1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• harpun
  • February 13, 2020 at 11:19 AM
  • Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • May 12, 2022 at 4:16 PM
    • #11,041
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

Marine83, ne plaši ljude, zar nije već dovoljno što je Petak13i Maja mjeseca

Moram malo, predpriprema :)....jel prebacujete trupe sa tekućeg na brokerski??? Samo da ne bude kao Putinov napad na Ukrajinu...

nisam baš siguran da sam spreman sutra izginuti u prvim redovima, ali ako bude nešto jako povoljno, mogao bih riskirtati 4-5000kn gotovine :) , petkom osim dobre ribe, nikakve velike kupnje me ne zanimaju ^^

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • May 12, 2022 at 4:17 PM
    • #11,042
    Quote from LodeRunner
    Quote from Marin83

Lako što je bilo danas, a što će biti sutra??? ?(

Moze li ovo jos nize il ne?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Taman da se upogoni ostatak kapitala...treba ovo pametno odigrat, smireno, strpljivo, ali i brzo ako treba...

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • May 12, 2022 at 4:19 PM
    • #11,043
    Quote from Moller
    Quote from zlocesti

Rusi su najavili napad na Finsku

tamo ih jedva čekaju

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…g-rata-15177015

Na prvu sam mislio da se zezate, a kad ono stvarna vijest ;(

Rusija zaprijetila odmazdom Finskoj

13.31 - Rusija će biti prisiljena djelovati kao odgovor na odluku Finske da se pridruži vojnom savezu NATO-a, priopćilo je rusko ministarstvo vanjskih poslova. “Ulazak Finske u NATO radikalna je promjena u vanjskoj politici zemlje. Rusija će biti prisiljena poduzeti korake odmazde, kako vojno-tehničke tako i druge prirode, kako bi zaustavila nastajanje prijetnji njezinoj nacionalnoj sigurnosti”, poručili su, javlja Reuters. "Finska se pridružila neprijateljskim koracima koje je Europska unija poduzela prema našoj zemlji. Žalimo zbog toga to je razlog za odgovarajuće simetrične odgovore s naše strane", rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov novinarima.

Rusija zaprijetila Finskoj vojnom odmazdom: 'Prisiljeni smo. Ulazak u NATO radikalna je promjena!'
    78. je dan rata u Ukrajini, a sve događaje pratite na portalu Net.hr
    net.hr

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • May 12, 2022 at 4:23 PM
    • #11,044
    Quote from Moller
    Quote from Marin83

Moram malo, predpriprema :)....jel prebacujete trupe sa tekućeg na brokerski??? Samo da ne bude kao Putinov napad na Ukrajinu...

nisam baš siguran da sam spreman sutra izginuti u prvim redovima, ali ako bude nešto jako povoljno, mogao bih riskirtati 4-5000kn gotovine :) , petkom osim dobre ribe, nikakve velike kupnje me ne zanimaju ^^

Nisam mislija sutra, već treba keš pripremit/prebacit, biti će u pon. veselo....DAX sa -2.44%jutros sada na -0.78%, a ameri zelene hahah

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • May 12, 2022 at 4:37 PM
    • #11,045
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

nisam baš siguran da sam spreman sutra izginuti u prvim redovima, ali ako bude nešto jako povoljno, mogao bih riskirati 4-5000kn gotovine :), petkom osim dobre ribe, nikakve velike kupnje me ne zanimaju^^

Nisam mislila sutra, već treba keš pripremit/prebacit, biti će u pon. veselo....DAX sa -2.44%jutros sada na -0.78%, ameri zelene hahah

sačekajmo, nakon dugog crvenila u bolesnika pojavljuje se zelenilo od bijesa <X

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • May 12, 2022 at 4:38 PM
    • #11,046
    Quote from Moller

u bolesnika pojavljuje se zelenilo od bijesa <X

Taman da pokratimo neke pozicije ;)

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • May 12, 2022 at 4:45 PM
    • #11,047
    Quote from zlocesti

Nista od toga, preslabi su za dva fronta.

