Je. Srušili su je i preko mojih leđa.
Al' ne slušajte me, ja imam PTSP.
Je. Srušili su je i preko mojih leđa.
Al' ne slušajte me, ja imam PTSP.
Jutros kontam, na što me ovo podsjeća...
i ja sam si to kontao preko vikenda čitajući ovaj forum i mene sve ovo sa svim tim se teškim riječima i frazama podsjeća na nedavnu psihozu oko korone...jako dobro znate kakav je to debakl ispao a tako će ispasti i sve ovo sa inflacijama, stagflacijama, recesijama i svime time što se priziva na jesen i zimu...jedan veliki debakl
Mene ovo podsjeća baš na udar meteora, sjećam se kad sam bio dinosaur, znao sam da nećemo preživjeti.
korona je ispala debakl? ja sam ju ko bolest prozreo onaj dan kad su ukinuli rukavice kao besmislicu . ima bar 100 objašnjenja koliko je to štetno a nikakva korist. ali u ekonomskom smislu to je prava katastrofa. to je možda bila samo 1/4 ovoga što se sad nastavlja. rat da traje 200 godina na onom ograničenom prostoru nemože nauditi svijetu koliko korona. ona je dotakla svaki segment ekonomije od sjevernog do južnog pola. štete od toga su enormne i nikada se neće moći izračunati. ko je od čega umro neznam ali kompletna planeta je stala. neki i danas maltretiraju sa maskama i dr.
Hm
Plaću od 150 njemačkih maraka imala sam dakle samo 5 godina.
Meni je to pak izgledalo kao čitava vječnost
Kažu- Kad gledaš lijepu ženu i vječnost izgleda ko' trenutak.
A kad sjediš na čavlu i trenutak je vječnost.
Što bi rekla moja baka, tuđim je i po koprivi lako
Od onda me nitko nikada nije uhvatio bez casha dovoljnog za deset godina običnog života.
Može se zaraditi u u Bear marketu. Samo mi nemamo shorta, pa možemo samo cvrčati. Nije za long.
That's All Folks
U sto bi vi kolegice @zlocesta uložili na burzi da nije Medika i propali Viro?
Kao sto sam već prethodno spomenuo ovdje smo da komentiramo trgovanja, a ne da čaramo i mađijamo sto će ki kako će jer posve sam siguran da neće biti kako vi očekujete odnosno prosječni Dodo s burze!
Ja vjwrujem da eventualna recesija neće biti duboka i da ćemo već najesen kad će možda nadolaziti val krize zapravo biti u situaciji zauzimati dugoročne pozicije zbog buduceg oporavka. Mi u Hrvatskoj smo zahvaljujući ponajviše nesposobnim političkim elitama imali za prošle krize dug i spor oporavak dok se cijeli svijet oporavljao mnogo brže. Zato mislim da će ovaj put biti drugačije kao sto je bilo neočekivano i drugačije kad smo imali Covid krizu od nekoliko mjeseci.
To uopće nije najbolja kompanija nego je trebala biti naša najvrednija kompanija (zbog hypea na Nasdaqu). No, pokazalo se da su se njihovi snovi o supervaluacijama rasplinuli ko mjehur od sapunice nakon sto su Nasdaq kompanije prešle iz statusa precijenjenih u status fer vrednovanih.
Vise nikad oni vjerojatno neće postići valuacije koje su najavljivali jer je baba s kolačima prošla i otisla dalje, u nepovrat.
Jednom bilo, sad se samo spominjalo.
Display MoreDa li je itko razmislio zašto Europska centralna banka nije povisila kamatne stope ? Lijeni, nesposobni...
Biti će prije da se ne usude, jer je situacija tragična
Manjak energenata, plin ne možeš naštampati, divljačka inflacija, pa ti budi heroj i zaustavi je u uvjetima poremećaja opskrbe
Čeka nas stagflacija, rok neodređeno, kao i rat u Ukrajini koji eto traje dulje od mjesec- dva i nije parada. Spaljena zemlja, eto što je.
Na koncu će se inflacija riješiti sama od sebe. Padom potrošnje.
