1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• harpun
  • February 13, 2020 at 11:19 AM
  • st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • January 18, 2024 at 2:33 PM
    • #16,121

ne znam di ću (može se i posebna tema otvoriti).

ja predlažem da osnuje jedna posebna tema di bi bili kontakti sudskih vještaka za financije i odvjetnika koji bi bili zainteresirani za:

1. kolektivne tužbe malih dioničara,

2. osnivanje i podršku udruga malih dioničara,

3. kao i za pojedinačne slučajeve koje netko ima, a vezani su za otimačinu na tržištu kapitala.

trebamo ljude koji se ne boje svoje sjene, a jedino što želimo je plaćanje fer vrijednosti (ako firma ne kotira na burzi) i plaćanje premije (ako firma kotira na burzi), kao što je uobičajeno na bilo kojem tržištu kapitala u uređenoj državi.

ajmo za početak ovako, pa ćemo dalje vidit kakav je plan 🤷

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • January 18, 2024 at 2:51 PM
    • #16,122

motivacija mi je isključivo to da dignemo korporativno upravljanje na najveću moguću razinu.

kad vidim ovaj zadnji cirkus sa ATPL di direktori hoće prodati mimo klauzule koja ima brani,

kad vidim da na drugim firmama direktori prodaju dionice čim ih dobiju kao bonus (ne bi da su kruha gladni),

kad vidim da mirovinci glasaju protiv interesa svojih ŠTEDIŠA, itd.

ako itko želi svoje dionice ostaviti nekome u nasljedstvo, a da ne misli da ostavlja ili bi mogao ostaviti bezvrijedne papiriće, ovo je korak koji se, jednostavno, mora poduzeti.

kontrola korporativnog upravljanja od strane dioničara.

ni manje ni više od toga 🤷

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • January 18, 2024 at 3:02 PM
    • #16,123
    Quote from st-brajo

motivacija mi je isključivo to da dignemo korporativno upravljanje na najveću moguću razinu.

kad vidim ovaj zadnji cirkus sa ATPL di direktori hoće prodati mimo klauzule koja ima brani,

kad vidim da na drugim firmama direktori prodaju dionice čim ih dobiju kao bonus (ne bi da su kruha gladni),

ako itko želi svoje dionice ostaviti nekome u nasljedstvo, a da ne misli da ostavlja ili bi mogao ostaviti bezvrijedne papiriće, ovo je korak koji se, jednostavno, mora poduzeti.

Display More

sve to što navodite upravo bi trebali imati u strukturama predstavnika MF na dionicama koje i oni posjeduju, ali se oni uvijek nekako (logično) priklone većinskom vlasniku ili preuzimatelju, jer znaju da od malih dioničara, osim hvala, ne mogu ništa značajno očekivati, osim toga, mi nemamo uopće definirano, kome su ti zastupnici na Skupštinama odgovorni, iako u većini slučajeva oni samo u stvari zastupaju mišljenje nekog glavonje, koji je već unaprijed dogovorio dogovor,

bio sam na dosta Skupština i mali dioničari su uglavnom pasivni, osim kada im već dogori do noktiju, ali tada uglavnom već bude kasno za bilo kakve akcije

nemam ništa protiv bilo kakve organizacije u korist malih dioničara, da se ne bi što krivo razumjelo, ali se bojim da svjedočimo već nekoliko puta da oni odvjetnici, vještaci i stručnjaci, koji bi mogli nešto u tome smislu pokrenuti, već rade, ali za drugu stranu

• admiralstock
    Početnik
    Reakcija primljeno
    118
    • January 18, 2024 at 3:06 PM
    • #16,124
    Quote from Moller
    Quote from st-brajo

Display More

sve to što navodite upravo bi trebali imati u strukturama predstavnika MF na dionicama koje i oni posjeduju, ali se oni uvijek nekako (logično) priklone većinskom vlasniku ili preuzimatelju, jer znaju da od malih dioničara, osim hvala, ne mogu ništa značajno očekivati, osim toga, mi nemamo uopće definirano, kome su ti zastupnici na Skupštinama odgovorni, iako u većini slučajeva oni samo u stvari zastupaju mišljenje nekog glavonje, koji je već unaprijed dogovorio dogovor,

bio sam na dosta Skupština i mali dioničari su uglavnom pasivni, osim kada im već dogori do noktiju, ali tada uglavnom već bude kasno za bilo kakve akcije

nemam ništa protiv bilo kakve organizacije u korist malih dioničara, da se ne bi što krivo razumjelo, ali se bojim da svjedočimo već nekoliko puta da oni odvjetnici, vještaci i stručnjaci, koji bi mogli nešto u tome smislu pokrenuti, već rade, ali za drugu stranu