• maratonac
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,592
    • May 12, 2022 at 4:48 PM
    • #11,048
    Quote from havi
    Quote from zlocesti

Raketama uvijek mogu napast. Ne mislim da će krenuti pješadija. Odmazda raketnim napadima. Al ak se to dogodi, jadna nam majka onda...

Nešto mi govori da ćemo danas UP! :thumbup:

• LodeRunner
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,083
    • May 12, 2022 at 4:52 PM
    • #11,049

Inace, za informaciju, Rusi i Finci su samo u novijoj povijesti ratovali cetiri puta. Njima medjusobni rat nije nista strano.

Russo-Finnish wars - Wikipedia

Metamoron sitting on a blockchair hallucinating about degenerative AI.

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • May 12, 2022 at 4:55 PM
    • #11,050
    Quote from havi
    Quote from zlocesti

Da, strasno.

Ali ja isto mislim da Putin vise ne moze ni do benzinske, a kamoli da jos jedan rat financira.

Nadam se da ce ga iznutra srusiti Rusi.

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • May 12, 2022 at 5:00 PM
    • #11,051
    Quote from maratonac
    Quote from havi

Raketama uvijek mogu napast. Ne mislim da će krenuti pješadija. Odmazda raketnim napadima. Al ak se to dogodi, jadna nam majka onda...

Sličnog sam i ja razmišljanja...ali ako se to dogodi onda smo svi naj....

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • May 12, 2022 at 5:07 PM
    • #11,052

ljudi nemoj te trčati pred rudo. ima cijelo ljeto aranžman u odesi, pa ako se to završi imaju one 3 male smiješne državice oko baltika. male su ali svaka im šamar vuče. do tad će neko već i pameti doći.

• mikromakrto
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,513
    • May 12, 2022 at 5:08 PM
    • #11,053

Finska vojska je tako opremljena da bi ušetala u Moskvu, samo da ih je duplo više... Znaju Rusi, a pogotovo nakon ove samoubilačke misije u Ukrajini, da protiv moderne vojske nemaju baš nikakve šanse. A Finska vojska je nenormalno opremljena.

• rambo_5
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,138
    • May 12, 2022 at 5:16 PM
    • #11,054

Mislim da je to čisto trkeljanje jer nešto moraju reći kad im NATO puše za vratom. Nemaju Rusi demografiju više koju su imali prije 100 godina da bi mogli žrtvovati ljude u suludim ratovima kao nekada. I ovo u Ukrajini je iz njihove perspektive trebalo trajati 2-3 dana sa 100 ranjenih i novom vlašću u Ukrajini, a vidi sad...

Oko Ukrajine su možda i imali neke iluzije da se neće previše odupirati, kao ono "bratski narod" i sl, ali oko Finske definitivno nemaju nikakvih iluzija, posebno nakon zime 1939...

Ništa od toga, nadamo se skorom miru u Ukrajini i rješavanju problema inflacije i ostalog...

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • May 12, 2022 at 5:19 PM
    • #11,055
    Quote from LodeRunner

Inace, za informaciju, Rusi i Finci su samo u novijoj povijesti ratovali cetiri puta. Njima medjusobni rat nije nista strano.

https://en.wikipedia.org/wiki/Russo-Finnish_wars

Zanimljivo je da je nakon zimskog rata 1939 - 1940. između Finaca i Rusa u kojem je odnos snaga između

Finaca i Rusa bio nesuporedivo veći na strani Rusa i koji je na kraju završio sporazumom i odricanjem Finaca od

dijela teritorija, Njemačka dobila samopouzdanje da napadne ogromnu Rusiju. Prije toga su Nijemci i Rusi

bili saveznici i imali dogovor o nenapadanju.

Taj zimski rat najviše podsjeća na ovo što se trenutno događa u Ukrajini.

Sovjetske snage bile su 3-4 puta brojnije u ljudstvu, 200-tinjak puta brojnije u tenkovima i tridesetak puta brojnije u zrakoplovima. No nešto prije tog rata 1937. godine Crvena armija je pretrpila veliku čistku što ju je bitno oslabilo te značajno smanjilo vojni moral i učinkovitost prije samog rata. Više od 50 % vojnih časnika je pogubljeno, uključujući tu većinu s najvišim vojnim činovima, nakon čega je Crvena armija ostala s neobrazovanim i neiskusnim visokim časničkim kadrom. Tako su se Finci, bez da su dobili ikakvu pomoć od drugih zemalja, uspjeli uspješno odupirati ruskoj invaziji na njihov teritorij znatno duže nego što su to Rusi očekivali.