Pa ako crnjačim, namažite me katranom i perjem
Ne bi vjerovali sjećam se Markovića. Imala sam 8 godina. Prodavala sam na zidiću neku bižuteriju i mijenjala dinare za marke. Tata me za rodjendan odveo u Veneciju. Eh, da se vrate ta vremena🤣
havi sektor je dobar, kompanija dobra,plaće dobre, hrana odlična, prihodi i dobit za naše pojmove suludi. još tu nije rečena zadnja riječ. ali twilio ajmeeee 450 max !!! ovi meni rekoše preko 200. razumijem ljudi ne prate burzu, a ja nisam stigao provjeriti. ovi naši navodno imaju nešto što twilio nema ali ne bi sad o tome pametovao jer mi je poslovanje u cloudu špansko selo.
eto mi o vuku vuk na vrata. nije vrag tako crn kako izgleda ali da će mnogi stari sistemi propasti to je činjenica. na kraju krajeva oni su kreirali ovakav svijet pa su to i zaslužili. na mladima je budućnost.
Zasto ovi iz Interkapitala ne uvedu i short opcije na 7slo i 7cro ?
U što bi vi kolegice @zlocesta uložile na burzi da nije Medika i propali Viro?
nadam se da se vaš navod odnosi na prošlo svršeno vrijeme tj,aorist, a ne na furur I , jer bi to predmnijevalo da već znate rezultat PSN, koji još uvijek traje i ako prođe prema završenom uzorku, onda će to biti opet poželjna dionica tzv. miljenica
za Mediku se ne bi štel mešati
najsvježije,
Potvrđen je predstečajni sporazum za SLADORANU iz Zagreba. Naime, odbijena je žalba najvećeg vjerovnika ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANKA na plan restrukturiranja, prema kojem vjerovnici pristaju na otpis 88 posto potraživanja. Tako će SLADORANA od čak 388 milijuna dugova vratiti samo 45,5 milijuna kuna, i to nakon osam godina. S druge strane, ERSTE BANK će platiti tek 6,3 milijuna kuna od 57,6 milijuna potraživanja. Inače, taj postupak otvoren je potkraj 2020., istodobno kad i predsjednik za tvrtku vlasnika, VIRO, u kojem je najveći suvlasnik Željko Zadro . Taj postupak 'težak' 341 milijun kuna još traje .
Ufff...sta su rasturili KODT po bidu, a SPAN po asku...
Ovaj maher i dalje udara po INI po 3500 bez obzira sto crude polako ide na početne pozicije.
da ne kažete da samo crnjačimo po forumu evo i jedna pozitivna vijest........rekordna zaposlenost u hrv......imamo više zaposlenih neko Kina stanovnika.......lijepo sam vam nedavno rekao da postajemo novi svjetski no1. ćim se ameri i kinezi još malo poskliznu.......zemlja gdje je i nemoguće moguće.......nisam slušao, možda svi zarađuju i 8000 eura, ništa nemoguće.......
da ne kažete da samo crnjačimo po forumu evo i jedna pozitivna vijest........rekordna zaposlenost u hrv......imamo više zaposlenih neko Kina stanovnika.......lijepo sam vam nedavno rekao da postajemo novi svjetski no1. ćim se ameri i kinezi još malo poskliznu.......zemlja gdje je i nemoguće moguće.......nisam slušao, možda svi zarađuju i 8000 eura, ništa nemoguće.......
Ja bi se kladio da ona nezna ni napisati tu cifru. Ko nas vodi i odlučuje..Mislim da je nemoguće više hdz hobotnicu ikada maknut iz svih pora u koje su ušli.Jedino da se međusobno eliminiraju.
da ne kažete da samo crnjačimo po forumu evo i jedna pozitivna vijest........rekordna zaposlenost u hrv......imamo više zaposlenih nego stanovnika Kine.......lijepo sam vam nedavno rekao da postajemo novi svjetski no1. ćim se ameri i kinezi još malo poskliznu.......zemlja gdje je i nemoguće moguće.......nisam slušao, možda svi zarađuju i 8000 eura, ništa nemoguće.......
umor kolega, umor, pa ti ljudi rade danonoćno samo da nama bude bolje, ni do kantine nemaju vremena da se malo okrijepe
A pogledajte tko vodi Ukrajinu pa će vam štošta biti jasnije...
odanost na 1 mjestu, ostalo ionako uvijek sve rade robovi, ova će ih sigurno puno bolje eurointegrirati nego neki stari prdonja
Ukrajinke su poznate u svijetu zbog svoje ljepote, a kažu da ljepota otvara sva vrata