Display More

Prije svega MF i oni koji im daju naloge moraju shvatiti da to nije njihov novac, nego novac hrvatskih građana, s kojim se ne smije trgovati za privatne ili neke političke interese.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • January 18, 2024 at 3:08 PM
    • #16,125
    Quote from Moller
    Quote from st-brajo

Display More

Display More

dragi moj, manjina radi za drugu stranu i dobro od toga živi.

i vještaci i odvjetnici.

a koliko znam, stalno dolaze i neki novi vještaci i odvjetnici, a nije baš da svi mlate lovu ili grcaju od posla.

nek se jave ljudi koji imaju želju i ambiciju nešto mijenjati, a možda i zaraditi.

koliko se sjećam, još uvijek živimo u demokraciji, a ekipica mora znat da postoji netko i na drugoj strani.

di ima volje ima i načina.

ali, prvenstveno se trebaju javit LJUDI!

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • January 18, 2024 at 3:14 PM
    • #16,126

U ovo se neće upuštati jaka odvjetnička društva (kontaktirao jednog). Oni ni sami ne znaju sa kime su umreženi frontalno i pozadinski. Eventualno neki mladi, nadobudni.

Evo odgovora mog prijatelja iz jednog od TOP5 odvjetnika:

za tebe da kolektivne akcije ne / uvijek ima par idiota

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • January 18, 2024 at 3:22 PM
    • #16,127
    Quote from Laudator

U ovo se neće upuštati jaka odvjetnička društva (kontaktirao jednog). Oni ni sami ne znaju sa kime su umreženi frontalno i pozadinski. Eventualno neki mladi, nadobudni.

mislim da vam je prijatelj sasvim korektno pojasnio stanje, sve ostalo izvan redovnog im posla su dodatna opterećenja, da ne kažem za.ebancija za njih, a nema tu neke opipljive love

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • January 18, 2024 at 3:28 PM
    • #16,128
    Quote from Moller
    Quote from Laudator

mislim da vam je prijatelj sasvim korektno pojasnio stanje, sve ostalo izvan redovnog im posla su dodatna opterećenja, da ne kažem za.ebancija za njih, a nema tu neke opipljive love

Kao što rekoh.....nek se jave mladi i ambiciozni.

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,012
    • January 18, 2024 at 3:33 PM
    • #16,129

imate npr. jednu gdje fond časti, a večini malih nepada na pamet tamo parkirati nešto ili puno i vjerovatno več ove godine imati solidan do veliki dvoznamenkasti godišnji prinos plus divka nego će se rađe borit s vjetrenjačama i unaprijed izgubljenim bitkama i kriv će biti netko drugi.......kao i ulaganja u propale perjanice koje kao "napokon vračaju stari sjaj" i "mejkaju kroejšu grejt".......

nekažem ja da je igra i ono što se dogodilo i događa pravedno za sve, nego da imate mogučnost izbora i možete birati "bitke" u koje ulazite.......birajte i sudjelujte u "bitkama" gdje vam je vjerovatnost uspjeha veća a potencijal zarade također velik.......ne sudjelujte u bitkama koje su "unaprijed izgubljene" odnosno imaju veću vjerojatnost neuspjeha i nose veći rizik a potencijal zarade nije ništa veči od onih dionica gdje je i vjerovatnost uspjeha veća......

burza je sama po sebi rizik a dat da ti kapital kroje "krojaći" umjesto marketa nema smisla dok postoji izbor.......

Philidor
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,190
    • January 18, 2024 at 3:37 PM
    • #16,130

Ha gledajte, koga nešto konkretno zanima uvijek se mogu ponuditi za pomoć u tom pravnom dijelu, mislim da upadam u karakterizaciju kolege Laudatora. Inače se bavim klasičnim civilnim pravom (nekretnine, ugovori, parnice, ovrhe, stečajevi i slično), a dionicama se bavim samo kao investitor posljednjih sedam godina, ali kad već sudovi idu u štrajk izgleda da ću imati dodatnog vremena za razne zanimacije pa eto čujemo se u porukama ako kome zatreba...