Finci su odolijevali sve do ožujka 1940. godine kada je sklopljen Moskovski mirovni sporazum kojim su Finci morali Rusima prepustiti 9% svojeg teritorija i 20% svojih industrijskih kapaciteta. Sovjetski gubici u ovom ratu bili su nevjerojatno veliki zbog čega je opao i međunarodni vojni ugled Sovjetskog saveza. Postala je upitna vojna snaga Crvene armije što je samo potaknulo Hitlera na pokretanje Operacije Barbarossa. Na koncu, Rusi nisu uspjeli u svom osnovnom cilju osvajanja cijele Finske, ali su okupirali dio njenog teritorija oko jezera Ladoga i manja područja na sjeveru. Finci su zadržali suverenitet nad ostatkom zemlje i zadobili moralnu i političku naklonost cijelog svijeta.

Zimski rat – Wikipedija
    hr.wikipedia.org

• BudFox
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,231
    • May 12, 2022 at 5:26 PM
    • #11,056
    Quote from rambo_5

Mislim da je to čisto trkeljanje jer nešto moraju reći kad im NATO puše za vratom. Nemaju Rusi demografiju više koju su imali prije 100 godina da bi mogli žrtvovati ljude u suludim ratovima kao nekada. I ovo u Ukrajini je iz njihove perspektive trebalo trajati 2-3 dana sa 100 ranjenih i novom vlašću u Ukrajini, a vidi sad...

Oko Ukrajine su možda i imali neke iluzije da se neće previše odupirati, kao ono "bratski narod" i sl, ali oko Finske definitivno nemaju nikakvih iluzija, posebno nakon zime 1939...

Ništa od toga, nadamo se skorom miru u Ukrajini i rješavanju problema inflacije i ostalog...

Nisam baš siguran kolega u to što pišete, tako nitko ni prije 2-3 mjeseca nije vjerovao ni da će Rusi stvarno napasti Ukrajinu zbog pristupanja Nato savezu, pa su se neki izrugivali i šalili na tu temu po društvenim mrežama. Ako Rusi proglase opću mobilizaciju gadno nam se svima piše, ali nadam se da neće doći do toga.

Iskreno se nadam da ste u pravu i da će Rusi i Ukrajinci uskoro postići mirovni sporazum i da neće biti daljnje eskalacije sukoba, ali sada više nema racionalnog razmišljanja onih koji upravljaju u Rusiji, već je ratna logika u pitanju, a tu nema pravila, kako znamo.

Kolegi gigiću sam još prije par godina bio preporučio da pogleda dokumentarnu seriju koja je bila nedavno na HRT-u, a zove se "Razgovori s Putinom" od poznatog redatelja Olivera Stone-a. To je isti onaj koji je režirao film "Wall Street" sa Gordon Gekkom ako je tko gledao :). Još sam zezao gigića da je on Gordon Gekko, a ja njegov asistent Budfox hahahaha ^^ ^^

Uglavnom, tamo se vidi kako taj čovjek (Putin) razmišlja o proširenju Nato saveza koji praktički želi okružiti Rusiju i već tamo 2017. govori da će biti potrebni kontra akcije kako bi se spriječilo daljnje širenje Nato saveza i okruženje Rusije, što je najviše u interesu Americi.

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • May 12, 2022 at 6:28 PM
    • #11,057

^^ , par brodarskih dionica korigira i odma rat u finskoj, a jel to rusi napadaju i Egle Bulk Shipping   -6.32%...a vidim i da neki tu to za ozbiljno... ?(

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • May 12, 2022 at 6:43 PM
    • #11,058
    Quote from LodeRunner
    Quote from Marin83

Lako što je bilo danas, a što će biti sutra??? ?(

Moze li ovo jos nize il ne?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

pa jos odradi ovih 6 u minus i onda smo opet na 100%

to je kao sat koji ide urikverc.

znaci jos malo i na konju smo :D

Quote from maratonac
    Quote from havi

mogu ih jedino prackama gadjat :D potrosili su sve pametne rakete kolko citam. i ukrajince gadjaju s nekim prastarim koji odstupaju kilometar vamo tamo .

prijete rusi prijete al osim nuklearki oni su vojska od papira a finska je u odnosu na ukrajinu vojna velesila.

