Nisam primjetio. al proucavao sam narodne novine o pausalcima pa je mozda bas u to vrijeme stekalo.
Meni samo vergla u mistu, neće da se prijavi u aplikaciju...
Nisam primjetio. al proucavao sam narodne novine o pausalcima pa je mozda bas u to vrijeme stekalo.
aplikaciju? kaj imaju i aplikaciiju? nemam pojma
ja sam na kompu i web pregledniku.
mozda da upalite mobilne podatke i uplatite koju kunu jer bez kuna nema interneta
Za PBZ znam da imaju limite na transakcije. Imaju li to i druge banke možda? ( Ne širim paniku, samo pitam za prijatelja.)
mozda da upalite mobilne podatke i uplatite koju kunu jer bez kuna nema interneta
pa erste broker je aplikacija...ne može ni preko moba ni preko laptopa, dva različita izvora neta, nije do mene.
Za PBZ znam da imaju limite na transakcije. Imaju li to i druge banke možda? ( Ne širim paniku, samo pitam za prijatelja.)
sve banke kolko znam imaju limite na transakcije, radi sigurnosti
mogu ti taj limit dignut preko telefona ak trebas sto platit pa nije tolki bed
pa erste broker je aplikacija...ne može ni preko moba ni preko laptopa, dva različita izvora neta, nije do mene.
ja se spajam u pregledniku : https://web.erstebroker.hr i radi
dal oni tu svoju stranicu zovu aplikacijom nemam pojma. al za mene je aplikacija nesto sto radi samo za sebe . skines instaliras. a ovo to nije.
Meni i pbz bloka, vidim cijenu, ali ne i naloge i obavljene transakcije
ja se spajam u pregledniku : https://web.erstebroker.hr i radi
dal oni tu svoju stranicu zovu aplikacijom nemam pojma. al za mene je aplikacija nesto sto radi samo za sebe . skines instaliras. a ovo to nije.
meni sad više brine zašto tebi radi, a meni i kolegi ne radi...
Cini mi se da je problem kod austrianaca sa Xetrom. I meni sad Zaba nije primila dva naloga - zapravo je sve proslo bez greske ali se nalozi nisu pojavili na listi niti se bid promijenio. Tek treci put je proslo.
Rekao bi da su vani posluzitelji nesto optereceniji pa se koji nalog ispusti.
bolje mi je da ni cijenu ne vidim
A baš je krenula panična rasprodaja na ZSE...možda su serveri preopterećeni..ULPL -10%..
A baš je krenula panična rasprodaja na ZSE...možda su serveri preopterećeni..ULPL -10%..
za prodaju nikada nisu opterećeni, samo kada je dobra prilika za kupiti, onda isključe malo da oni mogu sebi najprije nagrabiti, a sada imaju vremena čekati, uvijek je s banksterima neki problem
Kažu jutros da se dramilo cijeli vikend bezveze, a spalilo mi u sat vremena brat bratu 20k kuna.
Kažu jutros da se dramilo cijeli vikend bezveze, a spalilo mi u sat vremena brat bratu 20k kuna.
A šta ćemo, možemo mi tu biti racionalni, kada tržište ponekad to nije
Uvijek to naprave u ponedjeljak nakon velikog loma vikendom. Bez obzira očekuje li se crveni ili zeleni ponedjeljak.
Uvijek to naprave u ponedjeljak nakon velikog loma vikendom. Bez obzira očekuje li se crveni ili zeleni ponedjeljak.
Em sve roni, em nemam pristup svom brokerskom računu, em već vidim da neke prodaje mi nisu prošle, iako su prošle...odo rezat masline, jer ovo nema smisla više.
valjalo bi staviti krpu ispod kompa za svaki slučaj
Evo narodnoj obveznici jedinoj danas raste cijena, a svi su govorili da je to loša investicija
Evo narodnoj obveznici jedinoj danas raste cijena, a svi su govorili da je to loša investicija
Butković trenutno potpisuje papire za razvod
Dobro se još držite, nekima i dvostruko, u važećoj valuti 😁