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • January 18, 2024 at 3:41 PM
    • #16,131
    Quote from Philidor

Ha gledajte, koga nešto konkretno zanima uvijek se mogu ponuditi za pomoć u tom pravnom dijelu, mislim da upadam u karakterizaciju kolege Laudatora. Inače se bavim klasičnim civilnim pravom (nekretnine, ugovori, parnice, ovrhe, stečajevi i slično), a dionicama se bavim samo kao investitor posljednjih sedam godina, ali kad već sudovi idu u štrajk izgleda da ću imati dodatnog vremena za razne zanimacije pa eto čujemo se u porukama ako kome zatreba...

bravo, kolega!

još malo razglasite okolo po struci.

ako znate i koje vještake, itd.

bitno je početi.

ili ćemo morati čekati neki sljedeći Lockdown da se trgnemo 🤷

• admiralstock
    Početnik
    Reakcija primljeno
    118
    • January 18, 2024 at 3:48 PM
    • #16,132
    Quote from hugh

imate npr. jednu gdje fond časti, a večini malih nepada na pamet tamo parkirati nešto ili puno i vjerovatno več ove godine imati solidan do veliki dvoznamenkasti godišnji prinos plus divka nego će se rađe borit s vjetrenjačama i unaprijed izgubljenim bitkama i kriv će biti netko drugi.......kao i ulaganja u propale perjanice koje kao "napokon vračaju stari sjaj" i "mejkaju kroejšu grejt".......

nekažem ja da je igra i ono što se dogodilo i događa pravedno za sve, nego da imate mogučnost izbora i možete birati "bitke" u koje ulazite.......birajte i sudjelujte u "bitkama" gdje vam je vjerovatnost uspjeha veća a potencijal zarade također velik.......ne sudjelujte u bitkama koje su "unaprijed izgubljene" odnosno imaju veću vjerojatnost neuspjeha i nose veći rizik a potencijal zarade nije ništa veči od onih dionica gdje je i vjerovatnost uspjeha veća......

burza je sama po sebi rizik a dat da ti kapital kroje "krojaći" umjesto marketa nema smisla dok postoji izbor.......

Jedno je izgubiti u bitki(firma loše stoji ili propadne), a nešto sasvim drugo kada održivu firmu prikažu lošijom nego jest i preuzmu je i gle čuda ona je zdrava nakon toga.

Vi možda imate zlatnu kuglu da to predvidite i izbjegnete, mi mnogi nažalost nemamo.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • January 18, 2024 at 3:50 PM
    • #16,133
    Quote from admiralstock
    Quote from Moller

Prije svega MF i oni koji im daju naloge moraju shvatiti da to nije njihov novac, nego novac hrvatskih građana, s kojim se ne smije trgovati za privatne ili neke političke interese.

budu oni i neposlušni nekada, kada im odgovara

HANFA opomenula Allianz ZB zbog niza nepravilnosti - na meti i ulaganje u Imperial rivieru
    HANFA opomenula Allianz ZB zbog niza nepravilnosti - na meti i ulaganje u Imperial rivieru
    forbes.n1info.hr
    kvart99
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    592
    • January 18, 2024 at 3:52 PM
    • #16,134
    Quote from Moller
    Quote from admiralstock

https://forbes.n1info.hr/financije/hanf…perial-rivieru/

Ak to znaci da budu se konacno maknuli s bida na HIMR da i mi mozemo neku sicu pokupiti......da bude bar neke koristi od toga.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • January 18, 2024 at 3:56 PM
    • #16,135
    Quote from kvart99
    Quote from Moller

https://forbes.n1info.hr/financije/hanf…perial-rivieru/

Ak to znaci da budu se konacno maknuli s bida na HIMR da i mi mozemo neku sicu pokupiti......da bude bar neke koristi od toga.

Društvu se, kao mjere za otklanjanje utvrđenih nezakonitosti i nepravilnosti nalaže da najkasnije do 31. siječnja 2024. godine u svrhu donošenja strateške i taktičke alokacije imovine fondova pod upravljanjem napravi detaljniju podjelu klasa imovine u koje se ulaže imovina mirovinskih fondova u odnosu na trenutnu podjelu po klasama.

• Blabla
    Student
    Reakcija primljeno
    168
    • January 18, 2024 at 9:48 PM
    • #16,136

Polako ćemo ostat bez svih dobrih dionica na burzi jer ih je većina spremna prodati za burek.

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,012
    • January 19, 2024 at 2:00 AM
    • #16,137
    Quote from admiralstock
    Quote from hugh

Jedno je izgubiti u bitki(firma loše stoji ili propadne), a nešto sasvim drugo kada održivu firmu prikažu lošijom nego jest i preuzmu je i gle čuda ona je zdrava nakon toga.

Vi možda imate zlatnu kuglu da to predvidite i izbjegnete, mi mnogi nažalost nemamo.