Nista od te prijetnje finskoj nece biti osim sto ce im rec da su usmjerili neku nuklearku i prema njima. (kao da i do sad te nuklearke nisu gledale prema njima)

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

Edited once, last by emil: Merged a post created by emil into this post. (May 12, 2022 at 6:47 PM).

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • May 12, 2022 at 7:19 PM
    • #11,059
    Quote from BudFox
    Quote from rambo_5

Nisam baš siguran kolega u to što pišete, tako nitko ni prije 2-3 mjeseca nije vjerovao ni da će Rusi stvarno napasti Ukrajinu zbog pristupanja Nato savezu, pa su se neki izrugivali i šalili na tu temu po društvenim mrežama. Ako Rusi proglase opću mobilizaciju gadno nam se svima piše, ali nadam se da neće doći do toga.

Iskreno se nadam da ste u pravu i da će Rusi i Ukrajinci uskoro postići mirovni sporazum i da neće biti daljnje eskalacije sukoba, ali sada više nema racionalnog razmišljanja onih koji upravljaju u Rusiji, već je ratna logika u pitanju, a tu nema pravila, kako znamo.

Kolegi gigiću sam još prije par godina bio preporučio da pogleda dokumentarnu seriju koja je bila nedavno na HRT-u, a zove se "Razgovori s Putinom" od poznatog redatelja Olivera Stone-a. To je isti onaj koji je režirao film "Wall Street" sa Gordon Gekkom ako je tko gledao :). Još sam zezao gigića da je on Gordon Gekko, a ja njegov asistent Budfox hahahaha ^^ ^^

Uglavnom, tamo se vidi kako taj čovjek (Putin) razmišlja o proširenju Nato saveza koji praktički želi okružiti Rusiju i već tamo 2017. govori da će biti potrebni kontra akcije kako bi se spriječilo daljnje širenje Nato saveza i okruženje Rusije, što je najviše u interesu Americi.

Display More

Kolega, htio bih Vas ispraviti. Nije da nitko nije vjerovao da Rusija neće napasti Ukrajinu. Bilo nas je. Ja sam govorio da su izgledi 50-50 i da rastu iz dana u dan i dobrim dijelom sam bio u cashu, iako nisam neš od toga puno profitirao. Kad su priznali DNR i LNR, rat je postao izvjesnost. Ujedinjeni narodi su debelo podbacili zadnjih 7 godina, kršeno je međunarodno pravo od strane ukrajinskog vodstva uz veću ili manju podršku Amerike, koja se jako intenzivirala od kako je Biden preuzeo kabinet. Minsk sporazumi su doneseni pod okriljem Vijeća sigurnosti i kao takvi su kogentno međunarodno pravo. SAD ni ijedna druga stalna članica nije ulagala veto i to je prošlo, ali su Porošenko i ekipa odlučili nastaviti građanski rat na istoku zemlje koji su oni počeli. Kolike su samo političke stranke zabranjene nakon tamošnjeg državnog udara, na kraju se nije imalo za koga glasovati. Stanovništvu je više bilo dosta tog bezizlaznog rata i Zelenskog su stavili kao kandidata s obećanjem o prestanku rata. To je ljudima bio motiv #1 da mu daju glas. Čim postaje predsjednik, lik radi nevjerojatne poteze od kojih su svi iznenađeni...smjenjuje premijera, glavnog državnog odvjetnika, šef oporbe završava u zatvoru, zabranjuju se i neke druge političke stranke, tj. na sve moguće načine im se onemogućava rad, ljudi nestaju diljem Ukrajine..u njihov SBU tip na čelo stavlja svog prijatelja! Enormno se bogati pod pokroviteljstvom Kolomoiskog i drugih, koji su ga financirali i praktički stvorili, a financirali su i financiraju i dalje ona strašila iz Azova koja se već osam godina iživljavaju nad civilima Donbasa, nastavlja uskraćivati vodu Krimu, gdje su tada smanjene obradive površine za 90%, a to je zločin protiv čovječnosti... mogla bi se disertacija napisati o Ukrajini i njezinim oligarsima, kriminalcima i zločincima. Tip je odbio sporazum koji mu je Schulz nudio prije ruske agresije, uz ozbiljna jamstva najjačih sila. Tvrdio je da to Putin ne bi ispoštovao, iako su upravo oni ti koji nisu poštovali Minsk sporazume, a Rusija nije 8 godina priznavala DNR i LNR, što je dodatno razbjesnilo odmetnute Ukrajince i druge u tim regijama jer su se osjećali izdani i poginulo ih je i izmasakrirano u tisućama, uključujući preko 130 djece. Međunarodna zajednica, UN nisu prstom makli.. Par dana prije ruske agresije Zelensky izjavljuje da razmatra da opozovu Budimpeštanske sporazume...očito aludirajući da će razvijati nuklearno oružje.. 23. navečer Rusija zove Blinkena uz još jedan pokušaj pregovora oko Ukrajine i nj članstva u NATOu, a Blinken na to odgovara da su svi razgovori na tu temu završeni i da Ukrajina neće odmah u NATO, nego 'tek za godinu dana ili kasnije'.

