ZABA u minuti proslo 59000 kom uz rast cijene, ima li netko ideju od kud se stvorio taj interes?
Od onoga trenutka, od kada sam ja prodao.
ZABA u minuti proslo 59000 kom uz rast cijene, ima li netko ideju od kud se stvorio taj interes?
Od onoga trenutka, od kada sam ja prodao.
Pa znaju šta treba napraviti kad je dionica podcjenjena, hebeš divku u tom periodu
ZABA je prava firma , i kupuje u trezor ono što su odlučili.
Nije Zaba ciganska firmo kao ADRIS da se cijenka sa cijenom dionice i uspiju kupiti za 365 dana 3800 dionica ( govorim o Adris -P ).
AV i njegovi jataci misli da će spuštajući cijenu u bescijenje uspjeti kupiti nešto od malih dioničara. Uvjek je tako bilo " onaj tko ima ,ubio bi se i za kunu ".
Pa znaju šta treba napraviti kad je dionica podcjenjena, hebeš divku u tom periodu
ZABA je prava firma , i kupuje u trezor ono što su odlučili.
Nije Zaba ciganska firmo kao ADRIS da se cijenka sa cijenom dionice i uspiju kupiti za 365 dana 3800 dionica ( govorim o Adris -P ).
AV i njegovi jataci misli da će spuštajući cijenu u bescijenje uspjeti kupiti nešto od malih dioničara. Uvjek je tako bilo " onaj tko ima ,ubio bi se i za kunu ".
Mislim da se kolega referirao na ATPL, ali ovaj komentar itekako stoji.
ma sve mu ga to dođe na isto. adris godinama skuplja polako i dijeli menagementu koji ih prodaje natrag na burzi. postepeno polagano ili u većim blokovima, potpuno nevažno.
zaba objavi da kupuje 80 000 kom do cijene 70,21kn. a danas prošlo preko 70 000 kom!!! ako pretpostavimo da je sve njihovo (mada malo vjerovatno), kud će cijena za dva-tri dana kad ispune kvotu? ili kad i njihovi menežderi počnu rasprodavati veće količine? a toga smo svjedoci vrlo često!
znamo za modus operandi kad je luković rasprodavao papire u nekoliko navrata.
sve u svemu, ponavljam, sve mu ga to dođe na isto. bilo adris, zaba, podravka, atlantic, ericson.......
samo je reakcija publike više ili manje naklonjena!
Hoćeš reći da svako malo možeš jeftino doći do dionica dobrih firmi, koje redovno dijele dividende i ostvaruju, za naše uvjete, odlične rezultate?!
Hoćeš reći da svako malo možeš jeftino doći do dionica dobrih firmi, koje redovno dijele dividende i ostvaruju, za naše uvjete, odlične rezultate?!
Dođem jeftino pa postane i jeftinije. Dollar cost averagam do nule!
nemojte mi samo o Atpl imam dionice a uprava i nadzorni odbor sviraju rastimanu simfoniju pa se nemogu dogovoriti kad ce skupstina i sta je sve na dnevnom redu
Enese ne pisite gluposti. Da imalo znate nešto o ATPL znali bi da ATPL ima monisticki sustav upravljanja i da nema NO nego UO - Upravni odbor i izvrsne direktore.
Ako je UO podržao tu odluku i objavljena je na burzi onda je to usuglašeno i na upravljačkoj i na vlasničkoj razini.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ATPL/COI-ATPL-7e49d9d967c468ee960a7cb852261756.pdf
Enese ne pisite gluposti. Da imalo znate nešto o ATPL znali bi da ATPL ima monisticki sustav upravljanja i da nema NO nego UO - Upravni odbor i izvrsne direktore.
https://lidermedia.hr/poslovna-scena…ni-odbor-129705
Ako je UO podržao tu odluku i objavljena je na burzi onda je to usuglašeno i na upravljačkoj i na vlasničkoj razini.
Kolega kako ste sigurni da su svi ti direktori izvrsni?
Već se mjesec dana ne mogu dogovoriti hoće li održati
tu GS ili ne, pa bi ih ja svrstao u kategoriju jedva dovoljan,
a ne izvrstan, ako ćemo iskreno. Zbog njihove nesposobnosti
oko poziva na GS i dividende cijena dionica zadnjih dana pada, a
možda je sve to namjerno smišljeno da pojedinci jeftino dokupe
dionice prije GS i dividende, tko zna. Trebao sam prodati sve dionice
iznad 500 kako sam bio rekao (sam sam kriv za to), a sada više nemam
novca za dokup, pa još mogu samo pričati .
Display MoreEnese ne pisite gluposti. Da imalo znate nešto o ATPL-u znali bi da ATPL ima monistički sustav upravljanja i da nema NE nego UO - Upravni odbor i izvršne direktore.
Već se mjesec dana ne mogu dogovoriti hoće li se održati
petkom se novci osiguravaju za idući tjedan i dokup
ja sam bio malo blokiran od admina, ali sam svejedno uspio prodati
Display MoreEnese ne pisite gluposti. Da imalo znate nešto o ATPL znali bi da ATPL ima monisticki sustav upravljanja i da nema NO nego UO - Upravni odbor i izvrsne direktore.
Već se mjesec dana ne mogu dogovoriti hoće li održati
Ja sam objasnila zasto pada Atpl. Padaju i vani brodari. Samo sam neke naljutila pa odustajem. Nema veze s dividendom i netransparentnom upravom.
Vratiti ce se Atpl i to jako.
ljudi moji je li ovo moguće? i draga naša njemačka je upala u trgovinski deficit.
ljudi moji je li ovo moguće? i draga naša njemačka je upala u trgovinski deficit.
Da primjetio to neki dan, a to znaci samo jedno euro kaput u ponor, kupiti dolare ili nesto vezano za dolare dok dolar nije otisao u nebesa kako izgleda.
mi čekamo jednu od najgenijalnijih odluka naše vlade da uskočimu u euro brod koji tone.
Da primitio to neki dan, a to znači samo jedan euro kaput u ponor, kupiti dolare ili nešto vezano za dolare dok dolar nije otisao u nebesa kako izgleda.
zamijenio čim je krenuo rat u $ i CHF i malo Hrkuna
kao lokal patriota ili ti domoljub sve u kunama. čekam slom burze pa da uletim u neke dionice. ko preživi pričat će.
Da primitio to neki dan, a to znači samo jedan euro kaput u ponor, kupiti dolare ili nešto vezano za dolare dok dolar nije otisao u nebesa kako izgleda.
zamijenio čim je krenuo rat u $ i CHF i malo Hrkuna
Ja davno prije toga, dolarska izlozenost mi je nekih 200%, sta kroz dolare sta kroz imovinu
mi čekamo jednu od najgenijalnijih odluka naše vlade da uskočimu u euro brod koji tone.
Hrpa pojedinaca nije niti željela ulazak RH i u EU. Da ne govorim o tome da mnogi koji žive u RH nisu nikad ni željeli postojanje RH. Da nismo danas dio EU, građani bi se tukli za kopanje po kontejnerima. Toliko o genijalnosti tih istih koji danas vide problem i oko ulaska u eurozonu.
Jesi li pogledao u zadnje vrijeme tečaj suverenističke forinte? Ajde pogledaj pa nam pričaj o brodovima koji ne tonu. Turska lira je isto dobar suveren. NItko njima neće govoriti šta i kako! A to što je godišnja inflacija 78%, ma koga brine.
u demokraciji je problem što glas pametnog i onog drugog jednako vrijede.