Display More

nemam ja kristalnu kuglu kao ni nitko od nas ovdje.......dovoljno je samo čitati "znakove uz put"........a svako tko ulaže u dionice trebao bi znat bar neke osnovne znakove uz pokazatelje poslovanja pa i malo logike da skuži kad ga varaju i onda bez problema može izbjeći đuru, ingru, dalekevod, viro, varteks, igh i da dalje ne nabrajam pa i agrokorove perjanice kad je jasno pisalo da npr ledo jamći za nešto drugo nekome trećem.......nažalost, nekima je najlakše zabiti glavu u pijesak i nadati se najboljem dok znakovi uz put govore da tako vjerovatno neće biti........burza je igra vjerovatnosti i mogučnosti pa treba uzet "vagu" i pažljivo vagati...... isto tako treba se pozabavit i risk managmentom i aktivno upravljat portfeljom KADA JE TO POTREBNO a ne kada je kasno........to nije lako i to je najteži najlakši posao na svijetu al kad su ti prvih 100 prsvila nemoj gubiti novac onda lakše ide pa kad dođe vrijeme da i purani lete u nebo ti imaš umjesto da nemaš......nek "samo" svake godine uzmeš vrapca u ruci a svakih recimo 5 uhvatiš i goluba na grani gotovo si pa doslovno u burtovnom smislu nepobjediv i na vrarima raja......ne samo na vratima nego si i ušao.......puno malih pobjeda pa jedna velika i ostvariti konstantu bez nepotrebnog gubitka novca.........da se razumijemo, gubiti se mora al moraš znati koliko smiješ izgubiti.....

• admiralstock
    Početnik
    Reakcija primljeno
    118
    • January 19, 2024 at 9:38 AM
    • #16,138
    Quote from hugh
    Quote from admiralstock

nemam ja kristalnu kuglu kao ni nitko od nas ovdje.......dovoljno je samo čitati "znakove uz put"........a svako tko ulaže u dionice trebao bi znat bar neke osnovne znakove uz pokazatelje poslovanja pa i malo logike da skuži kad ga varaju i onda bez problema može izbjeći đuru, ingru, dalekevod, viro, varteks, igh i da dalje ne nabrajam pa i agrokorove perjanice kad je jasno pisalo da npr ledo jamći za nešto drugo nekome trećem.......nažalost, nekima je najlakše zabiti glavu u pijesak i nadati se najboljem dok znakovi uz put govore da tako vjerovatno neće biti........burza je igra vjerovatnosti i mogučnosti pa treba uzet "vagu" i pažljivo vagati...... isto tako treba se pozabavit i risk managmentom i aktivno upravljat portfeljom KADA JE TO POTREBNO a ne kada je kasno........to nije lako i to je najteži najlakši posao na svijetu al kad su ti prvih 100 prsvila nemoj gubiti novac onda lakše ide pa kad dođe vrijeme da i purani lete u nebo ti imaš umjesto da nemaš......nek "samo" svake godine uzmeš vrapca u ruci a svakih recimo 5 uhvatiš i goluba na grani gotovo si pa doslovno u burtovnom smislu nepobjediv i na vrarima raja......ne samo na vratima nego si i ušao.......puno malih pobjeda pa jedna velika i ostvariti konstantu bez nepotrebnog gubitka novca.........da se razumijemo, gubiti se mora al moraš znati koliko smiješ izgubiti.....

Dalekovod je imao ponudu za prodaju prije dokapitalizacije za 38 kn i odbili su i kasnije išli u kontroverznu dokapitalizaciju. U normalnoj državi bi se odgovaralo za ovakvo poslovanje. Isto se može desiti i s vašim dionicama jer živite i trgujete u Hrvatskoj, a ne u Švedskoj.

A koje su to dionice sigurne na ZSE? U svakoj kolo vode razni državni fondovi i oni diktiraju pravila i već danas može doći objava gdje će i vaše dionice smanjiti u omjeru 100:1 ili 1000:1 mimo svake zdrave tržišne logike jer treba pogodovati nekome. Zato malo skromnosti bi vam dobro došlo.

Ja sam izgubio na Dalekovodu velik novac, a nigdje nisam napisao da na nekim drugim dionicama nisam dobio i skoro povratio taj novac kao što vi implicirate u svome postu. Dakle, burza me nije pobjedila. Još uvijek ne. Ali to nije tema i promašili ste temu.

Po vašoj logici ja bi trebao prijeći preko gubitka u Dalekovodu i preko jasnih malverzacija koje su se dogodile sa dionicom Dalekovoda (a o kojima sam pisao i pisat ću i dalje) jer sam 4 godine ulovio vrapca pa bi me ti vrapci trebali utješiti. Ne ide to tako.

