam napisao tako da mi sasvim jasno kako ste se našli u takvoj poziciji.......ja sam potpuno na zemlji zahvaljujući ovakvim "bezveznim" razmišljanjima iz mog posta gore dok je kapital "stručnjaka" debelo "pod zemljom" zahvaljući "vrhunskoj stručnosti" i "vrhunskim razmišljanjima" i nepoznavanju "znakova uz put".......nisam znao da je ovo dlkv topic.....javite se adminu da preimenuje ovu temu vama po želji......
skroman pozdrav sa zemlje......
Da izgubio sam na Dlkv, ali to ne znači da nisam zaradio na drugim dionicama kao što ste vi implicirali u svome postu, ali to naprosto nije tema. Ponavljam činjenicu koju ignorirate, Dalekovod je odbio ponudu za kupnju od 38 kn po dionici i to ruši cijelu vašu filozofiju.
Vi niste shvatili što sam napisao pa ste projicirali u stilu kako pravi investitor jedne godine izgubi, a iduće 4 dobije pa bi trebao šutjeti na očite kriminalne radnje. Eto vi znate koje su dionice sigurne, a mi obični smrtnici ne znamo i zato smo pokradeni. Forumi obilujuju takvim znalcima, samo što ti znalci se pojave samo kada se moraju pohvaliti dobitkom, a kada gube sakriju se.
Fulali ste "ceo fudbal".