Tih dana je retorika koja je dolazila iz Moskve, pogotovo od Lavrova, bila potpuno neuobičajena za mirnodopsku diplomaciju i sve je vrištalo na rat.

Sad kad je eskaliralo, umjesto da se pokuša deeskalirati, rade dodatne eskalacije. Ovo je opasno po cijeli svijet, uopće nije ga šalu i te lude Ruse bi trebalo shvatiti maksimalno ozbiljno i u pravu ste apsolutno da nam se gadno svima piše ako Rusija proglasi opću mobilizaciju. Kako bi se u toj situaciji postavila Kina spram Tajvana, da li bi 'iskoristili priliku'(okrenute pozornosti svijeta na Europu)

slično kao Japan sa Saipanom 1916., ne znam. Uglavnom, nije dobro. Nisam nikad mislio da ću se u ičemu slagati s Milanovićem. Ja sam i osobno rukama i nogama i svakako radio da on ne bude predsjednik, a u ovakvoj situaciji se pokazuje da je dobro da jest. Finska u NATOu na ~50km od Sankt Peterburga? Ako su tako podivljali oko Ukrajine, što će tek tamo izvesti? Nisam nikakav optimist vezano uz to. Imam osjećaj da je Amerika već prešutno prihvatila da će prije ili kasnije Kina imati supremaciju na Pacifiku..čak će i na Australiju projicirati moć..Amerika se tamo učvršćuje koliko može, a u Europi se pokušava maksimalno proširiti kroz NATO. Rusija je između te dvije supersile, s time da im je i jednoj i drugoj na nekoj 'dugoročnoj' meti jer ako se ovo zagrijavanje planeta nastavi, Sibir će postati nastanjiv, a pun je resursa, kao i Arktički pojas, kojeg Rusija drži 50%.

• goldfinger
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    750
    • May 12, 2022 at 7:32 PM
    • #11,060

Prestao sam čitati nakon dijela gdje se spominje građanski rat...vuče konotacije na naš "građanski"

Ali vrag mi nije dao mira...po običaju spominje se sve I svašta a sve se svodi na to na pristajanje ruskih ultimatuma. Koliko je ono estonija, koja je u natou, udaljena km od petrograda? 49km? Milanović uzor? Onaj koji bi musk uzeo novce jer ima previše? Pa to je valjda jedini čovjek koji zaslužuje sav novac svijeta, neće taj 400m jahte kupovati.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:11 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      906k
      2k
    3. umalo

May 24, 2025 at 1:11 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 4:07 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Hafid

May 23, 2025 at 4:07 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo May 24, 2025 at 1:11 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 23, 2025 at 1:36 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,807 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,999 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,567 Replies, 3 years ago