A ponovit ću, spustite se na zemlju, jer već danas može biti objavljena obavijest da se i vaše dionice umanjuju. I to umanjuju protiv svake poslovne logike. Upravo to se desilo s Dalekovodom, ali vidim niste pročitali prethodne postove i ne znate što se radilo u Dalekovodu. A radilo se sve, samo ne logički.

• narko
    Student
    Reakcija primljeno
    123
    • January 19, 2024 at 1:28 PM
    • #16,139
    Quote from admiralstock
    Quote from Moller

Imamo udrugu koja bi se trebala ovim baviti, al nešto ih ne čujem da su aktivni (https://www.nasemirovine.hr/)

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,012
    • January 19, 2024 at 3:32 PM
    • #16,140
    Quote from admiralstock
    Quote from hugh

Dalekovod je imao ponudu za prodaju prije dokapitalizacije za 38 kn i odbili su i kasnije išli u kontroverznu dokapitalizaciju. U normalnoj državi bi se odgovaralo za ovakvo poslovanje. Isto se može desiti i s vašim dionicama jer živite i trgujete u Hrvatskoj, a ne u Švedskoj.

A koje su to dionice sigurne na ZSE? U svakoj kolo vode razni državni fondovi i oni diktiraju pravila i već danas može doći objava gdje će i vaše dionice smanjiti u omjeru 100:1 ili 1000:1 mimo svake zdrave tržišne logike jer treba pogodovati nekome. Zato malo skromnosti bi vam dobro došlo.

Ja sam izgubio na Dalekovodu velik novac, a nigdje nisam napisao da na nekim drugim dionicama nisam dobio i skoro povratio taj novac kao što vi implicirate u svome postu. Dakle, burza me nije pobjedila. Još uvijek ne. Ali to nije tema i promašili ste temu.

Po vašoj logici ja bi trebao prijeći preko gubitka u Dalekovodu i preko jasnih malverzacija koje su se dogodile sa dionicom Dalekovoda (a o kojima sam pisao i pisat ću i dalje) jer sam 4 godine ulovio vrapca pa bi me ti vrapci trebali utješiti. Ne ide to tako.

A ponovit ću, spustite se na zemlju, jer već danas može biti objavljena obavijest da se i vaše dionice umanjuju. I to umanjuju protiv svake poslovne logike. Upravo to se desilo s Dalekovodom, ali vidim niste pročitali prethodne postove i ne znate što se radilo u Dalekovodu. A radilo se sve, samo ne logički.

Display More

izgleda da niste shvatili što sam napisao tako da mi sasvim jasno kako ste se našli u takvoj poziciji.......ja sam potpuno na zemlji zahvaljujući ovakvim "bezveznim" razmišljanjima iz mog posta gore dok je kapital "stručnjaka" debelo "pod zemljom" zahvaljući "vrhunskoj stručnosti" i "vrhunskim razmišljanjima" i nepoznavanju "znakova uz put".......nisam znao da je ovo dlkv topic.....javite se adminu da preimenuje ovu temu vama po želji......

skroman pozdrav sa zemlje......

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 20, 2025 at 8:36 PM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. superfly

May 20, 2025 at 8:36 PM
    1. GRNL (Granolio d.d.) 120

• sonda
      • January 13, 2022 at 11:03 AM
      • Dionice
      • sonda
      • May 20, 2025 at 5:11 PM
    2. Odgovora
      120
      Pregleda
      42k
      120
    3. Muzakus

May 20, 2025 at 5:11 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 20, 2025 at 2:58 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      910k
      2.1k
    3. Darla

May 20, 2025 at 2:58 PM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 20, 2025 at 1:48 PM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      832k
      1.9k
    3. SILVIO2024

May 20, 2025 at 1:48 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 20, 2025 at 12:29 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. All

May 20, 2025 at 12:29 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• ADPL (AD Plastik d.d.)

superfly May 20, 2025 at 8:36 PM
  • GRNL (Granolio d.d.)

Muzakus May 20, 2025 at 5:11 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Darla May 20, 2025 at 2:58 PM
  • INGR (INGRA d.d.)

SILVIO2024 May 20, 2025 at 1:48 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 20, 2025 at 12:29 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Hawk Tuach May 20, 2025 at 12:13 PM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac May 20, 2025 at 9:23 AM
  • Što smo danas tržili

vitoo May 19, 2025 at 4:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 16, 2025 at 7:37 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 16, 2025 at 3:38 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,799 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,998 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,567 Replies, 3 years ago