Display MoreDosta crnjačenja za ovaj vikend, okrenite se malo pozitivnim stvarima, evo npr. Simona Gotovac je rodila 5. dijete,
a kada sam je davno vidio na Velesajmu bila je bomba, ali je i malo zastranila sa bivšim mužem. Sada je pronašla
vjeru i štanca djecu kao na traci. E pa sretno njoj i njenom mužu, jer i on je odradio možda ne najvažniji, ali jednako
bitan dio posla
Strana banka će se sanirati, neka veća će ju preuzeti za 1 $, SAD će uskočiti kao i uvijek, jer i tamo idu uskoro izbori.
Majketi digli ste tu graju cijeli vikend oko neke banke za koju vjerujem ili sam gotovo siguran da 99% ljudi
nikad nije ni čula, a ni ja skup sa svima i koja je vidi čuda financirala crypto mjenjačnice i najsigurnije firme
na svijetu startupove i a znamo da uspije 1 od 100. treba iskoristiti pad vani ako do njega uopće i dođe za
zauzeti neke pozicije, ali cijeli vikend pisati da će propasti npr. ZABA, zbog neke 70. te po veličini banke u SAD-u je
ono, malo bez veze. Treba biti oprezan, ali najvjerojatniji scenarij sam opisao gore.
unatoč svemu, ja sam danas savjetovao užu rodbinu da presraspodjeli cash do 100.000 € po OIB-u u banci.
better safe than sorry 🤷